A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Ha 3 műszakban dolgozol majd te is, hogy fogjátok a gyerekeket megoldani?
A két gyerkőcnek össz heti 4 edzése van, mi sem unatkozunk :)
Szegény émelygős, hányós lányok :(
Fulop, Dunham és Renci kitartást. Mi meg azt várjuk, hogy ez az időszak eljőjjőn, hogy baba miatt rosszul legyünk, aztán ha mi is ott tartunk már mi is túl szeretnénk lenni már rajta.
Én ezt a részét nem értem, hogy akkor van jól A baba, ha a mama rosszul van. És mi van azokkal, akik tök jól viselik a várandósságot, semmilyen rosszullét nem bántja őket mégis egészséges gyerekük születik. Barátnőm anyukájának meg sem kottyant egy terhessége sem, azt mesélte. Én eddig azt hittem, hogy ez olyan alkati dolog.
Valakinek bővebb infója?
Lányoooook, 20 oldal :O nah ne már :D
Nah nem is tudom mit írjak, most pont úgy irtam, mint ahogy már nem is tudom ki írta :D király:(
Edit te iszod az inozitolt vagy inofolicot?
Linda nekem is vindózfónom van, én nagyon szeretem
Az androidos nekem nem jött be
Jakee, Marcsi fingers cross jövőhétre, bár addig azért még jövők :)
Marcsi hány edzés van egy héten?
Egyszer biztosan ès neked is :) Addig is azt egyèl ami jólesik.Nekem sós kell talán sóhiányom van :D
Lángolt kolbász,disznósajt,tepertö,sós ropi :)
Bizony volt :) szerdán nagyon erős, mint mensikor szokott. Aztán hétfőn teszteltem.
Jó jel ez ;)
Ezt a levest amúgy most nyomom először, néztem gyorsan receptet neten :)
Hát valószinüleg :)
Megjön èrzès normális ;)
Kitartás, Renci!!
Talán már elmúlik ez neked hamarosan, és nem látod viszont a gombócot. Én még nem merek belegondolni mennyi van hátra a hányingeres részből.
De most megsúgta mit enne, köményes krumplileves, meglátjuk ha kész, mit szól hozzá.
Karácsonyra már jó lesz az a bejgli :))
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?