Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)
szép lett a szájad!
Látom, májusban csináltattad, kellett utána töltetni valamit, vagy elsőre sikerült ?
Megpróbáltam segíteni, de nem megy :(
Ez az Esthederm amit írsz valami kozmetikai család, (arclemosó, arckrém stb) - NEM feltöltőanyag. Biztosan jól tudod? Aki arckrémet gyárt az soha nem gyárt mellette feltöltőanyagot.
Az orvosod a honlapja szerint a szájfeltöltéshez használ végleges anyagokat is, ha azzal töltötte, akkor az soha nem lesz kisebb. Muszáj lenne megtudnod, hogy mivel csinálta, a szer nevének rajta kell lennie a kezelőlapodon. Amikor eljöttél, kapnod kellett egy olyan zárójelentés félét, arra szokták a feltöltőanyag ampulláján lévő cimkét is felragasztani, hogy ha valami baj van, rögtön látni lehessen, milyen anyag van benned.
Ha az ajkad holnapig nem lesz jóval kisebb - akkor valami baj van.
Az én véleményem is az, hogy tisztán látszik az előtte képen is, hogy gyönyörű szép fiatal lány vagy, kifejezetten szép ajkakkal.
Nagy kár volt a töltés :-((
Nem akarom kedvedet szegni, le sem írom mire hasonlít most. Bár, ha szerencséd van, akkor tényleg leapad még kicsit...
Bocsánat.
milyen anyaggal töltöttek ? Mi a neve ?
Eredetileg is szép volt a szájad, nem biztos, hogy hiányzott a feltöltés - de most már mindegy.
Hát, ha van egy kis szerencséd, 1 hét alatt javul majd valamit a helyzet.
Amikor kijöttél az orvostól, milyen volt ? Kb. akkorára megy majd vissza, ha megnyugszik a bőröd.
Gyógyulj meg, jobbulást.
0,5 abszolút nem sok.. sőt.. nyugi :) tudja a doki mit csinál.
kihez mész és mivel akarsz töltetni?
Nekem nagyon vékony volt a szám, majnem mint egy vonal, abba elsőre már 2 ml kellett. Most 6 hetes, 2 hét múlva megyek vissza, az alsó ajkamat kell még utána tölteni, így lesz (nekem) normális méretűnél egy gondolattal teltebb.
Ha neked normál méretű most a szájad, elég lesz az 1 ampulla is, talán nem is kell a teljes.
Jobb fokozatosan (2 alkalommal) elérni a végleges méretet, mert ha véletlenül túltölti az orvos, elég vacak dolog hetekig vastag (néger) szájjal járni az emberek között.
A töltés után nekem 1 hétig dagadt volt (ez a bőr, szövetek egyéni érzékenységétől függ) és 3-szor akkora mint most :) nem is mentem emberek közé.
Írjad meg, mire vagy kíváncsi még ?
Én úgy tudom, hogy akkor lesz tartósabb, ha 6-8 hét múlva még utántöltenek egy kicsit.
Szedem még mellette a Viscoderm gyöngyöt aminek a "mellékhatása" hogy látványosan szebb lett a bőröm :)
Szerintem az, amelyiket másfél éve belém nyomtak!
Légyszi válaszoljatok!!!
Másfél éve kaptam tartós hyarulonsavat és nem tűnt el, hanem összeállt. Nem fáj, de ott van, tapintható. El fog tűnni?!
kedves kutyuska
ha nem vetted volna még észre ez egy fórum ahol többnyire az emberek SAJÁT tapasztalataikat osztják meg másokkal és nem légből kapott információkkal, ki tudja honnan letöltött képekkel riogatják a többieket. Talán hitelesebb lenne minden egyes hozzászólásod ha úgy kezdenéd, hogy nem ajánlom a szilikonolajat mert NEKEM undorító, csomós lett a szám tőle.
Kár,hogy a szemét orvosok a kevésbé informált pácienseket becsapják.
Erról nem a páciens tehet.
A hegesedés mértékétől is függ a gyógyulás.
Ugyanolyan valószínűleg nem lesz az ajka,mint szilikonbetöltés előtt.
Ezért is kérek mindenkit itt,a fórumon,hogy legyenek körültekintőek.
Jobb megelőzni a bajt.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Hosszú távú de nem végleges ajakfeltöltési tapasztalatok.
- Hyaluronsavas ajakfeltöltésről tapasztalatok?
- Budapesten ki a legjobb az ajakfeltöltésben?
- Hyaluronsavas ajakfeltöltés kuponnal
- Valakinek csinált ajakfeltöltést dr. Makó Ádám?