A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Érdekes mert fiúnév nem nagyon van ami tetszene,lehet azért nem is gondolkoztam még rajta,mert azt szeretném ha az apja nevét kapná:) ebben egyetértünk és szerintem a Zoltán annyira nem rossz:) de a második névről hallani sem akar:D
Lánynevek között most olyan szimpiket találtam:
Adél,Arlett,Boranka,Bíborka,Bianka és a Blanka:)
Nekem is nagyon tetszik a Dávid, de egyik sógorom az is, illetve Máté nevű kisfiú is lett a közeli ismerősök között mostanában. Az Ádám tetszik még nagyon, de az is van, így leginkább nincs fiú nevünk :D
Bár sokan mondják, hogy miért ne lehetne majdan a miénk is Ádám, avagy Máté... majd meglátjuk.
A lány el volt döntve, hogy Anna lesz, ha valamikor is lesz lányunk, erre másik sógor felesége úgy döntött, neki nem elég a gyereknek a Kinga, legyen Hanna is mellé.
és még én voltam a sz.r, mert megmondtam, akkor Anna a miénk már nem lesz.
Esélyes még az Adél, Sára, Lili, Lilla.
asszem ezek maradtak fenn a rostán.
Nekünk, ha lányunk lesz Dóra lesz a neve. Ebben egyet értünk ,nekem a kedvenc nevem, Férjem meg elfogadta, mert tetszik neki.
Fiú névnél vagyunk bajban. Nem tudunk megegyezni, de mivel még nincs baba, így most elnapoltuk a fiúnév keresést. Nekem amúgy a Máté, Dániel, Márton és Dávid tetszik. De az utolsó kettőt a férjem elvetette.
Nekem nagyon tetszik,az
Odett Panka,de a férjemnek cseppet sem,ő a Vivienért van oda...na attól meg engem ráz a hideg:D
Hát ismerős érzés. Remélem mindenki megtapasztalhatja.
Nekem ugyan vannak félelmeim néha, remélem ez nem rendellenes.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?