Agykontroll (beszélgetés)
Sziasztok
Volna kedve valakinek eljönni velem a februári pesti tanfolyamra?
Sziazstok!
Én most gondolkodom azon, hoy el kellene végezni a tanfolyamot. Egy kis rábeszélés jól jönne. Van esetleg valaki, akit érdekelne a pesti tanfolyam?
Bocsi, közben megnéztem, hogy bp-i vagy. :)
Ott gyakrabban vannak tanfolyamok, itt már csak évente egyszer.
Rendben! Bár én (ismerve magamat..:)) februárnál hamarabb nem biztos, hogy elkezdek a témával foglalkozni...
De akkor majd kölcsönösen informáljuk egymást, jó!?:)
Légyszi szólj ha tudsz valami konkrétat, mert én is menni akarok Szegedre :)
az időpontokat tudom, és azt is olvastam, hogy Laci tartja majd.
A Domján Lacit még mindenki dícsérte!
Az idén úgy volt, hogy nekünk Gábor fogja tartani, de megváltoztatták az időpontot, mert egybeesett volna a választásokkal....így Domjánné Harsányi Kati és Kígyós Éva tartotta.
Amikor megtudtam, kicsit elkeseredtem (az ismertető előadáson csak láttam őket, nem beszéltek) Aztán már a tanfolyam első órájában kifejezetten örültem annak, hogy ők tartják!!!!!Imádtam őket. Kati igazán színpadra termett, előad, gesztikulál, ha kell toporzékol, minden szavára oda kellett figyelni, nagyon színes előadást tartott. Kiegészítették egymást Évával, mert ő nyugodtabb, komolyabb, a hangja nagyon klassz, ezért ő vezette a relaxációkat.
Szerintem mindegy ki tartja, mindegyikük másképp tartja, de JÓK!!!
Csak ajánlani tudom akit érdekel!
köszi!:)
amikor megláttam beugrott, hogy már nézegettem ezt az oldalt valamikor..:) láttam, hogy Szegeden (ahol lakom) márciusban lesz legközelebb és pont Domján László fogja majd tartani!
asszem, bevállalom majd..:))))
szia! www.agykontroll.hu oldalon fent van az összes időpont, helyszín, és hogy ki tartja a tanfolyamot.
én domján lászló által tartott tanfolyamon voltam, nagyon jó volt, csak ajánlani tudom! tényleg egy élmény!!
sziasztok!
nagyon érdekes, amiket írtok az agykontroll "gyakorlati" hasznáról!!:))
én is kb. 1 éve tervezem, hogy elmegyek, ha lesz itt Szegeden ismét - de a legutóbbi időpont sajna nem volt megfelelő nekem..:( meg jó lenne tapasztalatokat is olvasni, hallani az itteni tanfolyamról, trénerről... Nektek ki tartotta a tanfolyamot?
esetleg valakinek van tapasztalata a szegedi (az Ifjúsági Házban) tartott agykontroll tanfolyamról?
vagy a városban máshol tartottakról (én csak az IH-t tudom jelenleg, de lehet hogy máshol is tartanak)!?
Sziasztok! Én a múlt hónap elején végeztem el a tanfolyamot, már 2 éve vártam rá, hogy a mi városunkban legyen!
Nagyon jól éreztem magam a 4 nap alatt.
Naponta relaxálok, én elsősorban gyógyítgatok vele, jelenleg a fiam arcát a pattanások miatt, aztán jön a komolyabb, a pajzsmirigy nagyobbodásom.
Tanfolyam előtt is foglalkoztam a témával, pl. helyrehoztam a menszeszem :)
Nagyon nyugisnak érzem magam, valahogy mostanában szerencsésebb is vagyok, szóval egyre jobban vagyok! :)
Igen, arra gondolok. Bár nem igazán tartottam be a tanult elveket (sokszor egyszerűen csak este vagy akár napközben is csináltam).
Ennyire extra élményekről nem számolhatok be, mint a többiek. Viszont többször előfordult velem, hogy (szerintem ennek köszönhetően)olyan emberek is normálisan, kedvesen, segítőkészen viszonyultak hozzám, akik általában nem ilyenek voltak. És ezen még mások is csodálkoztak.
Nektek milyen élményeitek vannak még? Én is kíváncsi vagyok.
Sziasztok! Én kb egy éve végeztem el a tanfolyamot, amit azóta sem bánok! Bár áltlában lusta vagyok "gyakorolni", kisebb napi "trükkökre" már sikeresen alkalmaztam a tanultakat. Pl. parkolóhelyet szoktam vele biztosítani magamnak (korábban nem hittem volna, de tényleg működik, néha én is meglepődöm rajta, hogy mennyire!)
Tervezem, hogy az Ultra tanfolyamra is beíratkozom majd, az is biztos hasznos!
Legyetek ti is egyre jobban:)))
Sziasztok!
Én is elég régen végeztem, kb. 13 éve. Úgy gondolom, így hosszú távon a gondolkodásomra hatott nagyon kedvezően. Sokkal nyitottabb lettem általa, kevésbé keseredek el dolgokon, mert tudom, hogy biztosan lehet megoldást találni. Sok-sok helyzet volt már, amikor segített, főleg az emberi kapcsolataimban. A technikák közül nekem a szubjektív kommunikáció nagyon bejött.
Hosszú távon magát a technikát kevésnek éreztem, ezért megismerkedtem más meditációs módszerekkel is.
Én még nem végeztem agykontroll tanfolyamot, de nagyon szeretnék.
A neten találtam ilyen oldalakat, és vannak könyveim, amikben rengeteg sikertörténet szerepel. :)