Adóvisszatérítés 2023 (beszélgetés)
Sziasztok
Én ügyfélkapunk adtam be 03.18 jött az elfogadó nyugta. Most kaptam egy üzenetet volt tartozásom amit le fogtak a fennmaradó összeget ki utalják számlára. Az ügyintézési határidő 04.17 van bele írva. Akkor mikor kéne megkapnom?
Szóval ha minden igaz nem indul újra a 30 nap
Tavaly nekem is volt levonás de rendesen időben kiutalták.
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy az adó bevallásom elfogadták 03.19.-én, viszont ma kaptam egy végzést 4048Ft késedelmi pótlékról amit ugye vissza tart eddig az összegig. Ez tiszta sor, tudtam is róla, viszont azt írják benne hogy az ügyintézési határidő 04.18.
A kérdésem az lenne hogy a határidő végétől újra indul a 30 nap a kiutalásig, vagy marad az eredeti az elfogadástól számolva?
Köszönöm szépen a segítséget
Reménykedjünk benne,köszönöm szépen!
Sziasztok én március 6.án adtam be postai úton kértem de még semmi, nem küldték.
Szia ha 14adta be és ma még kapta 13 akkor ha mi 16adtuk be akkor papíron 15 de az hétvége így szerencse kell hogy 14 megkapjuk a biztosabb 17e
Sziasztok!Március16-àn adtuk be Apeh ügyfèlszolgàlaton,számlára kértük,mivel 30 napot mondták, az vasárnap lenne,akkor mikorra lehet várni?Látom volt ki 3nappal előbb adta be és megkapta,várható hogy még ma,vagy holnap,vagy csak jövő héten valamikor?Köszönöm szépen
Szia igen én is meg kaptam
Sziasztok en március 14-én adtam bbe az adóbevallást es ma meg kaptama openzt a számlámra
Mindkét esetben számolj rá 2-3 napot, így 34-36 nap is lehet, plusz itt volt a húsvét is, amikor nem volt posta, így lehet 38-40 nap is.
Ha jól számolom akkor 42 napja adtad postára, a héten nem jön meg, akkor érdemes őket felhívni, hogy mi az oka a késésnek.
Az is lehet, hogy valamit rosszul töltettél ki
Postai kifizetést kértél?
Sziasztok. 03.03.adtam fel postán. És még semmi.
Sziaa, nem találom az előzményekben, hanyadikan adtad be ? Köszönöm ha válaszolsz
Azt írták levélben hogy a beadás 03.20.onnan 30.dik napon.akkor az jövőhét csütörtök?
Sziasztok.mindenki pont a 30.napon kapta meg a pénzt?
Nekem egyenlőre semmi.. neked ment az utalás?
Köszi szépen remény az marad remény de max hétfő akkor
Hétfőn fog jönni valószínűleg. (Én is március 16-án adtam be módosítást)
Ha netten adtuk be és március 16an akkor április 15en kellene de hát gondolom hétvégén még senki nem kapták meg soha senki !?
Köszönöm szépen a válaszod
De remélem hog a héten meg kapom
Ez hülyeség. Nem kap senki elöbb pénzt mint 30nap.
Szia igen .a héten meg kell kapd
Sajnos még nem kaptam meg. Péntekben reménykedem.
Sziasztok.Marc 16 án adtuk be a hiánypótlást személyesen.Postán kértük a kifizetést ,mikorra várható ha 16.-a vasárnapra esik?
További ajánlott fórumok: