A tanácsotokat szeretném kérni. Gestomix 20? Ma szedtem be a 7. szemet, menzesz 2. napjától. Véd? (tudásbázis)
Igen,fogok is,sajnos összezavart kicsit a tabi,és ezért nem lenne túl romantikus szeretkezés ebből....kivárom a 2 hetet inkább.
Köszi a válaszokat!:)
Igen tudom ezt olvastam,csak személyes tapasztalatokra voltam kíváncsi.
Sok orvos azt javasolja,hogy minimum 2 hetet várni kell,és mindenhol ezt is olvasom.
Most már nem tudom eldönteni,hogy merjek e már egyéb védekezési módszer nélkül együtt lenni a párommal.
"7 napban további védekezést (például óvszert) kell alkalmaznia.">Pont a 7ik napban vagyok,ez annyit jelent,hogy még csak holnaptól,a 8ik naptól lehetne?
betegtájékoztatón ez áll(netről másoltam, gondolom a bogyóhoz is van):
A Gestomix szedését a ciklus első napján (azaz a menstruáció első napján) kezdje el. Ha a Gestomix szedését a menstruáció első napján kezdi el, már azonnal védett a terhességgel szemben. Elkezdheti a szedést a ciklus 2-5. napján is, de ilyenkor az első 7 napban további védekezést (például óvszert) kell alkalmaznia.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek, tanácsotok, ha ez a helyzet? (erős idegzetűeknek kép az adatlapon :)
- Ha a kisfiamra szandált adok nagyon lehallatszik az alattunk lakóhoz, de néha rá kell adni. Mi a tanácsotok?
- Szeretném a tanácsotokat kérni! Legutolsó menzeszemnél folyamatosan fájt a fejem, és darabos volt. Mi lehet az oka?
- Kisfiam orrfújáskor fülfájásra panaszkodik. Semmi láz, alapon nem fáj neki, minimálisan folyik vizesen az orra. Van valami tanácsotok?
- TSMT tornával kapcsolatban, vagy más beszédmegindító tornával kapcsolatban van konkrét tanácsotok?
- Ti mit gondoltok? A tanácsotokra lenne szükségem