A párom szülei nem fogadnak el, az esküvőnkre sem jönnek mit tehetnék? (beszélgetés)
Valószínűleg azt szeretné mondani neked az anyós, hogy ha igazán szereted a fiát, akkor elhagyod.
Lehet, jobb lenne, ha azt mondaná az urad, hogy ha mondani akar valamit anyuka, akkor mondja mindkettőtöknek, nem titkoltok egymás előtt semmit.
Hodgkin-kór de már sokkal jobban vagyok. :)
A gyermek kérdés zavarja őket leginkább ezért sem akarnak menyüknek...Mivel valószínű a kezelések miatt nem is lehet saját gyermekem. De ezt is megbeszéltük a párommal ő elfogad így. Nekem is nehéz, hogy nem lehet saját gyermekem de sajnos ezt sokszor a szememre hányják ami borzasztóan rosszul esik...
Szeretne velem kettesben beszélni az "anyósom" ezért gondoltam talán megbeszélhetnénk azt is, hogy ott legyenek az esküvőn.
Sajnálom, hogy beteg vagy! Mi volt a bajod?
De én simán bevallom, mint fiús anya, hogy én se örülnék egy beteg menynek. És nem azért, mert nem kedvelem, nem tetszik, hanem azért, mert félteném a leendő unokáimat.
Az, hogy hamar összeházasodtok, nem zavaró.
Mi is hamar összeházasodunk, és a fiúnk születése előtt 2 héttel derült ki, hogy a férjem rákos. A családom nagyon aggódott a gyerekem miatt...
Ha rá akarjátok őket beszélni az esküvőre, akkor ezt vagy a párodnak kell megtennie, vagy közösen. Neked egyedül semmiképp nem!
Hagyjad.
De még van idő, akár meg is gondolhatja magát a család. A távolmaradással való fenyegetőzés inkább érzelmi zsarolás, és nem szép dolog.
Sajnos tavaly diagnosztizáltak nálam egy betegséget ami miatt elég sokat voltam kórházban...
A kórházban ismertem meg a párom szinte azonnal szerelmesek lettünk. Féltem kapcsolatot kezdeni betegen de mindvégig tartotta bennem a lelked részben miatta is akartam meggyógyulni... ami úgy tűnik sikerült is :)
Titkoltuk a kapcsolatunkat eleinte de úgy voltunk vele felesleges... Az én szüleim elfogadták de az ő szülei nem.
Szerintük nem egy beteg nővel kellene együtt lennie...
Részben megértem őket de mi valóban szeretjük egymást. Kis idő alatt is sok mindent átéltünk és kiállunk egymásért. Márciusban megkérte a kezem, decemberben pedig összeházasodunk az egy éves évfordulónkon.
Tudom korai másoknak de mi így döntöttünk.
Páromnak fáj, hogy a családja nem jön el, ezért én beszélni akarok velük az ő tudta nélkül hátha rá veszem őket. Ő azt mondta hagyjam de tudom fáj neki. Ennyit megtehetek érte hisz ő is sokat tett értem. Ő az első és remélem egyetlen szerelmem nem akarom, hogy szomorú legyen az esküvőn mert nincs ott a családja.
Valahogy rávehetem még őket vagy valóban hagyjam?
Egy próbát megérne?
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Mit tehetnék még?
- Amióta abortuszom volt, minden alkalmat megragadnak a szüleim, hogy a fejemhez dörgöljék, milyen felelőtlen voltam! Mit tehetnék?
- Mit lehet tenni, ha a párom Rubik Ernőt szeretné díszvendégnek az esküvőnkre én pedig nem?
- A szüleim rosszul fogadnák?
- Mi a legjobb megtakarítási forma, ha az esküvőnkre szeretnénk félretenni havi 50 ezret ?