A te férjed, párod jól néz ki?Olyan amire vágytál?Számít ez egyátalán vmit? (beszélgetés)
Ilyen esetben a külsőségek semmit sem jelentenek, nekem már sokan mondták, hogy akkor leszek igazán szerelmes, ha mindenféle külső tényező nélkül beleszeretek valakibe, valakinek a lelkébe, a lényébe.(Nem vagyok kifejezetten egy szerelmes típus..nem tudom megmondani voltam e már, vagyok e.)
Az, hogy nem foglalkozik veletek, szerinted a külső adottságaiból fakad?Vagy közrejátszik?
Hát ez az. A jó pasik csak magukkal foglalkoznak :S
Ill.magukkal a legtöbbet.
Az én pasim is szinte tökéletes, de sokat aztán nem érek vele. Amig én 10 perc alatt elkészülök, neki 1 óra is kevés...
Valamennyire számít,de nem ez a legfontosabb. Lenne még mit javítani rajta, de nem lehet úgy alakítani valakit ahogy nekünk tetszik. Tiszteletben kell tartani az egyéniségét. Kit érdekel más mit gondol?
Nekem tetszik az a lényeg. Ha szeretünk valakit akkor elfogadjuk testestül-lelkestül. És egy idő után szépnek látjuk azt is ami eleinte nem tetszett. Azzal együtt szeretjük :) A szerelem képes megszépíteni mindenkit.
Nem számít, de... Ő tökéletes.
Kívül- belül. :)
Igen,jol nez ki,olyan amilyenre vagytam(maskulomben lehet nem is lenne a ferjem,mert az ismerkedesnel a kulso szamit eloszor s csak utana a belso tulajdonsagok)
Ez szamit azert mert meg mindig vonzodom hozza mint az elejen es buszke vagyok ra:)
Jó pasi.Amikor megláttam a képét először,rögtön beleszerettem!Imádom amikor borostás!Olyan szexi.....
Szép a szeme, a szája,kerek formás feneke van....
További ajánlott fórumok:
- Nem szégyellem! Hónap végére alig marad vagy egyátalán nem marad pénz kajára...
- Mit tegyek ha a 11hónapos kislányom egyátalán nem hajlandó gyümölcsöt ill. főzeléket enni, de tápszert annál inkább?
- Most mi a szándéka? .. érez egyátalán valamit irántam? Nem értem.
- Zsóry-fürdőn melyik medencéket lehet használni?Érdemes egyátalán elmenni, nert hallottam, hogy felújítás van?Jártatok ott a nyáron?
- Hogyan tudom, az általam készített videót, html formátumba átírni? Lehet ilyet egyátalán?
- Karaokezáshoz milyen programra vagy egyátalán mire van szükség, hol érdemes keresnem?