A pénz boldoggá tesz? (beszélgetés)
Én már 4 órásnak is örülnék,vagyis örülni fogok...
De ez még nagyon a jövő titka.
Három gyerek mellett nem lesz egyszerű...
ez a fajta semmittevés nekem sem megy
nem is vágyom ilyenre
már most is be vagyok sózva mert holnap kezdődik végre nekem is a munka
igaz csak 6 órásban de az is valami
nem tudnék pálmafák alatt én sem hűsölni, mert szinte mániám lenne hogy tegyek valamit
Egyáltalán nem vagy rossz ember,amiket felsoroltál nálam is jelen vannak (most a munkát kivéve,gyesen vagyok),és van még hozzá három gyerek is.
És ha valakit ezek tesznek boldoggá,amiket lent írtál,az egy más típusú ember,mint én,és nem ítélem el azokat sem,akik ezt meg tudják tenni.
Egyszer (csak kiváncsiságból) én is kipróbálnám ezt az életmódot,de biztos vagyok benne,hogy nem sokáig bírnám a "semmit" tevést,és nem hinném,hogy akkor lennék boldogabb.
A pénz boldoggá tesz-e?
- Hétfő reggeltől péntek estig gürizünk a párommal, hogy meg tudjunk élni
- Próbálunk gyűjtögetni, de valahogy sosem sikerül
- Betegség, munkanélküliség esetén az utcára kerülhetünk. Ez nagyon nyomasztó.
- Korán kelünk és későn fekszünk. Állandóan fáradtak és ingerültek vagyunk. Egymással is.
- Nem jutunk el sehová, mert mire végzünk a munkában az összes kisebb bolt és minden hivatal már bezárt
- A főnököm éppen a héten nyögte be, hogy túl sok energiámat veszi el a másoddiploma, inkább felvesz valakit a helyemre
- Ergo kiszolgáltatott vagyok a főnököm baromságainak és tudom, hogy máshol sem jobb a helyzet
Igen, én szeretnék az óriási bankbetétem kamataiból, részvényeimből élni. 11-kor kelni, ágyban reggelizni. Napközben sétálni, vásárolgatni és állandóan nyaralni valahol. Akkor most rossz ember vagyok?
uganez,az első házasságomban (ill.csak a szatyor ruha :)) De össz.17 év volt!
A második sem azért mert volt egy tizenéves autója (más se)...
jaj olyannal én sem
ezért van olyan párom aki mikor megismertem olyan szegény volt hogy a templom egere hozzá képest maga volt a rotschild báró:))
de tényleg volt egy szatyor ruhája és egy szobát bérelt mindössze
Persze,mikor megjönnek a csekkek,az én vérnyomásom is az egekben,ez tényleg nem jó...
De én pl nem tudnék olyan pasival se élni,akinek pénze dögivel,de nincs szerelem.Ezért mondom én,hogy csak a pénz nem érdekel.
mi is..
de azért a napi küzdelem sokszor felemészt
ez azéért nem igazán jó
én ha nem eszek két hétig nem érdekel a gyerekek egyenek
az a lényeg
hisz ők a jövő én már csak mult vagyok :)))
Ebben teljesen igazat adok.
Természetesen ők az elsők és az ő boldogságuk!
És ha minden tőlem telhetőt meg tudok nekik adni,nekem az a boldogság.És ez nem biztos,hogy minden esetben pénzbe kerül.
Azért a szegénységtől még távol állok :)
amugy nekem nem kéne sok pénz
csak annyi hogy nyugodtan éljünk és ne kelljen napi megélhetésért hadakozni.engem már az is boldoggá tesz ha hó végén nem futunk ki nullára és maradjon havi 20ezer
konkrétan én sem vagyok boldog de hiába megnyugtat ha van,pláne ha a gyerekekről van szó
én megvagyok pénz nélkül de a gyerekeim rovására nem menjen a szegénység:(
Én ha gazdaG LENNÉK ,NEM ADAKOZNÉK,MERT NEM TUDNÁM HOVA JÖNNE JOBBAN A SEGÍTSÉG:)vISZONT MUNKÁT ADNÉK HÁZVEZETŐNŐNEK ,.TAKARÍTÓNŐNEK,(oh,nem akartam kiabálni)
Szóval élném az életemet és munkát adnék pár embernek,az tuti:)))
Teljesen egyetértek Veled.
Én nem a pénztől és a megfizethető dolgoktól vagyok boldog,tehát önmagában a pénz engem NEM boldogít,és ezzel nem hazudok.Nálam megvan a szerelem,a lelki béke,de mondhatom,hogy máról-holnapra élünk a három gyerekkel.És ennek ellenére vagyok boldog!
Ha volt olyan helyzet,hogy több pénzem volt,annak csak örültem,de nem attól voltam boldog.Az csak jó ha van.
Nekem ha sok pénzem lenne akkor a beteg gyerekeknek és az árva kutyák megmentésére sokat adakoznék.
Különben meg lift a házban, egy óriási medence az udvaron, stb.
Házvezetőnőt , komornyikot, sofőrt nem alkalmaznék.
nem:DDDés most hazudtam :DDDD
szóval persze hogy boldogít
ma amikor minden pénzbe kerül. van két gyerek és lehet megfeszülni mire mindent megadunk nekik és akkor is csak alapdolgokat..
hó végén meg mikor annyi pénz sincs hogy mikroszkóppal kell keresni
akkor nagy kegyesen benyögik az oviba hogy vegyek holnapra tornacipőt mert kell a gyereknek :(((
stb stb....
Szerintem igen,a pénz boldogít.Mert ha van,akkor nem kell aggódni,hogy miből fizesd be a csekkeket.Ha nincs idegeskedhet az ember.
Aki aztmondja hogy nem,az hazudik.;)
Az örömlányok és a pénz.
Gyomor és pénzkeresés.
Engem boldoggá tenne, ha lenne :-))
De ha csak pénzem lenne a családom, szeretet és ilyen pénzért nem megvehető dolgok nélkül, akkor biztos nem lennék boldog.