A sok rosszindulatú embernek miért jó, hogy mást földig tiporjanak? (beszélgetés)
Ebben a fórumban is olvashatsz róla:
A sok rosszindulatú embernek miért jó, hogy mást földig tiporjanak?
Lehet van valakinek értelmes magyarázata de sajnos én nem tudom megérteni miért rossz indulatúak az emberek..
nektek mi a véleményetek???
Én csak a tény és nem tény közötti különbséget szerettem volna érzékeltetni,semmi mást.
A hit,a meggyőződés,a vallás ,a filozófia,stb nem Ténykérdés.Csupán ennyit mondtam.
Evvel én úgy gondolom,nem csorbítok senkinek a meggyőződése értékén.:))
De miért kell ezt bebizonyítani. Hiszen pont magadban kell a bizonyosságot meglelni. Ez a lényeg.
De szerintem itt a fordított bizonyításra is van lehetőség kérlek.
Mert ebben a kérdésben tulajdonképpen nem igazán tiszta melyik felet, mire nézve és mennyiben terheli bizonyítási (ellenbizonyítási) kötelezettség. Ezért elméletileg Csaba kérheti ue. hivatkozva tőled a fordított bizonyítást, mivel maga a bizonyítás végső soron nem más, mint az állítások alátámasztásának eszköze. Mely egyébként egy elméleti megközelítésben a feleknek arra irányuló tevékenysége, hogy valamely tény fennállásáról vagy fenn nem állásáról, valamely tényállítás valóságáról vagy valótlanságáról a hallgatóság valóságon alapuló meggyőződése kialakuljon. ;))
Nekem azok hasonlóak, amik ugyanarra mutatnak vissza, aza nem mondanak semmit: nesze semmik:
Az élet értelme az élet maga
Pl.
De hogy egy szó lenne-e? Na várjá, keresek magamban:)
Annak sem hittek, aki vizen járt:))
Az a jó, hogy én már nem akarok erről senkit meggyőzni. Persze vitába elmondom, amit már tudok, de nem fontos, hogy elhiggye, aki nem akarja:)
A mátrixban volt egy jó szöveg:
Morpheus! Nem mindenki hisz abban, amiben maga!!!
- nem kell, hogy mindenki higyjen benne.!
:))
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet a rosszindulatú kérdezgetéseket lerázni?
- Gonosz anyósok, ha neked is rosszindulatú az anyósod írj...
- Miért van ennyi rosszindulatú ember és kevés a segítőkész?
- Irígy, rosszindulatú emberrel szemben mit lehet tenni?
- Utálom az emberi fajt. Rosszindulatúak. Szememben kedvesek,...
- Hogyan szelídítsünk meg egy rosszindulatú kollégát?