A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
De, csak a Forgácsban az összes inszem fizetős, 50ezer ft. Azt hittük még január elején, hogy a Sotén majd szépen nem kell fizetni, mert állami és közelebb is van, milyen jó lesz. És akkor a fórumokon még 2 hetes időpontokat írtak a spermavizsgálatra, ezért is örültem, hogy pont oda készülünk. Aztán változtak a dolgok.
Most így továbbra is a Forgácsba járunk és a vérvételeket pedig megcsináltatom az Örs vezér téri laborban, ahol én kapom kézhez másnap az eredményt és nem a dokinak küldik el, ahova majd bejutok év végén... mint a Sotén...
úgyhogy következő ciklusban hormonsor az Örsön.
Örülök, hogy ott egy normális dokit fogtam ki, aki mindent elmagyaráz, mindenben segít és ír beutalót, uh-t csinál, ha kell és segítőkész, lelkiismeretes!
Mert a Forgácsban sem tökéletes ám a helyzet, mivel hiába több, mint egy éves a hormonsorom és kértem, hogy nézzük meg újra, közölték, hogy nem veszik le a véremet... mindegy, ezt elintézem az Örsön.
Hajrá, Lindus! :)
és a kolleganődnek is! Nem semmi, 44 évesen bevállalja :) le a kalappal!
Én most ejtettem a Sotét. Kíváncsiságképp (sejtettem) felhivattam a párommal azt a számot, ahol ő kapna majd májusban időpontot szeptemberre (ezt mondták 1 hónappal ezelőtt), mostmár azt mondták majd augusztusban telefonáljon októberi időpontért... WTF??? Most ott tartok, hogy soha többet nem megyünk oda... január elején kaptam a nőgyógyásztól a Sotéra a beutalót. 1 év alatt jutnánk velük valamire??? Hát várjon 1 évet akinek 6 anyja van. És még akkor sem biztos, hogy azt ondanák, hogy akkor következő ciklus inszem, hanem ki tudja még mit találnak ki...
Csajok jól beszéltek, nem szabad feladni! Kitartás és erőt mindenkinek!
Én meg nem élem bele magam még semmibe, mert volt már hogy pozitív volt a teszt, de megjött (mondjuk akkor nem is erősödött a teszt, ezért is csinálok majd most minden reggel). Tegnap reggeli tesztem pl. még csont fehér volt.
Teljesen megértem mit érzel. Én a 12. próbálkozós hónapban fogtam teljesen padlót. a 13.-ban már nem kenődtem annyira el,de nálam ez hullámokba jön. Érzem eljön a mi időnk is, csak nem tudom mikor. És "sajnos" én is folyton olyanokba botlok, akik babát várnak. Sőt van aki még kapcsolatban sincs.
De nem szabad senkinek feladni. Mi is májusba már megyünk dokihoz, most elintéztem a fogorvost is, aztán jön a többi kivizsgálás.
Kitartást és erőt. Ne add fel!
Megvannak a laborok :)
A hormonok teljesen rendben vannak, viszont van 1, azaz egy féle bacink, aminek most örülök, hátha ez okozza a galibát :) Hívtam már az új dokit, akit a párom kinézett magának, egyelőre nem vette fel, majd próbálkozom később :)
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?