Adóvisszatérítés 2023 (beszélgetés)
Sziasztok!Megint volna egy kérdésem!😅Tegnap kiderült,hogy a NAV nekem már április 3.-án kiutalta a pénzt,bementem ma a postára ott azt mondták,hogy kell nekik az utalványon szereplő azonosító,mert anélkül ők nem tudják megnézni,hogy hozzájuk beérkezett e a pénz!De nekem olyan nincsen! Hétfőn megyek a NAV-hoz hátha kapok v.mi infót!De addig szeretném megkérdezni,hogy én azt v.honnan nem tudnál lekérni/megnézni?
Mindig időben utalnak csak akkor nem ha van valami gond. Hogy kamatot fizet??? Soha
Sziasztok!
Én valamelyik nap hívtam őket, mert gondoltam a 30 napon belül csak nem maxolják ki.
Az ügyintéző úr azt mondta, nyugodjak meg, a NAV-nál jobb kamatot senki nem fizet.(😂) A kérdésem: volt már olyan, akinek késve érkezett, és kapott mellé kamatot?
Március 22. én adtam be ügyfélkapun. Ma reggel a számlámon volt.
Mi március 22.en adtuk be de még nem jött meg.Valaki aki ekkor adta be kapott már?
Szia, holnap telik le a 30 nap és a mivel sajnos a NAV 1 nappal sem utal előbb, így majd csak hétfőn kapja meg
Sziasztok anyukám március 23-án be adta az adó visszatérítés és mai napon nem jött meg így csak akkor hétfőn várhatja
Szombathely
Valószínűleg igazad lesz , mert nem jött utalás .
Én eddig minden évben telefonáltam mert túl lépték a 30 napot.
Rendben, köszönöm szépen!☺️
Sziasztok!
Mi március 27-kén adtuk be személyesen postán kértük bent azt mondták posta és számlára is 30 nap.
Jövő héten várhatjuk szerintetek?
Eger nav.
Rendben, köszönöm szépen!
Szia ne várj menj be ott valami gond van
Sziasztok!Olyan gondom van,hogy mi nagyon korán(március 3-án)adtuk be online az adóbevallást,még akkor megjött az elfogadó nyugta,nem dobták vissza javításra!Postai kifizetést kértem,de még mindig sehol semmi!Akkor most mi van?Hívjam fel a NAV-ot vagy várjak még?
Épp most néztem meg. Április 29.én telik le a 30 nap ami szombatra esik. Így majd május 2.án utalják ki. Ha számlára kérted aznap megkapod, ha postai úton akkor pénteken
Sziasztok! Én március 30.-án igényeltem vissza az adót amit vontak tőlem, akkor valószínűleg csak májusba kapom meg?
Sajnos szigorúan betartja a NAV a 30 napot. Hiába esik hétvégére, nem utal majd csak hétfőn
Erre én is kíváncsi vagyok. Mivel a 30 nap , pont szombatra esik . Szerintem vagy holnap vagy hétfőn. Írsz ha neked utalnak?
Kaptunk egy levelet múlt héten amiben az alt hogy a kiutalasrol gondoskondank kinutaltak ..
Április.04.en írták jóvá
Sziasztok!
Mi március 16-án adtuk be a bevallást kaptunk is levelet az Ügyfélkapun amiben az áll hogy 21-én emelkedik jogerőre. Tehát akkor holnap utalnak?
Köszi a válaszokat!
Sziasztok. Én március 23-án adtam be személyesen a NAV-nál. Számlára kértem. Mikorra várhatom szerintetek?
Sziasztok. Én március 21.én adtam be ügyfélkapun és ma,most reggel jött meg számlára a pénz k&h bank pest megye.
Akkor jövőhét kedd, szerda
Jó estét. Ha számlára kértétek akkor csütörtökön vagy pénteken megérkezik
További ajánlott fórumok: