Adóvisszatérítés 2023 (beszélgetés)
Sziasztok én március 16 dikán adtam fel postán elsőbségivel ami másnapra bent van mikora várható az öszeg számlára
Szia a NAV az egész összeget levonja
Teljesen jogosan jár el NAV.
Munkabér estén van a 30% és 50%.
sziasztok ! Március 20án voltunk a Nav nal és ott kiszámolták hogy kap vissza a férjem .De viszont a napokba kaptott ügyfélkapujára levelet hogy mivel adó tartozása van visszafogták az összeget.Most ezt megtehették? Tudtuk hogy van tartozása de nem hittük volna hogy az egész összeget lefogják mert valamenyi összeget kb a felére azért számoltunk vagy ez nem.ugy van mint a hitel tartozás hogy a fizetés 50% ig terhelhető?
Sziasztok! Hátha valakinek segítség, mi március 6.án adtuk postára a bevallást és tegnap meg is kaptuk postán.
Köszönöm szépen a választ!Ha könyvelő készítette ,akkor biztosan,de mi Apehnal, biztos hogy május 20-án foglalkoznak majd a visszamenőleg ami jár vissza előbb nem.
A feldolgozás az a 0.nap. Kövi naptól indul a 30nap. És elöbb soha nem jón a pénz csak később
Ha postára kérted akkor csütörtökön de inkább pénteken kapod meg. Majd csak hétfőn fogják feladni
Sziasztok èn március 17èn szemèlyesen intèztem az adóhivatalban a családi adókedvezmènyem de postára fog jönni akkor már hètfön meg kène kapnom? Köszönöm a segitsèget
Nekem a konyvelo megcsinalta, bar minden evnel azt irja, hogy “folytatas” szoval lehet azt csak akkor zarjak le nekem. En nem beszeltem veluk, csak ennyi tortent. Elvileg 17.en kapom meg a 2022-es penzt, majd megirom, hogy a tobbit is utaltak e vele :)
Szia. A feldolgozás napja már bele számít?
Értem,van rá esély hogy azon belül hamarabb vagy inkább még később?
Ha feldolgozták , onnan számított 30nap
Nekünk 5 éven belül is járna vissza,akkor nem tudtuk az Apehnàl mondták hogy jár 5évre visszamenőleg is.Meg akartuk csináltatni azt is március 16-án, de akkor ott azt mondták, hogy a visszamenőleg csak majd május 20-án,
mert sok a 2022-es bevallás,valaki csinált ilyet hogy visszamenőleg is igényelt,megcsinálták neki,vagy ő is azt a választ kapta hogy majd május20-án lehet.Köszönöm szépen!
Hát sajnos,reméljük hétfőn rajt lesz!
Az ügyfélkapun már a számlámon van de mikor utalják az én számlámra??
Sziasztok
Érdeklődni szeretnék hogy a betegség után járó adóvisszatérítést mikor utalják?Múlt hét pénteken adtam fel az adóbevallásom!Előre is köszönöm a választ
Nekem az adószámlám is ugyanúgy néz ki, mint tegnap, úgyhogy én ezt elengedtem.
Nekem sem, de pénzügyes ismerőst kérdeztem, délután négyig van rá esély.
Nekem sem jött semmi még.
Sziasztok!
Meddig jellemző a számlára megérkezés? Március 15-én lett benyújtva, befogadónyugta meg is érkezett aznap, a mai nap várható még a visszautalás? :)
Szia!Köszönjük szèpen az információt!
Sziasztok. Most beszéltem a naval. Mivel mi is március 16-an voltunk bent. Azt mondta a hölgy hétfőn várható számlára. De viszont azt is mondta hogy akár még ma is meg érkezhet.
Sziasztok. Megcsináltattam adóbevallásom ügyfélkapun keresztül,március22.-én adtam be.Gyerekek után igényeltem vissza a pénzt Az adószámlán látszik az összeg és a bevallás állapota lekérdezésénél az van írva hogy elintézett. Akkor ez most jó és ki fogják utalni?
Sziasztok. Marc 15.én kaptam az elfogadó nyugtat. Ma meg érkezett. :)
Köszönöm szépen a segítséget
18án megkapod. Nem indul újra nekem is ez volt
További ajánlott fórumok: