A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Ááá semmi praktika sajna :( folyton kínálgatom magam kajákkal, h hátha majd ez vagy az, de ma semmi :( így meg nehéz enni és benttartani bármit.
És igen amikor éhes vagy, rosszabb :))
Én éjszaka inni szoktam felkelni. Na utána már nem tudok visszaaludni, hanem fel kell kelni, és vagy vuk jön, ami után enni kell, mert kinyír a gyomorégés, vagy 'csak' enni. Már salvus vizet is iszok kínomban néha, van, hogy segít. Csak nem szeretném át se verni, ha kaja kell neki hát eszem, de ritkán súgja meg, h mit is enne :)
Na most jól kedvet csinálunk itt a babaváráshoz :D
De bakker te egy hős vagy, h melóba jársz emellett, mondjuk a meló maga tényleg jó, mert legalább másra koncentrálok amíg csinálom, de ha oda kéne menni meg ott a kollégák közt nyomni ezt a kínlódást, hamar lebuknék asszem.
De te miért félsz, hogy fogsz hízni a hányinger mellett? :))
Kitartás, lényeg, h jó legyen a vége :))
Szia! Dettó :(
Reggel jott Vuk ismét :) de engem ez nem zavarna, szeretnék hányni csak ne legyen reggeltől estig folyamat hányingerem :( nekem is nagyon durván nyomja. És semmit nem kívánok, mert közben is az van, viszont ha nem eszem még rosszabb. Így tuti megint 25 kilót fogok hízni :(
Ó hello :)
Hogy vagy ma?
Nekem ma ko. Reggel hn 10-re sikerült összekaparni magam. Ja éjjel már volt egy kör róka és kaja. Aztán amikor életet vertem magamba végre, és megreggeliztem, nem sokat kellett várjak, h viszontlássam egy részét. Most még mindig necces, h valami nem köszön-e vissza :(
Eddig ez a nap a nyerő. De ez már a brutál szint. Víztől is rosszul vagyok.
Meglátjuk hogy alakul az éjszaka és a holnap..
De ez az első trimeszter kemény sport :(
Egesz nap azzal próbálkoztam, hogy utolérjem a fórum elejét. Nem sok sikerrel, ma egesz hatékony voltam melóban ;) nyertem is egy szabadnapot :D
Na es mire ideérek általában senki nem ér rá
Na erte akartam írni, csak telon nem egyszerű keresgélni. Szal az 57 teljesen jó 9. dpon.
De íme a reftartományok pontosabban
Follicularis fázis: 0,6-4,7
Ovulácios fázis: 2,4-9,4
Lutealis fázis: 5,3-86
Remelélem valamennyire sikerült választ adni a kérdésedre
Edit!
Amit nekem nézetett tavaly a doki az egy 3. és egy 21. napi vérvételen volt és ezek:
Fsh,prolaktin,progi,lh,ösztradiol,tesztoszteron
Meg persze tsh,t4,t3 de most nem ez a lényeg:
Nekem az összes hormon kivéve a pajzsok,de azt hagyjuk :)
szal az összes jó.
A progi a 3.napon (mikor még mensi van ugye) 3,23 és a tartomány itt 0.6-4,7
A 21. napon 67,96 es a tartomány 5,3-86
Ehhez képest nézd sztem a tiédet
Most nemvárt napján 127 volt asszem
Elkezdtem fájni èn is nagyon nagyon korán. De ez jó elkezdtem èrni a petèim :D mindegy.
5. ciklusnap ki van mèg felpuffadva?? Ez tiszta gáz vagyis nem az ... De az előbb szóvátette azUram hogy hasam van LOL király... :/
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?