Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Adóvisszatérítés 2023 (beszélgetés)
Mi március 14 én adtuk be még aznap elis fogadták.
Jött egy levél hogy április 13-án kapjuk meg.
23.an kiutalta a nav postán varjuk meg mindig nem kaptuk meg, mi lehet a baj?
De ő február 28-án adta be.
Idén nem várható ilyen gyorsaság, tavaly a választások előtt mindenki
rekord gyorsasággal utalták ki.
Én 16-án adtam be és még aznap jött az elfogadó nyugta, így április 14-én vagy utána hétfőn április 17-én várható.
Minden esetben megvárjak. Tavaly válsztás volt azért utaltak gyorsan
Szia! Nekem tavaly volt ilyen gyorsaság, 04.19-én adtam be, 04.21-én már utaltak is. Mos kíváncsi leszek mikor jön, 14-én adtam be, azóta várok. Az adófolyószámlán látszik a többletem már 14-től. Szerintem nem várnak pont 30 napot olyan esetben, ha nincs szükség korrekcióra.
Szia! Èn is 28.-án adtam be ügyfélkapun.Reggel 8:05-kir számlán volt a pènz
Menj be es reklamalj minden komment szerint akik postan kaptak kiutalasaltol szamitott 3.nap megkaptak.
23.an utalta ki a nav a postara azota senki nem hozta, erdekes ez a borsodi posta. Itt minden lassabban zajlik.
Egyebkent reggel bementem 8utan hogy vittem a fiam az ovodaba es kerdeztem van e utalvanyom mondtak nincs en meg mondtam hogy felhivtam a NAV-ot es mpndtal hogy meg kell kapnom ma mar ami amugy nem igaz nem hivtam oket fel.. de m1 kis kereses utan erdekes modon meglett hogy megis van..
Jász-Nagykun-Szolnok megye
27-en utaltak ki
Ma jott meg postan :)
Sziasztok ☺️ nekem 28.-an lett elkonyvelve ha minden igaz ma kene megkapnom ugyfelkapun azt irja elfogadva az mit jelent kiutaltak?
Nem végrehajtó miatt..
De a fizetést én most kézbe kapom..
Azért szüntetem meg mert sok a költség rajta.
Fönököm megértő igy adja kézbe a fizumat.
Sziasztok.az eszj a oldalon azt írja beadott sikeres de a visdzajáró összeg alatt zárójelben 8rva:visszaigényelhetö.akkor nem lett visszaigényelve?
Akkor se tud ,ha pl gyerkőc nevére nyitsz számlát,nekem is úgy van..
Én is március 16-án igényeltem az adóvisszatérítést, még aznap megjött az elfogadó nyugta.
Ha jól számolom, akkor április 14-én pénteken vagy április 17-én hétfőn kellene megtörténie az utalásnak.
A családból másnak is megcsináltam, így kíváncsi leszek, hogy lesz-e eltérés a 2 utalás között.
A végrehajtó előbb utóbb úgyis megfog találni, a kis kapu csak egy időre megoldás, de ez mindenkinek a magánügye
Szia. ebev felületen, ügyfélkapus belépéssel,
Ha beléptél, ott a
Szolgáltatások,-adószámla és pótlékadatok,-Adószámla
És ezen belül új lekérdezés
A 24. Ei kutalas aalatt azt érted hogy multhet penteken utalta ki a nav?
További ajánlott fórumok: