A rák ellen miért nem találnak ki még semmi ellenszert? (beszélgetés)
Érdemes lenne elolvasni , előre bocsátom,hogy nem egy könnyű olvasmány , de egészen a feje tetejére állítja az orvostudományt ! Remélem segítséget nyújt annak aki ilyen betegséggel küzd!
www.ujmedicina.hu
szeretettel,
pedro
Más ha jóindulatot gyűjtött be valaki, s megint más, ha rosszindulatot...
Ráadásul az áttétek sem mindegy hogy vannak-e, hol, mekkora kiterjedésben.
Az orvosok próbálkoznak.
A terápia: Sok zöldség, gyümölcs, s pihenés, stresszmentes élet.
A korai diganózisban jelentős előrelépések vannak, és sok olyan daganatféleség van, ahol jelentős előrelépés van. Pl. a leukémiák egy része ma már nem halálos. Az emlő-, prosstata-, cervix,- vastagbél tumorok korai diagnosztikája is sokat lépett előre. Technikailag a PET CT-vel szinte bármilyen folyamat korai stádiumban kimutatható.
Az AIDS-ről pedig nem árt tudni, hogy ma már nem halálos betegség, mint 10 éve volt. A betegek kombinált therápiával egyensúlyban tarthatóak, igaz a vírusfertőzés nem eliminálható de az életkilátások már jók. Nálunk is a legmodernebb kezelést kapja az a kb. 300 beteg, akit nyílvántartanak ingyenesen.
Hogy mi alapján mondom?15 éve amikor a nagyapám daganatos beteg volt létezett egy fájdalomcsillapító-contramal.
Most édesapám ugyanazt kapta!Igaz volt mellé morfium tapasz ami nem használt.Létezik leíírva többlépcsős fájdalomcsillapítás ami a valóságban nincs!Én csak azt tudom leírni amit én tapasztaltam és átéltem.Ha lenne fejlődés a fájdalomcsiillapítás megoldott lenne!Neki a csontokba is volt metasztázis,amire infúziót kapott,és nem csillapodott a fájdalma.Ez nem a dolgok egésze,ez csak velünk történt meg.Lehet okoskodni,de a rákos betegeknek még a fájdalomcsillapítása sem megoldott.Az én apukám nak állandó fájdalmai voltak,több orvosnál jártunk,de áttörés nem történt.A fejlődés itt kezdődne,hogy a fájdalmat legalább csillapítani tudják.
Az egyes esetekből nem lehet látni a dolgok egészsét. Mindenki ismeri Józsi bácsit, aki napi fél liter pálinkával 120 évi élt. Ettől még ez nem helyes.
Vannak spontán gyógyulások, az ilyeneket az ember hajlamos egy-egy csodaszernek (B17, oxigénes víz stb.) tulajdonítani. Ez helytelen.
Vannak, akik hajlamosabbak a rákra, vannak, akik kevésbé.
Ma a rák kialakulását soktényezősnek tartjuk, a táplálkozás csak egy ezek közül. Valamelyik rákban a táplálkozásnak nagyobb szerepe lehet, valamelyikben kisebb.
(Hogy nem történt fejlődés, nem tudom, mi alapján mondod.)
Pár szót szólnék hozzá én is.Igaz ez csak az én véleményem.Ha a rák lelki eredetű,akkor miért vannak jó körülmények közt lévő rákos gyerekek?Sajnos mi is végigszenvedtük ezt a gyilkos betegséget-édesapámnak tüdőrákja volt.
Rengeteget kutattam én is.Mindent elolvastam,sok rákos emberrel beszélgettem.Egy fórumon azt olvastam a rák nem más mint táplálkozási hiánybetegség.Ha volna ellenszere sok híres gazdag ember nem halna meg.Igaz az is furcsa,hogy semmi" látványos" előrejutás nincs a gyógymód felé évtizedek óta.Nekem nagymamámat,1975-ben műtötték tüdőrákra-nyirokáttétel,utána még élt 30 évig-végig dohányozva napi két doboz cigivel.Érthetetlen.Apukám már nem dohányzott,3 hónap alatt elvitte a dög.Igaz ő kapott kemoterápiát.Talán nem kellett volna.Egy ismerősöm meggyógyult a veserákból a b17 és a breuss kúra segítségével.Nem tudom mit higyjek.Misztikus és félelmetes ez a betegség.Szörnyű kínokkal jár-igaz nem mindenkinél.Talán mi még megérhetjük,hogy megtalálják a gyógymódját.Szívből remélem.
Persze, az esély kicsi rá, de a tudományban hiba bármit is biztosan kijelenteni;-)
Csak remélni tudunk.
Természetesen sok rákra van olyan gyógymód, amivel a gyógyulás esélye relatíve nagy, sőt 1-2-féle, időben fölismert daganat esetében kifejezetten jók az esélyek.
"De az biztos hogy nem leszegyféle gyógyszer ami minden fajtát gyógyít." - miért lenne biztos?:-)
Tudtam hogy jössz::DD
Igazad is van meg nem is szerintem.
Mert bár valóban más-más terápiát igényelnek,de azért baromira sokat fejlődött ez az ág,sok végzetes kimenetelű rákfajta már nem halálos.
De az biztos hogy nem leszegyféle gyógyszer ami minden fajtát gyógyít.
További ajánlott fórumok:
- Hasfájós babák! Tudom, hogy nincs ellenszere, de kinek mi vált be a görcsök csillapítására? (gyógyszerek, ékezés, masszázs, stb...)
- Töredezett hajvégre mi az ellenszer? Ollón kívül:)
- Penész! Mi az ellenszere?
- Lótetű ellenszere?
- Mi a gyűrött függöny ellenszere?
- Nyirok ödéma? Tud-e valaki ellenszert? Gyógyszert? Kenőcsöt? Házi praktikák?