A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Hajrá csajok szorítok nektek! :) Küldöm a csííít :D
Csajok most teljesen elmúlt a görcs:) Köszi hogy tartjátok bennem a lelket.
Mnikoka most olvastam a cikkedet a kislányod születéséről, annyira jó ilyet olvasni nem csak a rengeteg rosszat. Olyan jól sikerült írás, hogy még meg is könnyezetem, teljesen meghatódtam :)
Szerintem ez teljesen jó. :-)
Amúgy lehet nem is törvényszerű, hogy leesik, csak ovu után magasabb lesz, mint az alaphő.
Megy a drukk. Nekem ma már volt nyákom,vagy valami hasonló. Húzzunk bele!!!!! 3 ovu tesztem van,így holnap kezdem. Remélem ,vasárnap vagy hétfőn lesz ovu.
Nah ezt én sem vagom,csak annyira hogy mensi előtt nekem 36'7 volt.
Most még 37+37.2 de azóta mertem h + lett a teszt.
:-) miért nem megy egyszerűen nem értem,de hát ez azért nem olyan rossz dolog :-)
Ovukor elvileg leesik, utána megy fel és marad fent az alaphőhöz képest 3-4 tizedet, ha jól tudom. De van aki jobban vágja :-)
Azt olvastam h ez is mindenkinél más :)
A laktulóz nem tudom pontosan micsoda de a tesztje azt méri, hogy mennyi baci van a beleidbe. Megiszod a lötyit és ha sok a baci akkor sok gázt termelnek amit mér ez a kifújásos vizsgálat. Én azért mentem el mert egy éve ment már a hasam és minden este olyan voltam mint egy léggömb. Ha laktulóz mérés nem jó akkor antibiotikummal kezelik. Ha laktóz teszt a rossz akkor az életed végéig megmarad, magyarul érzékeny vagy a tejcukorra...
Teljesen így volt nekem is :) szov sztem is jó lesz.ez
:)
Hat azt nem tudom hogy működik. Ovutol számolva hányadik napon kezdtel el barnazni? En 12. És akk kezdett a hasam is fajni.
Olyan volt,mintha ebben a pillanatban megjönne,rohanàs a wc-re és semmi!Ìgy ment a menszi elötti és a menszi napján!Aztán lett egy halovány pozi,de akkor is görcsölgetett,csak máskèpp.Aztàn amikor 2 napja kèsett mèg mindig fàjdogàlt,de akkor már tudtam😊 Pozi is volt a teszt,meg már 2 napja késett,ami nekem soha nem volt!Szòval nyugi,teljesen normàlis ez!!
A beágyazódás folyamatos. Tehát bármikor görcsölgethetsz. :/
Újraolvasva, szerintem mi egyszerre ovuzunk. :D
És tényleg ugyanezek a terveim. :D
De nekem már volt 1 hete barnázásom:( biztos hogy ilyenkor kell görcsölni? Nem inkább akkor kellett volna?
nekem a hőmérőzéshez semmi kedvem,emiatt a sok éjjeles műszak meg hajnalban kelés miatt nem is egyszerű,ugyhogy most ovutesztelek és hátha elkapjuk végre.
ez micsoda és miért mentek ilyenre?
ez is számít, hogyha nem jön a baba?
és mit jelentenek az értékek?
és egy antibiotikumtól jobban lesztek?
ha nem jó az eredmény az nem azt jelenti, hogy laktózmentesen kell innentől fogva életed végéig táplálkozni?
mi az a laktulóz?
A laktulóz nem hajtott meg a laktóz viszont igen. Laktulóz:negatív Laktóz:pozitív. Az én laktulóz eredényem. p:0 20p:0 40p:0 60p:15 80p:47 100:37
Kisbreki ne aggódj, a mensis érzés nekem is megvolt anno, addig amíg a tényleges mensi szokott tartani, plusz előtte, amíg ráfogtam, hogy azért fáj, mert meg fog jönni. :)
Amúgy én is nagyon utáltam ezt az érzést. :/
Maya 12 órázol? Uh. Az sok.
azt mondják ez tök normális akár hetekig, beágyazódás, aztán nő a méhed is.
Jol vok köszönöm. :) fàradtka.
Igen mérek. Reggel 36,9 volt. Ha holnap reggel is magas az jó ugye? Mi az hogy leesik? Mennyire esik le mielőtt megjön?
Mi is ma kezdjük a készültséget :-) Holnap pihi és mivel hétfőn ovu ,így szombat, vasárnap belehúzunk. Ja és hétfő na ráadás. Ez a terv. Bár utálom a megtervezést, de lehet ez kell a babához..... Majd kiderül.
Egyem meg. De cuki lehet :) sztem is nyugi :)
További ajánlott fórumok: