A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
bocsánat de fekve rakta az álló képet :D
Köszi. Ez az 5,3-86-ig tartomány hááááát. Na, nekem akkor a 25 is királyszuper. De úgy tudom 38 felett jó.
az uszi az a puszi lett volna csak lemaradt az eleje amúgy meg judo. Mindjárt megmutatom a törpéimet teszek fel egy képet :)
xDDD amúgy én is tangás vagyok de ezen jót nevettem :D nekem még francia is van a hidegebb időkbe jó az is :D
Addig még változhat a felállás. Elmúlhat a hányinger addig és jön valami új :)
nem mondta, mert ugye én hozzá csak az átjárhatósági miatt mentem, én hülye nem is vittem a leleteimet sem, nem gondoltam volna, hogy foglalkozik velem ezügyben, meg nem szeretném őt dokinak.
Szerintem a progikrémnek kell kb. 2-3 hónap míg kiürül vagy nem? Ha ennyi idő alatt használ, akkor kell neki ennyi, hogy kiürüljön, vagy nem? Ki tudja, lehet megyek progira ebben a ciklusban is, ha végre egyszer lesz ovum.
Szuper! :)
Ezt jól kiszámoltad :D az szép...
répatorta, az egészséges :)
jujj, én is tangás vagyok! A rendes bugyi is tangásodik rajtam kb. 3 mp alatt :D
ó, Motkányossal kénytelen vagyok mobilon játszani, mert csak ott lehet, na sebaj, rádugom a telót töltőre :D
Pfff, hahaha, Molly jólmegmondta :D
de, full nega, ebből holnap sem lesz ovu :(
Az jó ha egesz nap nem tart ki :)
Csak ez ad erőt :)
Egèsznap szerencsère nem vagyok rosszul :)
Korán reggel rögtön èbredès után szedem a lábaimat a Wc felè.Aztán napközben csak rossz szagoktól vagy ha olyan kaját ettem ami a kicsinek nem tetszett.
Kitartás Csajok elvileg ha rosszul vagyunk a baba makk egèszsèges ès maradni akar.Ez adjon eröt :)
Lehet nekem èdessèg mentes karácsony lesz :D
100 nap múlva karácsony :)
Na látom Renci is hasonló cipőben jár :( pedig ő már előrébb van
Azert mert a kisfiammal is sokat híztam (bár lehet annak már a pajzsmirigyhez is köze volt) és mivel rájöttem, hogy ha nem eszem sokkal rosszabb, ezért próbálok folyamat enni :( de mindent. Tegnap pizzát kívántam, rendeltem (benyomtam a felét) majd reggel ugye Vuk. Reggelire elvittem egy szeletet, nem bírtam enni. Most tésztát ettem és ezek nem diétás ételek. Viszont alig van vmi amit le tudok küzdeni és mind ilyen "diétás"
A család kèrèsère ma szilvásgombócot föztem.De már egy órája azon vagyok hogy lent maradjon.Mindenkèpp vissza akarja küldeni.Egy kis mogyórókrèmes kenyèren ès a Balaton-Bummon kivül semmi de semmi èdessèg nem esik jól az is heti 1x.Már ha a karácsonyi beiglire gondolok is hányingerem lesz :/
No de nem tudok ma már mihez hozzászólni ìgy ovusodjatok meg pozisodjatok. Ovukor jövök hátha át tudom ìrni a listát vagyis magam előrèbb...ha hátrèbb kerülök meggágyulok. Gyóók legyetek :D
További ajánlott fórumok: