A stílusa rabja vagyok.... (beszélgetés)
„kinézetre nagyon nem az esetem”
Ismerem az érzést. Megláttam a fickót, és belém csapott a villám: a fejem búbjától a sarkamig végigfutott rajtam valami. (Országra szóló szerelem lett belőle.)
Ki nem tojja le, hogy hogyan néz ki? Ha megvan az összhang, semmi más nem számít.
Add meg a számát,én felhívom Neked... eszembe jut egy vicc erről:
Mókuska randira készülődik. Igencsak kiöltözik, már a sminkje is készen van, amikor hirtelen leszarja egy galamb.
Mókuskát majd szétszedi az ideg...
- Te verébagyú buta galamb! Miért szartál le, épp randira készülődöm!
Mire a madár:
- Ja, és még azt is üzeni, hogy nem ér rá!!!
:)
Nem attól félsz inkább, hogy a barátnőid / társaságod ki fog kezdeni Téged és a kapcsolatod, mert tudod, hogy a... "külsőségek abszolút prioritást élveznek" az életmódjukban és így kiszorulsz a társaságukból?
Imádom ezt a topikot...:)
Figyu...sztem szerelmes vagy.Ennyi.:)
Első sorban az számít, te hogyan és miként érzel ? Mi a vonzó benne ? Olyan tökéletesnek látod egy idő után, szinte hihetetlen.
Nem másoknak kell megfeleni ! Aki mer valami bántó megjegyzést tenni az általad választott személyre, az nem barát, csak felszínes lehet!
Ugyan már ki bántaná?
Van egy ismerősöm, hát olyan feje van hogy nem is tudom, mielőtt bemutatták felhívták a figyelmemet, hogy ne láthatóan döbbenjek meg, mert döbbenet lesz a látvány. És tényleg az volt, viszont egy talpig úriember, igen sikeres vállalkozó-
Aztán ott van az én emberem is. Ha valaki megkérdezné milyen a szerintem jó pasi, nem feltétlen őt írnám le külalakra, sőt vannak taszító tulajdonságai de rajta "elnézem" nem veszem észre annyira, mert lelkiekben, kémiában meg annyira passzolunk, hogy így 14 év után sem tudom objektíven nézni a külsejét.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat,nagyon aranyosak vagytok,meg is nyugodtam.
Találkozok vele,mostmár tudom.
Lesz ami lesz :)
Mi nők,néha mindent túlbonyolítunk,énmeg aztán szinte mindig :)
Visszatérek majd,és beszámolok,remélem lesz miről.
Szép estét mindenkinek!
Elhiszem.Én is szégyellem magam.
De látod az emberek többsége mégis a látszat alapján itél.
Ha vele leszek az azért lesz,mert szeretni fogom.
És akit szeretek,és bántják,az nekem is fáj.
Ha csak rá gondolsz, vonz, akkor tök halál mindegy, hogy hogy néz ki. Anyukám mondta, hogy a férfinak csak egy hajszállal kell szebbnek lennie az ördögnél:)
A tömeggyilkosoknak egyébként teljesen átlagos a kinézetünk, sőt, vonzóak, hiszen hogyan is tudnának az áldozatuk közelébe férkőzni...;))
kérte a számomat,nem volt mire felírjam,nem volt nála a telója,nálam viszont ott volt az enyém.Így beírta az enyémbe az ő számát.arról volt szó,hogy megcsörgetem,és ő elmenti majd.de nem tettem meg.
másnap megkeresett,és megigértem neki,hogy ne izguljon,hívni fogom a jövőhéten ha ráérek
Nincs mit! Szorítok! :)
És még valami! Ezzel az érzéssel nem voltam egyedül. :)
Sajnos nem olvastam azt a topikot,de köszi,hogy megismételted! :)
Erre vártam,még1x köszönöm
:)
Volt régen egy film,a Fegyencjárat.
Abban volt egy szinész,aki a legveszélyesebb rabot játszotta,leláncolva,maszkot is viselt egy darabig,kidülledt vörös karikás szemekkel,kissé púposan....
Beesett arc,görbe orr.A füle az pont jó :)
Csaje! Ezt már elmeséltem egy másik topicban is, de most megismétlem magam. :P
Volt egy ismerősöm, aki egyszer egy nagyon randa pasival jött felém, majd férjeként mutatta be. Akkor dobtam egy hátast, hogy jöhetett vele össze. De pár kávézás -alatti csevej- megmutatta, és képzeld, egyre vonzóbb lett a szememben, ha ilyen valóban lehetséges. :)
Kit érdekel, mit mondanak mások? Hajrá, hívd fel! :) Az számít, amit Te érzel. :)