A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Maya ez gyönyörű:)))
A fehér folyás szerintem természetes azt olvastam:) ne aggódj:))
Szèp erős a teszted:)
Ha nagyon aggódsz,vagy ha erősödne,akkor hívd fel a dokit
Ja ertem. Szegeny :( na itt a legutolsó és legerősebb [link]
Azert,mert most megint van egy kis folyasom ami nem fehér. :( nem akarom h. Vmi baja legyen a picinek :(
:) nem keltem koràn,most megyek haza,buszon vagyok,èjszakàs voltam.
Mièrt aggódsz?:(
Sziasztok
En folsavat szedek meg gravidat. Huh de korán keltetek.:)
Megcsinaltam ma az utcso tesztet,ami a házban volt,pozi maradt,viszont most kicsit aggódom. :(
Hàt azt nemtudom pontosan,mert januàr óta minden hónapban koràbban jött meg,1-2 nappal.
Jan.1. 33 napra
Jan.29. 29 napra
Febr.24. 27 napra
Màrc.20. 26 napra
Hàt a hasam mèg nem fàj,de a tisztasàgin màr van vmi,pirosas barnâs kis csík:(
Èn nem szedek terhes vitamint.Multivitamint szedek minden nap,meg e vitamint,d vitamint,meg folsavat.Ezeket minden nap,ès hètfőn,meg csütörtökön halolaj kapszulàt,c vitamint,magne b6-ot.
Én is Elevitet szedtem régen,mert azt mondta a doki,hogy valakinek meghozza a babot,de én 2 hónap alatt 15 kilót híztam tőle.
Mondjuk abban az időben dolgozott a párom a fornettinél és hordta haza a finomságokat,lehet,hogy az is dobott rá: D
Most olvastam a teszten( gyógyszertáros mondta hogy korai terhességet ki mutat),hogy az elmaradt mensi után egy nappal már kimutatja a terhességet:/
Tényleg jó korán kimutatja: D
Lànyok szerintem ma megfog jönni:(
Pedig du.akartam egy tesztet ellőni...
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?