Addig NŐ egy nő, ameddig menstruál? (beszélgetés)
Én megszavaznám neki, hogy nagyon hosszú (legalább 90 évig) élete legyen, végig ízig-vérig NŐként.
(természetesen a saját értelmezése szerint) :-))))
Én remélem az ilyen hatvanévesen is vérezni fog.
Én már simán ellennék nélküle.
Szerintem a NŐ a sírig NŐ.
Rólad meg láttam képet, NŐ vagy, és ráadásul kb. 10 évet simán letagadhatnál.
Amúgy a pofánverési inger jogos;)
Akkor itt a lehetőség, hogy elgondolkozzon rajta...
Látja a monitorod? Ha igen, hagyd nyitva itt. Segítségképp.
Ezt már többedjére mondja.
Szerintem kisebbségi komplexusa van, főleg a másik - szerinte - nem NŐ kolleganőmmel szemben, meg talán velem szemben is.
Eddig hallgattam, miután megműtöttek, akkor is hallgattam a baromságot, de ma már nem hagytam szó nélkül.
Ja... most ő duzzog :)
Ez szerintem akkor baromság!!
Én pl. szülés után 3 évig nem mensiztem, de soha annyira jó nőnek nem éreztem magam, mint akkor.
Most egy éve nem, de most is csak jót tudok mondani.
Ezt Ő nyílván úgy gondolta, hogy akkor már nem képes gyereket szülni, de könyörgöm, nem csak ez az egy értéke van egy nőnek!
Amúgy meg fejben dől el!
Van aki akkor sem érzi nőnek magát, mikor minden rendben van vele!
Remélhetőleg addig nem nő, mertakkor igencsak magasak volnánk... bocsi sz*r vicc.
Szerintem ez egy meglehetősen bunkó megállapítás volt részéről. Akkor legyen ekkora a szája, amikor nála is beüt a klimax.
És utána mi lesz, férfi?
Bakker...
Én 30 vagyok, a fél karomat odaadnám érte, ha mától nem kéne menstruálnom és ugyanúgy nőnek érezném magam.
Nekem 3 éve van olyan spirálom, ami jóformán megszüntette a menstuációmat (40 alatt vagyok még), azóta sokkal felszabadultabb vagyok, sőt még jobban nőnek érzem magam, mert a libidóm az egekben :-))
Nem a piros-napok száma határozza meg ezt!
Most én a kolléganőd véleményalkotásáról 2 dolgot gondolok:
Az alapkérdésben nincs igaza.
A másik: igaz, én nem tudom milyen kontextusban hangzott el, de a ***** nénikéjét.
És ha nem nő, akkor mi?
Egy nő addig nő, amíg lélegzik.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek normális az a nő, aki 3hónapja nem menstruál, de nem megy orvoshoz?
- Ha menstruál valaki rendszeresen, akkor lehet terhes?
- Hogyan vegyem rá húgomat, hogy elmenjen orvoshoz, mert már 14.napja menstruál?
- Hetek óta menstruálok, mi lehet az oka? Mit tehetek?
- Szülés után mennyi ideig nem menstruál a nő és nem tud újra teherbe esni?
- Nőnek addig lehet gyereke míg menstruál?