Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)
Kösziiiii mindenkinek!!!!! Miért nem tudsz menni ma?
Nem tudtam aludni. :)
Úgy volt, hogy én ma megyek White-ra. Sőt, még mindig úgy van, hogy megyek. Itt vagyok Pesten, de sajna haza kell mennem. Barátnőim még nem tudják. :)
Dorinna!!! Szoríííítok!!! :)
Megpróbálok. :) CSak amiken már átmentem... nehéz. :)
És mit szóltak a munkahelyeden az új szádhoz?:)
csajok! csilluról tudtok vmit????
na az jó, hogy vki elmegy veled, gondolom ez megnyugtató. hidd el minden rendben lesz, csak így állj hozzá! OK?? :)
Ma 6-ra. Orsika elkísér, olyan rendes tőle! Egyedül tutira nem mennék. Most ígyis ha meglátja a számat kiváncsi vagyok mit mond. :) Hogy szerinte sok lesz-e meg ilyenek. :)
de ez nem jó, hogy kétkedve állsz hozzá.. mikor mész?
Lehet, de ahogy elnéztem tényleg nem áll neki jól. :( Jaj ezt úgy utálom. :) Ha nem ma, hanem holnap olvastam volna, akkor már mindegy, de ilyenkor még bennem van a menekülési inger. :)
Sziasztok!
Ajakfeltöltésben nincs tapasztalatom, kérlek írjátok meg, ki az , akinek Dr.Krasznai csinálta!
dorinna!
amit ezek a lapok írnak, annak a fele sem igaz... nem kell mindent elhinni. szerintem negyed ml-től ne félj!
Lányok én most olvastam a blikkben, hogy ez a szépségkirálynő a Bodri Krisztina is feltöltette a száját, és nagyon megbánta. :( Olyan jó, hogy mindig akkor olvasok ilyeneket amikor előtte állok. :( Most nem tudom mit tegyek komolyan. :( Vajon negyed ml-től mekkora változás lesz?
És még mindig nem bírok nevetni, mert nagyon feszül. Ez meddig lesz így? olyan mintha szét akarna reccsenni, mikor nevetek :-D
Csajok úgy ki van száradva a szám, hogy már cserepes... ez normális? Délben veszek Labello-t, hátha jobb lesz tőle. Amúgy megint csökkent a mérete, kezd normálisan kinézni :-)
Rendben. Ma ugyan kihagyom a White partyt, de egyik hétvégén koccinthatunk egyet. :-)
Látom Te sem tudtál aludni az éjjel...
Orsika, majd egyszer fussunk össze ott! :))
Nojjémi! Mi a helyzet a CKM Bikiniteam-mel?
;-) Fiatalság, bolondság...
szia! :)
hát annyira szépek lettetek. nap mint nap látom a szép szájakat...
de szerintem az uram kinyírna. ;)
G-nél mennyi a minimális mennyiség, amit berak?
hogy érted hogy nem bírja a nyarat? neked kemény a csomó?
Biztos nem bánnád meg, pl 0,5 ml-t képtelenség megbánni, mert nem annyira látványos, és ha tetszik akkor tetetsz még bele többet!! Én is nagyon féltem hogy meg fogom bánni, de ahogy kijöttem Wagnertől rájöttem hogy igazából nincs is ebben semmi nagy dolog!! Szerintem így is szép a szád, és a tetkód is nagyon szép lett az új képeden!!:) és ha ennyire érdekel a feltöltés, ne félj, nyugodtan vágj bele!!:)
Ezek szerint egy helyen bulizunk... :-) Mondjuk általában mire Coronitaba jutok fel sem lehet ismerni. :-D
helló drága!
nem mondod,hogy te is??? szerintem tuti szép lenne ha rakatnál bele, nem kellene sok mert nincs annyira vékony szád.
coronitában még nem voltam, de amiket írtam, azokat nagyon szeretem.
Igen, tényleg folyamatosan változik, ez alatt az egy nap alatt is! Kíváncsi vagyok a végeredményre :-)
Képzeljétek nekem is rosszalkodik a szám.lett rajta egy csomo azért apadt egy picit,de még ott van.Úgy látszik nem bírja a nyarat.
1 ml? Az nagyon sok lenne nekem. Pupsikának is annyi van, és neki vékonyabb volt felül a szája.
Az a baj, hogy elég keskeny (mármint a két széle közti távolság kicsi) a szám, így olyan nagy O betűs lenne. Vagy nem? Hú, de hülyén írtam... :)
Szájtetkó: köszi szépen, eléggé fájt, igen, de mivel a formán nem akartam változtatni, így hamar kész lettünk. max. 45 perc volt az egész és közben kaptam lidocain kenegetést is (ahányszor csak kértem), így kibírható volt.
Na, köszi! :)))))
Most aztán tényleg sokkal jobban érzem magam. :)))
Szerinted mennyi az a parányi? :)
További ajánlott fórumok: