A pénz boldoggá tesz? (beszélgetés)
Valaki nem tud nekem kölcsönadni kb.80 milliót?
Megadom havi 4000 ft-os törlesztéssel.
Nem vagy rossz ember, csak más szemüvegen nézed a világot.
A munka, vagy valami tevékenység éppen úgy hozzátartozik az ember életéhez, mint a pihenés és a pénz. A felsoroltakra sajnos szükségünk van, különben is egészséges életünk egyik lét eleme. Viszont egy dolgot soha nem szabad elfelejteni a pénz nem minden, mert a legfontosabb dolgot nem adnak érte (egészség, szeretet, megértés, érdek nélküli őszinteség) A legnagyobb szegénységben is lehet nagy melegség – szeretet, ami mindenen átsegít. Pénzért nem adnám lelki békémet, család szeretetét, a több máshoz meg csak egészség és akaraterő kell, na meg némi szerencse, hogy megfelelő időben a megfelelő helyen legyünk.
ez biztosan tudom,hogy nem igaz,
de kell valamennyi a boldogsághoz vezető uton...
Szerintem a pénz boldoggá tesz! Mindenképp! Ha van egészség!!!! Pénzzel mindent megtehetsz...
Csak egyre nehezebb összekaparni....
igen, mar a nagyon okos brit tudosok ki is mutattak.
DE csak azok lettek boldogabbak, akik nem magukra koltottek, hanem masokra.
(akar valaki boldog lenni? megadom a szamlaszamom :)
Szerintem nem konkrétan a pénz teszi boldoggá az embert, hanem inkább az az idő, ami "megvehet" belőle.
Annyi mindent szívesebben csinálnék mint hogy itt üljek bent a munkahelyemen, de hát ugye ez nem kívánságműsor :o(
És az,hogy szereted,ha sok pénz van nálad,az azt jelenti,hogy olyankor vagy boldog?
Én is szeretem,ha bőven van nálam pénz,de nem boldogságot érzek,esetleg örömöt.
NEM!!!!
Sajnos a pénz egy szükséges rossz,de a boldogságot nem pénzben mérik.Hiába van valakinek pénze ha nem boldog.
Sok pézről álmodtam.
Tök jó volt.