A VVégtelenbe és tovább... (beszélgetés)
Nem voltatok semmik tegnap...:D "propán, aki bután pofán vág..." :D:D:D Haláli!:)
Ha egy-egy pillanatra is de el kell felednünk a sok rosszat:)))
Na, pont nekem jut a sós, mikor az én édesszájúságom nem ismer határokat.;))))
Akkor ebbe a sorrendbe?:))))
Akarsz sajtos tallért?
Mert azt elteheted holnapra is:)
Én csinálok belőle szendvicset,és azt ezsek a szalonba:))
Nevetnek is,hogy milyen roppanós a szendvicsem:))
Egy szelet szalámi a két sajtos közé!
Isteni!!
Én szeretnék kérni zserbót, mézeskrémest, csoki tortát, kókuszost:D (A való életben nem szoktam neveletlenül elvenni vagy 100 db-ot XD, csak ha mondják, hogy többet is ehetek:P)
Ja,van nekem egy filmem az is arrol szól,hogy mi magunk vonzuk a negativ dolgokat a gondolatainkal.
Kinek volt lagzija, hogy ilyen jól el vagy látva?:)
Tegnap nekem is csorogtak a könnyeim, Ili egyik elszólásán:))) Annyira nevettem, hogy ömlött a könnyem:D Ma viszont én is úgy jártam, mint Te:( Vagyis csak majdnem, mert végül nem engedtem kicsorogni, de nem sok választott el tőle... Ezzel mondjuk nem csak én voltam így, hanem Édesapám és a Hugom is. Mondjuk, szegény Hugom nem is tudta tartani magát:( Nem csoda, még Apámnak és nekem is nagy falat volt az intenzívosztályon látni az Édesanyámat, érthető, hogy a Hugomat is megviselte! ...de tegnap este olyan jót nevettem, mint ahogy már régen nem:) Ili és Amiras hozták össze azt az elszólást, de haláli:) Most is röhögök, ahogy visszagondolok:D
jujj..én nem is tudok választani..
asszem a kosárkából veszek..:)
Amitől nagyon tartasz, amire sokat gondolsz, mert nagyon szeretnéd elkerülni, azt végül bevonzod.
Pl., ha én vizsgázni mentem és azt mondogattam, hogy tuti, hogy a 3-as tételt húzom, mert azt úgysem tudom, akkor azt is húztam.
Ez az önbeteljesítő jóslat.
Na,jó de milyet:)
Van kosárka,sajtos tallér.zserbó.valami mézeskrémes,csoki torta,valami diódarabos tetejű fehérség,van pepita szelet,valami kókuszos apróság,nagy magas,kakaós piskóta vanilia kémmel,és marcipán virággal....
erre én is kiváncsi vagyok!:))
Igen. Ezen dolgozom már évek óta, de eddig még nem sikerült. Nem baj, azért próbálkozom:D
Ezzel én is így vagyok:))
Tegnap este a könnyeim is csurogtak a nevetéstöl,mire ma csurogtak csak a ....
Igen, hallottam, úgyhogy vissza is szívtam, amit kimondtam (írtam):S!
Vagy finoman le kellene bontani...
Na dobgyá' gyorsan nekem eggggyet lécci!:)
Igen:S Sajnos elég masszívra sikeredett:D ...de néha átszakad az is:D
Ne is gondolj ilyenre! Hallottál már az önbeteljesítő jóslatról?:(
Itt van mellettem egy nagy tálca lagzis süti:)
Ki kér?
További ajánlott fórumok: