Igen, tényleg egy körzeti orvos bácsi találta fel a nyári konyhájában, miközben melegítette a paprikás krumpliját és belecseppent a koviubi leve. Ekkor - akárcsak Flemming a penicilinnél - rádöbbent a megoldásra. Sajnos az ÁVO elhallgattatta, de hazafiak kicsempészték a formulát Cleveland-be, viszont ott a gyógyszermaffi tette rá a kezér, és csak Mao Che Thung és Castro kapott belőle. Ho Shi Mingh azért halt csak meg, mert nem szerette a koviubit...
Aki a rák ellenszerét föltalálja, az könnyen lehet, hogy nem mond igazat, ugyanis mai ismereteink szerint a különböző daganatok különböző terápiát igényelnek.
A rák ellenszerét egyébként már rengetegen föltalálták. Állításuk szerint...Nagy valószínűséggel ezek egyszerű ferdítések, amikről sokat hallani.
Tény, hogy sokan feladják, de én ezzel nem értek egyet. Ismertem valakit aki mindent megpróbált, és nagyon erős volt az élni akarása. 4 éves kislányt hagyott itt...
A rák asaját szevezetünk túlzott védekező mechanizmusa ,saját sejtjeink elburjánzása különboző szövetekben.A rákos sejtek elpusztítják az egészségeseket,ez elsődleges helyen ahol kialakultak/pl. a tüdő szövetének elburjánzása a tüdőrák/Az immunrendszer nyirokhálózata a kiindulási góctól idővel a test többi részébe is "átszállítja" és ott áttéteket képez,tehát ha pl maradjunk a tüdőráknál,nem veszik észre időben akkor anyirokereken keresztül áttevődik a májra vesére stb .is.
Vannak ellen hatásos szerek,eljárások/ha kicsi a daganat műtét ,vagy a sudgárkezelés ,vagy a kemoterápia.
Új módszer az immunterápia ahol a saját szervezetet késztetik a rákos sejteket visszaszorítani.
Nem tudom, nem vagyok orvos, ráadásul nem is vagyok közel a tűzhöz, hogy tudjam. De egy haverom testvére az onkológián dolgozik, ő mondta. Nagyon kevesen juthatnak hozzá. Állítólag. Ennyi minden amit tudok.
SZreintem azért nem: mert lelki eredetű. Vagyis a léleknek kellene hozzá megjavulnia. Ha találnának rá ki ellenszert is: akkoris a lélekkel együtt gyógyulna, gyógyulhatna. De sajnos elég sok rákos nem akar meggyógyulni. Tisztelet a kivételnek.