Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)
Én is nagyon meglepődtem, mert elsőre nekem is 2 ml kellett, és két hónap alatt elsüllyedt a szövetekben. Érezni, hogy ott van, csak szétterült. Akinek ilyen vékony szája van mint nekem is, elsőre nem lesz tökéletes, számítottam arra, hogy majd korrigálnikell. Most volt egy alsó szemhéjplasztikám és ezzel együtt a szájamat is kikorrigáltattam, mert mindegy volt, hogy a szabi alatt mi mindenem lesz dagadt és érzékeny :)
Másodszorra már sikerült, szép lett a szájam, remélem, hogy így is marad. Nem csak a pénz hanem a fájdalom miatt is...
Szia,
a felső ajkam jobban be volt dagadva, az visszament egy picit (már majdnem kacsás volt) most pont jó, az alsó az olyan, mint a képen.
Nekem nagyon vékony volt a szám, ez most a korrekciója volt az első töltésnek.
Nem akartam hirtelen nagyot, meg nem is illik az arcomhoz.
Remélem, hogy ez az új anyag beválik, már a kezdet is jobb volt, 1 nap után lement a dagadás majdnem teljesen.
Hazafelé megleptem magam egy Chanel rúzzsal (fájdalomdíjul) már évek óta nem rúzsoztam a számat - mert nem volt mit :)
Csajok nemtudjátok véletlenül hogy Vágner még mindíg 40.000Ft-ért tölt?
Mert mostanság szeretnék hozzá menni,szeretnék még töltetni 1-1ml-t!
Aki tudja légyszi írjon választ sőt üziben egy mobil számot is megköszönném ha küldene valaki nagyon fontos!!!! Köszönöm előre is!
nekem van viscofillel töltve, tettem fel képet.
Itt vannak páran akik szilikonnal töltettek. Én nem merném bevállalni, mert előre nem lehet tudni, hogy az ember lánya mire érzékeny. A szilikont csak szövet kimetszéssel (műtét) lehet eltávolítani a szájból, ha valami gond van, a hialuronsav magától felszívódik bizonyos idő után. Inkább vállalom, hogy amíg tetszik, 6 havonta - évente töltetek, közben egyre újabb és tartósabb anyagok kerülnek a piacra.
halihó,aki ezt elolvassa,kérem írjon,tanácsra lenne szükségem,hogy ha szájat szeretnék töltetni,kihez menjek és mit ajánl,mivel töltsem?azt is jó lenne,ha megírnátok,hogy ki mennyirét dolgozik!
köszönöm
Hát, ebben éppen ez a drága :) mint minden plasztikai sebészetben, az egyik kezelés, műtét hozza magával a másikat.
Jól meg kell gondolni, ha belekezdesz, nehéz abbahagyni. Nekem még csak 2 hónapja van, de ha felszívódik valószínűleg olyan lesz mint előtte, vagy picit teltebb. Ha előtte már ráncoska volt, akkor ha elmúlik a hatás - visszaáll az eredeti állapot.
Ha csak természetes méretűre tölteted, akkor ha meggondolod magad és nem csinálod tovább, észre sem fogják venni - mert fokozatosan múlik el a hatás, nem egyik napról a másikra.
Igen, a hyaluronsav (sok különböző márka létezik ebből is) a legújabb anyag, és biztonságosabb is mert 1 év alatt felszívódik.
Szilikonnal ma már csak a "szegényasszonyok" töltetnek, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy félévente - évente kiadjanak az ajakfeltöltésre 50-80ezer forintot.
A szilikon az végleges anyag, nem szívódik fel, ha el akarod távolíttatni, mert meguntad, vagy valami problémát okoz - ki kell metszeni műtéttel a szájból. Nem véletlenül sokkal olcsóbb is a szilikonos töltés mint a legújabb hyaluronsavas.
Nincs 2 egyforma ember, akinek nem érzékeny a bőre és a szervezete annak a szilikon sem okoz különösebb problémát, de ezt előre nem lehet tudni.
Örülök, hogy javulsz !
Nekem a fekete nadálytő krém vált be, patikában vettem. Hamarabb múltak el a véraláfutásos foltjaim.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Hosszú távú de nem végleges ajakfeltöltési tapasztalatok.
- Hyaluronsavas ajakfeltöltésről tapasztalatok?
- Budapesten ki a legjobb az ajakfeltöltésben?
- Hyaluronsavas ajakfeltöltés kuponnal
- Valakinek csinált ajakfeltöltést dr. Makó Ádám?