Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » A Sote I. mint meddőségi központ fórum

A Sote I. mint meddőségi központ (beszélgetés)

6284. fzsuzska
2018. aug. 24. 13:07

Amika. Mikor kell befeküdnöd a kórházba?

Én is megyek hétfőn vissza a dokihoz a gyógyszeres kezelést megbeszélni. Nem tudom kúpot, hüvelykrémet vagy antibiotikumot ad....azért nincs minden rendben érzem...jogos a kezelés...

6283. tundev (válaszként erre: 6281. - Poll)
2018. aug. 23. 14:46

Szia Poll!

14:00 után lehet őket hívni időpontért. Előtte ne hívd, mert nem szeretik!

:)

Andrológiát mindenképp Sotén kívül csináltass. Ha anyagiak engedik, akkor magánban, mert ugye az gyorsabb.

A sote-s spermavizsgálatra pedig most kérj időpontot.

6282. Reaaa (válaszként erre: 6281. - Poll)
2018. aug. 23. 09:02
Az andrológiát SZTK-ban is el tudjátok végeztetni, a férjemmel ott csináltattuk. Minél előbb kérj időpontot neki is vizsgálatra a SOTE-n mert én két hete kértem és szept.25ére tudtak csak adni, 2. konzira meg okt 9... :/ nagyon sok idő
6281. poll
2018. aug. 23. 08:28

Sziasztok!

Régen írtam, közben volt egy 5. inszemünk máshol sikertelenül. Múlthéten megvolt az első konzultáció Árokszállási doktornővel. Nagyon tündér :) Szerencsére a Hycosyt elfogadták, nagy kő esett le a szívemről. Most jönnek a vérvételek a kövi ciklucban, meg a páromnak a két vizsgálat. Próbáltam a SOTE andrológiára időpontot kérni, hogy ne szórjuk a pénzt magánra, de okt 25 volt a legkorábbi :( szóval kertem egyet magánba is. Majd meglátjuk hogy jön ki, mert jövőhónapban esküvő, ami ugye nem két fillér.

Azt elfelejtettem, hogy időpontért a nap melyik szakában lehet telefonálni. Mert akkor kérnék időpontot a helyben adott ondóvizsgálatra is, hogy haladjunk. Már 4 év telt el..

Szép napot :)

6280. Szöszmösz87 (válaszként erre: 6278. - Niky555)
2018. aug. 21. 17:50

Szia!

Amikor a vérvételes napod szombatra esik, akkor pénteken kell menned, ha vasárnapra, akkor hétfőn. 😊

6279. mobea (válaszként erre: 6278. - Niky555)
2018. aug. 21. 14:36
Nekem a verveteles hölgyek maguktól mondták, mert szerda-péntek-vasárnap volt és hétfőn kellett menjek. De nem is kellett kérdezni, ők nagyon rendesek!!!
6278. Niky555
2018. aug. 21. 13:13

Lányok!

Én már biztos tiszta gyagya vagyok, de belezavarodtam a sok vizsgálatba. Próbálunk mi is olyan vizsgálatokat csináltatni, amit amúgy nem kérnének.

Viszont azt nem tudom pontosan, hogy a Sote-s vérvizsgálatnál,ha a II. - III. - vagy IV. vérvétel hétvégére esik, akkor a legközelebb eső hétköznap kell menni ezekre? Az első vérvételnél odaírták, hogy ha ez úgy jön ki lehet a 4.vagy 5. ciklusnap menni, de a többinél nincs. Ha azok úgy jönnek ki, hogy hétvége, akkor hogy az hogy van??

Nézzétek el nekem, csak tényleg annyi infót olvasok, hogy már az alap dolgokat sem értem. :/

6277. mobea (válaszként erre: 6276. - Tundev)
2018. aug. 20. 13:45

Szeptemberben, igen, ha minden jól megy.persze a csodában én is tudok bízni 😀

Nekem is csináltak valami panelt, arra se a klinika küldött persze, de abban ez pont nem volt (pedig az a doki is aszpirint emlegetett, ha rossz lesz). Majd megnézem ezt is a centrumlabnál, úgyis megyek nemsokára TSH kontrollra. Bár most ez a mandula ügy egy kicsit visszavett a lelkesedésemből.

6276. tundev (válaszként erre: 6275. - Mobea)
2018. aug. 19. 18:10

Mi jól vagyunk, szeptemberben kezdünk mi is, ha addig csoda nem történik :)

Én elmentem egy immunológushoz, aki egy immun panellel és egy trombozis panellel kezdett. A trombozis negatív lett, az immunológiaiban volt egy érték (ANA), ami több, mint 4szerese volt a határértéknek. Ez azt jelenti, hogy a testem túl sok antitestet termel, ezért nem sikerültek a lombikok, mert idegen testként nem engedte az embriót megtapadni. Úgyhogy akár 20 lombikot is csinálhattam volna...na de mostantól aspirint kell szednem, valamint adniuk kell szteroidot beültetéskor. És elvileg most már működnie kellene. :)

Nálatok már szeptemberi beültetés?

6275. mobea (válaszként erre: 6274. - Tundev)
2018. aug. 18. 11:00

Ó, azt kinézném belőlük, ez az általános, fej, fog egyéb helyeken krónikus gyulladás, amire gondoltam. A mandulám miatt mondta a gégész, hogy mennyi gondot okozhat, ezt is megemlítve, nem tudta, hogy ebben a cipőben járunk....

Most már nem mondjuk le a szeptembert, de ha nem jön össze, akkor megyek tovább ezen a vonalon.

Neked milyen immunológiai volt? annak is utánajárok. 35-37 évesen még mondhatták h ne aggódjak, de közel a negyvenhez már nem olyan vicces, hogy magunknak kell utánajárni mindennek.

Ti hogy vagytok?

6274. tundev (válaszként erre: 6273. - Mobea)
2018. aug. 17. 23:02
Azok után, hogy engem lebeszélt a prof az immunologiai vizsgálatról, ahova mégis elmentem és persze kiderült, hogy ott a bibi, ezek után egy nagy NEM a válasz. Pedig valószínű nem hülyeség. Ez a góckutatás hogy történik? Ez egyenlő a laparoszkopiás "feltárással"?
6273. mobea
2018. aug. 17. 21:51
Volt bárki, akit elküldtek góckutatásra is? Nekem ma mondta egy doki, hogy a kaáliban ez bevett szokás...
6272. fzsuzska (válaszként erre: 6271. - Amika0405)
2018. aug. 16. 22:02
27-ike nőgyógyászatis nap. Én meg akkor megyek vissza a kezelést megbeszélni....nem értem, a lactofeel kezelést megcsináltam, hüvelyi folyásom elmúlt...elvileg még egy kezelést akar a doki és utána még kontroll citológia...
6271. Amika0405
2018. aug. 16. 21:41

Ja hétfőn sikerült Árokszállási doktornővel megbeszélni az új időpontot a laparoszkópos műtétre 27 én műt .A szülöszobán volt ,míg vártam rá kitoltak egy hármas meg egy kettes ikreket nagyon cukik voltak.

Remélem nekünk is eljön már az az idő .

6270. Amika0405
2018. aug. 16. 21:33

Sziasztok

Járt már úgy valaki ,hogy nem találták a vérvétel leletét 🤔😕

Műtét lesz és az sztk-ból elküldték a vért a kórházba mert csak ott tudják megcsinálni,hétfőn voltam bent azt mondták még nincs kész ,kedden újra megpróbáltam mire kiderült ,hogy nincs is mi ,mert eltűnt minden beutalóval együtt .,erre az aszisztens mondta ,hogy akkor most itt és most veszünk újra vért mindezt délután 4kor , kettő nap és mehetek érte.Nem értem ,hogy működik ilyenkor nem kell éh gyomorral lenni ?! Mert az előzőnél igen.kitudja milyen eredményem jön ki .😢

6269. tundev (válaszként erre: 6268. - Niky555)
2018. aug. 16. 18:22

Elég egy andrológiai vizsgálat :)

Mert hivatalosan a sote kér egy spermavizsgálatot (csak saját) és egy andrologiai vizsgálatot(lehet külsős is)!

6268. Niky555
2018. aug. 16. 16:41

Köszönöm szépen Tundev, Aranymaszat87, Vera_84!

Tehát ez azt jelenti, hogy nem kell mindent a Sote-n csináltatni. Ha külön magánúton elvégeztetjük az andrológiai szakorvosi vizsgálatot és másik sperma vizsgálatot, majd ezután a kötelező Sote-s sperma vizsgálatot, azt akkor úgy elfogadják.

Szuper! Köszi!

6267. tundev (válaszként erre: 6263. - Niky555)
2018. aug. 16. 15:10

Szia Niky555!

Sajnos a Sote-s spermavizsgálatot nem ússzátok meg! Azért ragaszkodnak az övékéhez, mert másként vizsgálják, mint a többi és még egyéb adatokat is néznek.

Így tehát csak az andrológiát fogadják el máshonnan. De nézd a jó oldalát, ha az megvan külsöstől, akkor "nyertél" egy hónapot! :)

6266. Aranymaszat87 (válaszként erre: 6263. - Niky555)
2018. aug. 16. 15:08
Szia! Mi eleve úgy mentünk, hogy már volt egy külsős eredményünk, ami 1 éven belüli volt. Simán elfogadták! :)
6265. Vera_84 (válaszként erre: 6263. - Niky555)
2018. aug. 16. 15:07

Szia!

Igen elfogadnak külsős eredményt. Ha nem visztek magatokkal, akkor ott kell 2X leadni, ha van eredmény akkor csak egyszer kell.

ha kicsit gyorsítani akartok akkor érdemes már 1 eredménnyel menni :)

6264. tundev (válaszként erre: 6262. - Cs. Masa)
2018. aug. 16. 13:41

Szia!

Az egyik lánynak, akivel együtt lombikoztam rövid protokolja volt, 40 éves volt, és neki a magas FSH, alacsony AMH miatt volt. Sajnos csak 1 pete lett, az is üres.:( Így gondolom, hogy petefészek kimerülés esetén talán csak rövidet alkalmaznak.

6263. Niky555
2018. aug. 16. 12:55

Sziasztok!

Mi most tervezünk a Sotera menni. Sok hasznos infót olvastam a fórumon.:) A férfi kivizsgálással kapcsolatban szeretnék érdeklődni.

Azt tudom, hogy van egy kötelező Sote-s sperma vizsgálat, és kell még egy másik.

Az andrológiai+másik sperma vizsgálatot lehet teljesen külön a Sotetól, magán intézményben is megcsináltatni?

Elfogadják, ha máshova megyünk?

Előre is köszi!

6262. Cs. Masa (válaszként erre: 6260. - Tundev)
2018. aug. 15. 21:51
Tényleg mindenkinek hosszú protokollt alkalmaznak a SOTE-n?? Esetleg 40 felettiek közül van valakinek tapasztalata?
6261. mobea (válaszként erre: 6260. - Tundev)
2018. aug. 14. 20:13
Az nagyon szuper lenne, mert pénteken még szabin lesz a klinika. Köszi!!
6260. tundev (válaszként erre: 6259. - Mobea)
2018. aug. 14. 17:19

Szia!

Én úgy tudom, hogy két lehetőség van:

- vagy a 21.napon kezded a szurizást

- vagy behívnak péntekre (18.napra) és akkor ott megkapod a recepteket és a papírt, hogy mennyit kell szúrni. Majd vasárnap elkezdheted a 20.napon.

Legalábbis én így tudom. :)

De mindenképpen mondanod kell majd az asszisztensnek, amikor felhivod a ciklus 20.napi időpont miatt, hogy az neked vasárnapra fog esni. És akkor majd ő megmondja, hogy hogy legyen. De szerintem a 21.napi kezdés az esélyes. :)

6259. mobea
2018. aug. 14. 14:38

Sziasztok!

Volt esetleg, akinek 20. nap helyett 21-en kezdték meg a szurikat, ha a 20. vasarnap?

6258. Szöszmösz87 (válaszként erre: 6256. - Reaaa)
2018. aug. 14. 11:04

Szia Reaaa!

09.25-re, de az első kérdésük az volt, hogy minden vizsgálaton átestünk-e már. Remélem Nektek is sikerül időpontot kérni.

6257. fzsuzska
2018. aug. 13. 21:07
Én augusztus utolsó hetében megyek nőgyógyászhoz, nem úsztam meg a sima rákszűréssel. Lobellenes kezelés(gondolom antibiot jelent) és utána kontroll citológia....remélem utána csak kontroll rákszűrés lesz jövőre. Kivétel ha fogamzásgátló kell☺
6256. Reaaa (válaszként erre: 6253. - Szöszmösz87)
2018. aug. 13. 20:51
Mikorra kaptatok időpontot? Nekem is kéne lassan telefonálni, de férjem csak szeptember 25én megy vizsgálatra, de gondoltam megpróbálok már most időpontot kérni, mert ha addig várok ki tudja mikor adnak.
6255. Szöszmösz87 (válaszként erre: 6254. - Cs. Masa)
2018. aug. 13. 19:56
Akkor remélem itt eredményes lesz a dolog, és nem kell csalódnod, csalódnotok, mint a Kaáliban. Sok sikert! 😊😉

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook