A VVégtelenbe és tovább... (beszélgetés)
Igen azokra a helyekre eljutottam, illetve még az egyetemvárosba mentünk ki.
Sajnos a mi iskolánk és a szállásunk nagyon kiesett mindentől.
A belvárosba volt valami Sing-Sing nevű becsületsüllyesztő. Néha oda jártunk ki szórakozni, csak az volt a baj, hogy az egész kisebb volt , mint a lakásunk nagyszobája. :-)))) Lapjával lehetett csak elférni. Egyik lábamon én álltam a másikon pedig egy teljesen ismeretlen személy.
Mielőtt azt gondolnád kastélyban lakunk elárulom, hogy a lakásunk összesen 53 négyzetméteres:-))
Szia!
Én is csak bekukk..szedtem megint másfél kg epret..próbálok valamit kezdeni vele..sütit készítek most,a többit lefagyasztom..a napokban megpróbálok szörpöt főzni belőle..:)
már az új termésből..mert kétnaponta ennyi van..
bár a közelben laknál,szívesen odaadnám az egészet!:)
Nem,csak mivel az volt hozzátok a legközelebb,max ott futhattunk össze..sűrűn vásároltam ott anno..
de én vérbeli avasi lányka vagyok(voltam)..
gondolom,a belvároson kívül máshol nem nagyon csatangoltatok..
Esetleg Tapolcán,Lillafüreden azért biztos jártál..
Szia!
Ne haragudj, hogy nem írtam vissza, de nem akartam beszélgetést kezdeményezni, mert 5 perc múlva kezd a kézilabda meccs, úgyhogy én lépek is
Igen oda jártunk, mert mi a Stromfeld kollégiumban voltunk elszállásolva és ez volt az a hely ahol be tudtunk vásárolni.
Csak nem ott dolgoztál?
Sziasztok!:)
Van itt valaki?
:)
Ő úgy vezet,mint egy király a bástyák között..én meg melette vagyok,mint vezér..:)
Ő fut,sakkozik..
tévében focit nem igazán..(ha a gyerek engedi)akkor teniszt,és kerékpár versenyeket néz..
Egész hónapban erre vártam. Azért kértem a melóba is, hogy ne kelljen éjszaka melóznom menni, hanem most adják ki a túlóráimért járó csúsztatást.
1994 óta az összes BL döntő felvétele megvan :-))))
Bár biztos ismétlik még ezerszer, de annak nincs olyan varázsa, mint az élő közvetítésnek :-)
Meghitt volt gyertyaláng mellett zuhanyozni..
Nem tudom,mi lenne velünk áram nélkül..
ilyenkor mindig belegondolok,hogy a világon mennyit pocsékolnak az emberek..
felesleges lámpaégetéssel,áramhasználattal..
pedig többtízezren gondoljuk így,de kevés..
Havonta egyszer kellne Föld-napot tartani,és takarékoskodni..
1 nap autómentes és dohányzásmentes napot is beiktatnék..jajj..és még sok-sok mminden mást..
Szia!:)
Legalább jól kialudtad magad.:) Néha nekem is jól jönne az áramszünet (a fejemben is).:))
Én meg elmosogattam,halkabbra vettem a tévét,és nyomogatom a billentyűket:)))
Csak meg ne erőltessem magam:)))
Jó éjt,Ami!:)
Azt mondják le kell mozogni.
De ki az a hüle,aki éjfélkor kimegy futni:)))