Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
A pénz boldoggá tesz? (beszélgetés)
valamilyen szinten igen..
nekem sem kell sok pénz.nem szeretem.a 100 millió nem is sok. :))))
hat en most Gregorral hallgatom :) de megkeresem AQ-nel is :) haj, de jo kis zene ez
Kulkával ,színházban is láttam,Anthony Queennel is csúcs volt:))))
hát nekem sem jönne rosszul csak attól függ mennyi:)
mérhetetlen gazdagság nem kéne. de ha lenne annyi hogy beforgatnám egy vállalkozásba vagy értékpapirba fektetném és élnék a hozamokból az nem lenne rossz. de milliárdok azért nem kellene. de most beérném egy pár száz ezerrel:))
elég nagy a csóróság:)
Ezt szeretem en is, meg is hallgatom majd. Jo, hogy eszembe jutattad, koszi :)))
Nekem már minden "gazdagságom " meg van,márcsak egy kis pénz kellene.Én szeretnék ezek után gazdag lenni és Isten látja lelkemet,nem rontana el a pénz:))))
"Lenne teli bukszám, jaha diha dajdl diga diga diha dajdl dum.
Éjjel-nappal, diga diga daj,
Tartana a nagy daj-daj.
Temetném a munkát,
jaha diha dajdl diga diga diha dajdl dum.
Egyezzünk meg, Istenem, Uram,
Osztozzunk meg azon, ami van.
Száz dicsőség néked odafenn!
S nékem egy kis pénz itt lenn!"
:DDD
persze. nekem sem kell sok pénz. kell a fenének. csak annyi kell hogy hó végén ne fussunk nullára és ha több a rezsi ne szoruljon össze az ember gyomra.
szépen megéljünk, de nem akarok gazdag lenni.
A pénz önmagában nem boldogít. De a pénztelenség boldogtalanná tesz.
Pitzburg.
Akarod ,hogy boldoggá tegyen a pénzed?:)))))))
mennyi pénz:)))
ez már jobban tetszik:)
naaa...feltöltöttem :) betyár,összetehetjük amink van.:)))))
most akkor felrakjam én is? :)))
Engem nyugtat,de az is kell a boldogsaghoz.
Betyár, kövezd ki neki a járdát tízfilléresekkel a kertkaputól a ház bejáratáig :):):)
A kupacokat csak azok látják, akik a szőnyegen már átjutottak. Hegyekben áll a yen :):):)
Nem vagy egy jó parti:))Azt hittem kupacokat látok,nem szőnyeget:)))
Kezelik már??? :):):)
Tecccccik!!!!!!!!!
A pénz jó barátom.Felrakok egy fotót az adatlapomra.
én ma jó voltam :) Egyáltalán semmit nem vettem, pedig egy csomó üzletben voltam :)
Ma elköltöttem vagy 50 ezret.
Minél több van annál több kell.
nem boldoggá tesz, de elégedetté és nyugodtá. Viszont azt hiszem, hogy a hiánya nagyon boldogtalanná tesz.
A pénz sok mindent megold.
Boldoggá tenne ha elég lenne belőle. De igazán boldog, nem a pénztől leszek!
További ajánlott fórumok: