A terhesség korai jelei és a terhesség maga:) (beszélgetés)
?????
már ne is haragudj de én nem hajtottam el senkit!!
Én megyek csajok, és szerintem nem is jövök már, nem vagyok idevaló, Én nem tudok mindig feljárni, nem vagyok sose képbe kivel mi van, Ti már összeszoktatok, és szerintem nyissatok klubot, amibe csak az megy, akit szeretnétek, de így ne hajtsatok el másokat, mert nem tudhatta, hogy ez "zártkörű".
Mindenkinek mielőbbi babásodást, a már babásoknak meg további problémamentes várandósságot kívánok. Sziasztok!
Itthon van, majd holnap dolgozik.
Én meg megyek Szegedre, de reggel még feljövök kicsit.
Miért váltott ki ellenérzéseket?
amúgy sziasztok csajok :)
Igen zavart, ellenérzéseket váltott ki belőlem, de értem, csak érdeklődni akartál.
Köszi.
Köszönöm az infót!
Boldog babavárást kívánok Neked!
Kedves Kriszti!
Tudom hogy ez nem olyan fórum.
De olyat nem találtam ahol ezzel a problémával kapcsolatban menne az eszmecsere.
Gondoltam az itt beszélgetőknek esetleg vannak ilyen jellegű tapasztalatik, vagy az ismerőseik körében.
Ha zavart a hozzászólásom elnézést érte!
Egyébként drukkolok a babához!
Szép estét!
Szia!
Igen, a kolleganőm így fog októberben szülni, hogy nem hatott a 72 órás. Viszont ez borzasztó nagy hormonadag, és azután 2-3nappal, hogy bevetted egyből meg kellett volna, hogy jöjjön elvileg. Nekem legalábbis így volt, hogy megjött, és felborult az egész hormonháztartásom tőle...várj 1 hetet, és ha nem jön meg akkor sem, tesztelj.
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Múlt héten csütörtökön történt meg az ominózus "baleset" (kilyukadt a gumi) a ciklusom 22. napján.
Másnap reggel persze irány a kórház, ahol esemény utáni tablettának a Escapelle-t írták fel. Lényeg hogy az esemény után 12 órával sikerült bevennem.
Olvastam a betegtájékoztatóban hogy 84%-os biztossággal véd.
A probléma az hogy késik a mensesem. . .
Kíváncsi vagyok van-e olyan köztetek akinek nem használt a tabletta?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Egy 20 éves egyetemista menyasszony
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig
- A terhesség jelei
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- Méhen kívüli terhesség korai jelei
- Korai terhesség alatt jelentkező magasnyomás