A Ti Párotok, hogy viseli amikor Hoxáztok? (beszélgetés)
mostmár éppen alszik...amugy meg kérdezgeti,hogy mi van már megint hoxázol :)
Nagyon jol... :-)))
O imad dominozni,igy ketten jatszunk... :-)))
Nem megy az azért olyan könnyen, hidd el. Sokat morfondíroztam rajta, hogy miként is alakítsam a dolgaimat, de a válaszutak sajátossága, hogy bármelyik ujjad is harapod, az fájni fog.
Vagy ő jön ide vagy arra van az ajtó!!!
tudod mikor tenném ezt meg érte! Ő elvárná, hogy én adjak fel mindent érte, de mire föl? Hogy neki kényelmes legyen? Csipiszt!!
Az én párom többet ül a gép előtt, mint én. Egy szava sem lehet és nincs is.
mit miért? Miért nem tudja vagy miért nem érdekel?
Az én párom olvasgatja is a Hoxát az én nevem/regisztrációm alatt ☺
Az én páromnak fogalma sincs róla, hogy itt vagyok, nem nagyon közlöm vele, mert aztán csak mókázna rajta :) Én messzire kerültem otthonról, családot, munkát, barátot mind elhagytam, hogy vele legyek, na meg a családja közelében :) ... ez a Hoxa-dolog, na ez marad az én titkom... míg rá nem jön... :)
Nem tud róla. Tuti féltékeny lenne a virtuális ismerősökre...
ő is szokott fórumozni, csak ugye más témákon, nem zavarja, de mi figyelünk rá, hogy ne essünk a ló túloldalára, hogy pl egymás kárára ne menjen. Úgy értem, hogy pl átböngészi mikor én dolgozom, én is most itt lógok, mert ő most melózik,ha együtt vagyunk csak kis időt bekukkant egyikünk-másikunk oda ami épp érdekli és általában meg is beszéljük, de közös dologra le nem cserélném!
Nálunk is mindenkinek van saját gépe, így mindenki azt néz/olvas a gépén, amit akar.
Egyébként nem zavarja, ő is be van regizve:D
És persze olvasgatja a hozzászólásaimat, naplómat. Eleinte bosszantott, már nem érdekel.
Érdemes megismertetni vele?
Nekünk is azért van külön-külön, mert én könyvelek, Ő meg tervez, szóval a munkánkhoz muszáj.
D mondom, a hoxát mindit teljes férfiúi felsőbbrendűséggel emlegeti.
Nálunk csak annyit mond, hogy: "Mit csinálsz? Már megint ez?" Néha felolvasok neki furi vagy humoros dolgokat, néha meg egy számára is érdekes kérdésre találom meg itt a hoxán a választ! :) Olyankor ő is jónak találja!
Én is kaptam már ígéretet egy laptopra, csak most fontosabb kiadások vannak!:-(
Nálunk számítógép probléma nincs, nem foglalom el előle, mindenkinek külön van.
Ennek ellenére a hoxázást nőies butaságnak tartja.
Mondjuk amikor gondom van, és kapok valami értelmes és használható választ, akkor azért mondja, hogy jó dolog ez:)
Már én is kapom a morcis megjegyzést, hogy szeretne a géphez ülni!
Sehogy, nem érdekli, azt se tudja, hogy Hoxázok.
Nekem is mondta már hogy sokat ülök a gép előtt,de ezt csak viccesen.Igaz azt is megjegyezte,hogy kellene egy 3. gép is,mert akkor nekem is lenne sajátom.
Én is már egy-két emberrel "összebarátkoztam"
Jobb ez mint egy buta chat-es oldal! Azokat mindig utáltam!
"MEG ÍROM PRIVIBEN HA ÉRDEKKEL !"
Saját naplót írni az nem olyan mintha teljesen kiadnád magad mindenkinek?
hehheehhehehheheheeee......
én megismertem itt sok embert van akivel találkoztam is és érdekel mi van velük, jókat dumcsizunk.
sőt néha msn-en is beszélünk az gyorsabb és jókat röhögünk:)))
Mert sok fórum van, amihez muszáj hozzászólni:) Aztán jó sok időt elvesz a kedvenc naplók elolvasása és a sajátom megírása:) Jókat tudok időzni a képgaliba és a képeslapoknál is:D
További ajánlott fórumok: