Agykontroll (beszélgetés)
Gratulálok és sok boldogságot kívánok Nektek!
De azért az igazi csoda az lett volna, ha apuka nélkül, csupán vágy-hit-elvárás stb. alapon született volna meg a baba ;)
hát pedig ez a nulladik számú feladat :)
valamiért csak letöltötted?!?! ;)
Ennyi fórum van már róla :
Találat fórum- és naplócímekben/tudásbázis kérdésekben
Agykontroll (Egyéb test és lélek témák)
Agykontroll kezdőknek... (Minden más)
Agykontroll oktató vagyok - segíthetek? (Ezotéria)
Agykontroll tanfolyam (Közösségi témák)
Agykontrollal fogyni (Egyéb diétás témák)
Agykontrollal gyógyulni!Távgyógyításban jártas esetleg valaki? (Egészség)
Agykontrollosok! Programozási sikerélményeitek? (Egyéb
Ártani biztos nem fog :)
Szerintem jó a módszer, de azért csodát nem szabad várni tőle.
szia! biztos! :)
melyiket?? Domján Laci-féle AK meditáció??
Írd be a keresőbe :agykontroll.
Már több ilyen fórum van, sokat olvashatsz róla.
Szia!
Próbáltad már pl. a laboratóriumodban a mesterséges megtermékenyítést?
Vagy pohárvíz technikával megkapni a választ, hogy mit kell tenned, ahhoz, hogy teherbe ess?
Vagy elmetükre technikával pl. átélni azt a pillanatot, amikor megszületik a pinduri? Vagy azt az érzést, amikor szoptatod? (Anyukád biztosan tud segíteni leírni ezeket a pillanatokat:):):)
Az Agykontroll egy nagyon jó technika,de van,akinél felszínre hoz bizonyos dolgokat,amiket az illető nehezen dolgoz fel,ezért tanácsos elmenni tanfolyamra,ahol szakszerűen irányítják a programozást,a meditációt.
Van egy olyan oldal,ahol esettanulmányokat végeznek agykontrollosok,csak be kell írni a nevet,és egyéb adatokat,és mikor kihúzzák az illetőt,aznap őrá koncentrálnak,a leírt problémára,betegségre,stb.
www.esettanulmanyok.hu
Ajánlom figyelmetekbe,akit érdekel,hátha segít.
Szia, én is hasonló helyzetben vagyok csak a tanfolyamon hallottakat tudom idézni:" a határ a csillagos ég, se!"
Szóval szerintem akkor mást kell kipróbálni, én folyamatosan programozom a laboratóriumomban a méhemet a petesejteket és a hormonokat és hihetetlen jó eredmények vannak, szóval változatlanul csinálom tovább és sikerül.De ha gondolod és szükséged van rá, a tanfolyamon felírtam egy számot, ahol tanácsot lehet kérni agykontrollosoktól, tippeket stb. De lehet,hogy ezt már próbáltad, nem tudom...Nekem még friss az élmény kb.2-3 hónapja végeztem a tanfolyamot...
Tanácsot szeretnék kérni babaügyben !
Már régen elvégeztem az agykontroll tanfolyamot, és az ott tanultakat folyamatosan alkalmazom az említett kérdésben, évek óta mégsem történik semmi ! Azt már nem is mondom, hogy mellette már minden orvosi vizsgálaton is átestünk ami csak Magyarországon elképzelhető. Nem tudom még mit lehetne " kitalálni" , hogy sikerüljön. Van még valamilyen tanácsotok agykontroll ügyben, ami segíthetne? Esetleg hogyan tudhatnám meg, hogy ez egyáltalán lehetetlen, mert a " karma" az, hogy ne sikerüljön.
Szia,
szóval a tanulásnál úgy írja,hogy ha könyvből tanulsz, a tanulás megkezdése előtt lazulj el gyorsan 3-ról 1-re módszerrel, majd mondd magadban, "hamarosan 1-től 3ig számolok és elolvasom a ....című könyvből a ...fejezetet, zajok nem vonják el figyelmemet sőt segítenek. Felfogásom kitűnő lesz, 123." NYisd ki a szemed olvasd el de közben nem fontos összetenni a három ujjadat. Az olvasás végén ismét szintedre mész 3ról 1re módszerrel és mondd"most elolvastam a....c.könyvből a ....fejezetet és a háromujjtechnika segítségével bármikor fel tudom idézni az olvasottakat." ezután gyere ki. Előadáskor és tesztvizsgakor is lehet csinálni.
Sok szerencsét, nem tudom erre gondoltál-e és remélem segítettem. Nekem egyre jobban megy minden. :-)))