Ágyi poloska kiirtása - tapasztalatok (beszélgetés)
gázmester
ő válthat ki olyan szert, ami tuti hatásos
nem olcsó
nem olvastam végig a topikot, bocs, nem tudom, vki mondta-e
Fontos? Csak 6 lába ne legyen.
Azok, akik félnek a csúnya (tényleg ocsmány hihi) gombától, termesszenek babot.
Na, eltelt 5 hónap...
Elköszönök csajok, mostantól csak akkor jelentkezem, ha vmi fontos történik.
Mindenkinek köszönöm a segítséget és polosmentes szép napokat kívánok Nektek!
Sziasztok!!
mind nehéz, tele vannak:((
feladom, folyt. köv. egy hét múlva...
valahol röhög a szőnyeg, örül, hogy milyen jól elbújt:D
Azt mondja meg valaki, melyik zsákban van az előszobai szőnyegem:DDD
Eleeegeeeeeeeem vaaaaaaaaaaaaaan!!!!!!!!!!!!!!
Hova tűnik egy 4 méter hosszú 1 méter széles szőnyeg??????????????????????????????????????
Megőrülök, nem találom; van még 3 bontatlan kukazsákom, biztos valamelyikben lapul, de már nem bontok ma több zsákot:)))
Sunyítanak a kis rohadékok! Melyik fajtól tanulhatták? :)
Majd lefotózom a csodaszép gombaruhát, kinyomtatom, bekeretezem, és kirakom a polcomra.
Amelyik hozzám látogat ilyen vendégszeretetben részesül! :)
:D
beszéltem azokkal a szomszédokkal, akik még a második irtás előtt állnak (most lesz), azt mondják, néha van csípés, de kevesebb, és dögöt nem láttak, éjjel sem, pedig azóta lesben állnak, hátha sikerül befogni élőt, de nincs, pedig volt csípés. Ezek a dögök rafináltak:((
Minek vizslatod a lepedőt éjjel alvás helyett?
Ha van dög nálad, akkor az meg is fog csípni, elhiheted. Ha éhesek nappal is előjönnek, és megkeresik a kaját.
Sok a "ha", ezért felesleges éjjelente a fórumon garázdálkodnod. :D
Találkoztam élővel is sajnos, de tettem róla, hogy ne legyenek. Amikor a házi praktikákkal nem ment, irtót hívtam egy kisebb vagyonért. Szívesen használtam volna megfelelő szereket, röhejes áron, ha be tudom szerezni. Az itt ezekkel hencegők egyike sem volt hajlandó hozzásegíteni. Nem vártam évekig, nem is értem hogyan képes arra bárki, hogy együtt éljen ezekkel a dögökkel.
Pontosan azért szükséges a teszt, hogy soha többet ne is találkozzak velük.
Mert ez nem kizárólag rajtam múlik, sajnos.
Tudod azért lesz agresszív az ember ,mert nem tud mit kezdeni!Ez egy borzalmas helyzet,van hogy nyugodtabb vagyok ,van hogy nem.Nekem is nagyon gáz ,hogy mindig elnézést kell kérnem,mert agressziót vált ki ez a dög"kicsit félre értek egy bejegyzést és ugrok rá,pedig tényleg nem ilyen vagyok
,