A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Haaat jo kerdeseid vannak :) ha baba van, akkor emelkedik a prog folyamatosan, ha csokken akkor vagy nem agyazodott be senki, vagy sargatest elegtelenseg van. De ugye ez csak akkor derulne ki, ha folyton nezetnenk a szintjet.. Ha a csucson oke a szintje, akkor volt rendes ovu, ezt mutatja, es felkeszult a szervezeted a beagyazodashoz.
De ha nem eleg magas a szintje, akkor vmi nem volt oke az ovuval sem. Es Szonyi nem mondta, h hogyan lehet javitani a petesejt minoseget? Meg ez mit jelent, h nem jo minosegu, nem erlelodik meg rendesen?
Na ha most nem hasznalsz progi kremet, akkor irany a meres!! Aztan ha alacsony lesz, Szonyihez visszamehetsz az eredmenyekkel, h mondjon erre vmi okosat. Amikor voltal a hycosy-n, nem neztetek at a leleteid? Na igy utolag mar nagyon okos vagyok :)
De en ezt csinalnam a helyedben. Havi meregetes aztan ha tul alacsony, akkor vegre vki a Szonyi szemelyeben, aki eselyes, h mondjon vmi epitot!! :))
Hogy tetszik a forgatokonyv? :)
De nem am! ;))
Eleg sok van, de inkabb bent, bar ma nincs tisztasagim, mert tangat vettem fel...
Hajra, jo edzest!
Ma en is felkaszalodok a futopadra mielott nagy segget novesztek a sok edesseg miatt :)
De, gondoltam ra.
Utoljara januarban voltam ilyen rosszul, akkor 4 napja kesett es volt egy halvany pozi tesztem is. Persze vegul megjott mikor hazaertem.
Azota mar voltam itt marciusban es juniusban is, de ennyire kutyaul nem voltam.
Viszonylag sokat utazok, hozza vagyok mar valamennyire szokva...
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?