Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ágyi poloska kiirtása - tapasztalatok fórum

Ágyi poloska kiirtása - tapasztalatok (beszélgetés)

1213. reddish (válaszként erre: 1212. - Lüke)
2013. okt. 4. 18:14
Oh, én már régen túl vagyok rajta, szerencsére, és nem akarok többet találkozni egy rohadékkal se! :D
1212. Lüke
2013. okt. 4. 10:35
KB: 20 centiröl csináld a kárpitot és állandó mozgásba a hőpisztolyt ugy nem süti meg a kárpitot
1211. Lüke (válaszként erre: 1210. - Reddish)
2013. okt. 4. 10:30
Hát vigyázni kell vele csak akkora dózist adj, hogy a kis moslékok azért megsüljenek , de a kárpit egyben maradjon:-)
1210. reddish (válaszként erre: 1209. - Lüke)
2013. okt. 3. 21:30
A hőpisztoly hatásos, kissé megpörkölődött a szekrényem hátlapja, de ez a legkevesebb. Kárpit már neccesebb.
1209. Lüke (válaszként erre: 1208. - Reddish)
2013. okt. 3. 19:14
Természetesen nem ez a megoldás szerintem ott szélmalomharc lenne
1208. reddish (válaszként erre: 1207. - Lüke)
2013. okt. 3. 19:05

Szia!

Ügyes, de ugye nem panelben laksz?:)

1207. Lüke
2013. okt. 2. 18:14

Sziasztok:

Nekem is sikerült benyalnom ezeket a kis terminátorokat, azt nem tudom hogy , de ez már nem is lényeges. Szóval ki lehet őket irtani házilag is de egy kicsit macerás, hozzá kell tenni , hogy nálam minden a kis terminátoroknak kedvezett:-(( Zsúfolt szoba, francia ágy természetesen kárpitozott, több kárpitozott bútordarab, padloszönyeg.

Én a következőképpen irtottam, azért írom le , hátha valaki hasznát veszi.

Először is mindenhol lehet kapni 500 forint a ragadós papír légycsapda, vagy csótánycsapda

Ezeket kis kockára vágtam és az ágy lábai alá helyeztem na innentröl kezdve amelyik terminátor jönni vagy menni akart az ágyról,vagy ágyra , annak harangoztak egy kis szemétláda se tudott átmenni rajta mind beleragadt az elfogásuk 100% .

Második lépés az ágyamat hő kezeltem egy egyszerű hőpisztolyal (VIGYÁZZ a hő pisztoly 600 fokot tud) vigyáztam azért hogy a kárpitot ne égessem meg, én kb 20 cm távolságról csináltam, de a szövet réseibe megbújtak azért kapjanak egy kis Szaharát  meg rásegítettem egy kis chemotoxal

Ágy alját, ágyneműtartót és a kárpitozott részeket is. NE várj egyből sikert nekem 4. alkalomra sikerült az ágyból kiirtanom őket a többi már a légypapírok dolga 24 órás ügyeletben vannak  2-3 naponta cseréltem a papírokat Pl: az első nap megszámoltam 27 terminátort kaptak el 

Tudom hogy a kis szemetek baromira tudnak éhezni de mivel az ágyíkom mentes volt tőlük különösebben nem érdekelt . Abból indultam ki , ha megéhezel úgyis jössz, ha jöttél az a te bajod.

Most ott tartok, hogy három hete a csapdáim már semmit se fogtak, 1-2 pók és hangya kivételével, és én nyugodtan alszok

De a csapdáim a helyükön maradnak még hosszú ideig . engem nem zavarnak

Ha valakinek ezzel tudok segíteni vagy fel tudja használni , annak örülök.

1206. c28fb2445a (válaszként erre: 1165. - Bibi tér)
2013. szept. 30. 19:24
Köszönjük szépen a dicsérő szavakat, a "bőrgyogyó" szomszédról sikerült belőnöm a helyet :-)
1205. moonlight13 (válaszként erre: 1202. - Sziszuka79)
2013. szept. 29. 09:00
Vagy hazudnak, vagy tényleg kimosták az ágyruhát és nem vitték magukkal, hanem Nálad maradtak. :( Bár ha előtte sem szóltak Neked, akkor inkább az előbbire tippelnék! Időnként azért látjuk, hogy emberek milyen körülmények között élnek, tehát mit nekik néhány plusz bogár? :(
1204. sziszuka79 (válaszként erre: 1198. - Andibandi7)
2013. szept. 29. 04:05
Elképesztő!...... nem jutok szóhoz ,mégcsak tanáccsal sem tudlak segteni:((csak annyit kitartás!
2013. szept. 29. 03:58
ÁNTSZ rendelét be lehet másolni,ki fax olvassa addig amig azt sem tudja miről van szó.Mivel rengeteg olyan emberről beszélünk akinek a poloska kimerül abban a kis büdösben ami beszáll néha a lakába.Ha én anno nem nézek spektrumot ,én sem tudtam volna mi ez a kis köcsög bogár.Nos ez a lényeg!Mivel ilyen zinten terjed ,így valamiféle köztévén kellene figyelem felkeltő pár percet a lakosság számára!!
2013. szept. 29. 03:43
Én voltam aki kicsit felkapta a vizet ,és nem úgy rtam ahogyan azt illik.Úgy voltam vele lehet az akár a miniszter elnök is, ha a polos beköltözk akkor az ott van!Higyjétek el ,sajnos sok ember azt sem tudja miről beszélünk!Beszéltem a volt bérlőmmel szépen mondtam ,miért nem szóltatok a bogarakról??azt mondta nem volt semmi gond kitették levegőzni az ágyruhát és eltüntek,mondom ember ,,,elköltöztetek én kiírtattam ,de hidd el,hogy nem usszátok meg!!azt mondta miért mi az,miről beszélek?náluk azóta semmi gond..
1201. andibandi7 (válaszként erre: 1200. - Bibi tér)
2013. szept. 28. 20:45

Az ÁNTSZ nem csinál semmit,állítólag nincs semmilyen jogkörük.A közös képviselőt nem érdekli.Az önkormányzatra gondoltam már én is.Nem tudom hogy 3- lakásnak a 25ellen mennyi esélye van?Meglátjuk.

Azért köszi.

1200. bibi tér (válaszként erre: 1198. - Andibandi7)
2013. szept. 27. 23:51

Próbáld meg összegyújteni a normálisakat és közösen írjatok az önkormányzatnak és az ÁNTSZ.nek. Én itt kezdeném. Tudomásom szerint van ahol az önkormányzat elkülönített pénzt az irtásra, indokolt esetben, ha nagyon fertőzött a terület.

Lehet hgy csak ,,piaci pletyka'', én azért utána járnék, de mindent írásban'

1199. arcsi79 (válaszként erre: 1191. - Carpe diem67)
2013. szept. 27. 14:25
Egy helyen voltak a kanapé ágyneműtartós része és a fekvőrésze között(sarok), azt a helyet csak akkor látom ha szét van szedve az ágy...
2013. szept. 27. 12:26
Sziasztok nálam 3éve megy ez a cirkusz.Panelházban lakom.Sok a fertőzött lakás de 3-an irtatunk rendszeresen.A legtöbb lakó tudomást sem vesz róla.Felháborító hogy nincs egy felettes szerv aki ezt kézben tudná tartani.Nálunk akikhez becsengettem a házban,amikor megtudta miről van szó becsapta az orrom elött az ajtót.Ha valakinek van vmi ötlete szóljon.
1197. bibi tér (válaszként erre: 1196. - Sziszuka79)
2013. szept. 26. 17:10
szia sziszuka! Nyugodj meg! Én két hete nyugodtan alszom, nem nézek semmit, úgy döntöttem, hogy túl vagyok rajta! K.b. két hét múlva újra kijönnek, befújatom még egyszer az ágyat, és nem vagyok hajlandó tovább parázni. Az utolsó piros duzzadt foltjaim biztos hogy csalánkiütések voltak, tulajdon képpen pszichés reakció. Ezt a bőrgyogyó és az irtő srác is megerősítette. Amióta ezt tudomásul vettem, nem keresgélek semmit, nem vakarózok! Amit megtanultam, a hálóruhámat és az ágyneműmet naponta cserélem - egyszer alszom benne, utána a fürdőszobéban hagyom egy-két napot szellőzni, étgőzölöm, és csak utána használom újra. Az ágyam közelébe nem viszek be semmit amit az utcán hordok, használok, pld. táskát, kabátot, utcai ruhában nem ülök az ágyra, stb. Igyekszem az ágy körűl viszonylag ,,steril'' környezetet biztosítani.
1196. sziszuka79 (válaszként erre: 1192. - Carpe diem67)
2013. szept. 26. 02:34
Kedves vagy!Nyutatsz,úgy,hogy te sem vagy túl a dolgokon!Nyilván bennünk marad ez a rossz álom"az új bérlőmet naponta csesztetem:)az ágya lábait is körberagasztattam,ő kéri,h nyugodjak már le,semmi baj.Idelent is mindent fujattam ugyanúgy kétszer magamat sem értem miért parázok:)Azt kívánom én is nektek ,legyünk túl ezen a rémálmon!Tudjunk úgy lefeküdni,h ne jusson eszünkbe,úgy mint azelőtt!!
2013. szept. 26. 02:11
Kedves sorstársaim!amióta ezzel problemmel küzdök rengeteg lakásban tanyázó állattal találkoztam!:)pókfélékről lassan tanulmányt írhatok:)pedig nem voltak kedvenceim,de ha velük talizok egykis megkönnyebbülés ,jahj ez nem az!ez nem egy dög.
1194. sziszuka79 (válaszként erre: 1190. - Arcsi79)
2013. szept. 26. 02:02
Úgy legyen!Szívből kivánom!
1193. sziszuka79 (válaszként erre: 1189. - Moonlight13)
2013. szept. 26. 01:58
Sziasztok!Igen Moon ,nálam volt,kislányomon volt is csípésnyom,nézegettük is jó ideig mert olyan nagy körvonala volt,hogy volt aki azt mondta kezdődő pikkelysömör,mit mondhatnék örüljek,h csak csípés lehetett mert a sömörből állítólag gyógyulni nem lehet,pont ezért parázok,fent láttam tudtam holvannak a dögök.
1192. carpe diem67 (válaszként erre: 1185. - Sziszuka79)
2013. szept. 25. 10:05

Vadászati rituálé nálam is van. :) Reggel ellemlámpa, ékszerész nagyító és minden szöszt megvizsgálok. Éjszaka is ha a szőröm megmozdul, szentül azt hiszem, hogy mászik valami rajtam, elemlámpa mellettem és röngtön ellenőrzöm, persze soha semmit nem találok, de a fóbia rendesen kialakult nálam is.

Édes szag nálam nincs, az csak akkor van, ha nagyon fertőzött a szoba, sziszu nyugodj meg, szerintem csak beképzeled csak.

1191. carpe diem67 (válaszként erre: 1190. - Arcsi79)
2013. szept. 25. 10:01

Én az első héten még porszívózni sem mertem. :)

Arcsi, hol volt a fészkük?

1190. arcsi79
2013. szept. 24. 22:12

Ma megvolt nálam az első irtás és a szakember megtalálta a családi fészket, nem volt olyan sok de azért az irtás után találtam tetemeket... Remélem hatásos lesz, és olvasom a hozzászólásokat, én sem fogom lemosni egy jó ideig csak porszívózok maid és egy takarítógéppel majd jól kitakarítom az ágyat kb. karácsony előtt... Én szeretem az ágyam és nem cserélném le az ágyamba meg csak azt akarom beengedni akit én is akarok :-)) poloska mentes életet akarok :-SS

Üdv mindenkinek :-D

1189. moonlight13 (válaszként erre: 1185. - Sziszuka79)
2013. szept. 22. 09:57
Nálad volt az emeleti albérlő, ugye? De előtte nem éreztél csípést lent, csak miután a fenti szinten felfedezted?
1188. moonlight13 (válaszként erre: 1185. - Sziszuka79)
2013. szept. 22. 09:54
A csípés helyét látni is lehet. Látod is, vagy csak úgy érzed, mintha..? És aki allergiás rá, annak hatalmas vörös folt lesz körülötte. Ha nem látod ezeket a nyomokat, akkor lehet, hogy már pszichésen vakarózol. Hát azt nem tudom, szagra mennyire lehet érezni. Talán csak akkor, ha sok van, de erről Nálad szó sem lehet!
2013. szept. 22. 06:08
Mindig írtam a szagról",ha gyanús valami por vagy valami ,ujjamat végighúzom és ha émelyítő édeskés tipikus ,,falnak megyek ,ha megérzem,,senki ezt nem csinálja??tényleg csak én érzem??
2013. szept. 22. 05:19
Méregről!mint írtam első írtás után fentről minden kárpitos dolgot kdobtunk"mivel nagy a tercia ,minnél messzebb a háztól!eső ellen letakartuk.tegnap néztük,tele a kilógó ágy dölött tücsökkel(őket nagyon sajnálom ,de eszerint hatásos méreganyag.
1185. sziszuka79 (válaszként erre: 1180. - Moonlight13)
2013. szept. 22. 03:40
)Moon ,mindg érzek csípést,sajnos .Csakhogy mai napig nem tom,valós-e,bemegyek lefekszem kisagyam jár ,mintha mászna valami ,paplan feltép, semmi,vissza ..lefekszem csíp valami jaj viszketek.a lányom mellettem alszik ,éjjel hallom vakarózik ,paplan feltép villany fel,semmi,napközben, ha itthon vagyok takarítás böngészde minden szösz minden vizslatás ,és amit már sokszor írtam szaglás)
2013. szept. 21. 18:24

Nagy a csend.:)

Vakaroztok biztos.:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook