"A Nagy Fogyás” első válogatásán jártam (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: "A Nagy Fogyás” első válogatásán jártam
assziszem! :-DD
ott meg elnézegetnénk a jókis napsütötte fiúkat!:-DD
A so is hizlal, nem?:D Akkor csak a viz marad... na de ezek mar reszlet kerdesek!!
Hova megyunk 3 honapra?? Szerintem valami szigetre kene, tengerpart, napsutes, aztan amikor hazajovunk bekuldjuk a kameras felveteleinket az RTLnek es nagyobb nezettseget csinalunk:D:D
Fo az optimizmus!!!:D
:-DD
igaz!!:-DD
nehogy azt hidd,ez kis város de a formaságokra nagyon is adnak!!turis ruha szóba sem jöhet!!:-(
jó az ötlet költözzünk!! :-DD de hová?
:DDD
Igazad van, erre nem gondoltam!!!:D Jo lesz akkor 2 raklap viz is...:D
.-DDDD
biztos jó ötlet ez a cukor?
inkább az ásványvizes palackokkal!!
:-DDD
a cukrot megennénk végszükségként!!
hat igen, ez a baj "videkkel":(
Akkor koltozzunk ossze mi is 3 honapra valahol, hozzon mndenki magaval 1-2 kg cukrot (amit beteszunk zacskoba es az lesz a sulyzonk), 8 raklap asvanyvizet, par edzo cuccot es csinaljuk meg a nagy fogyasunkat:)
Sziasztok!:-DD
Ti nagyvárosban éltek!és mi lesz a kisvárosiakkal?:-DD
Az osszejarasokra..:)
En regen itt a "foszervezovel" felvettem a kapcsolatot, mert debreceni leven gondoltam megprobalom itt is beinditani, de sajnos ez erdeklodes hianyaban elmaradt..
Viszont ti pestiek szerintem siman osszetudnatok hozni.. es neha meg enis szivesen csatlakoznek hozzatok!!!!
Hajra-hajra!
Debreceniek pedig ide:D
Egyebkent a 30-40 kg sulyfeleseggel biro "munkanelkuliek" neveben kikerem ezt a kijelentest... Elhihted, hogy rajtam pont ez a buvos szam talalhato es kozoltek, hogy en ide keves vagyok.. hiaba vagyok 21 eves, 180 magas, es nincs (tudott) betegsegem, megmondtak, hogy "te nem vagy kover..." (bar azert probaltam az ellenkezojerol meggyozni oket..:D )
Megalazni? Biztos hogy megfognak. Ennek a musornak nem az a celja, amit minden ujsag hiresztel, hogy ki lesz a nagyobb fitness guru.. Es errol mar nyilatkoztak is. A musor a 12 ember furdoruhas kepeivel oriasplakatokon Magyarorszag minden teruleten. Mondvan, ezzel akarjak felhivni a lakossag figyelmet az elhizasra...
És ez már megszűnt? Mert nagyon jól hangzik!
A tornatermi dolgok ismerősek. Plusz még kiegészíteném azzal, hogy ha nem a legújabb hipi-szupi tornacuccban vagy és edzés közben nem kortyolgatsz méregdrága lötyiket, hát akkor is eléggé kinéznek.
Összecseng egy másik rovattal ...
Tényleg csináljuk meg!
Több alkalommal próbálkoztam megszabadulni némi súlyfeleslegtől. 1 hetes elméleti kiképzés Pados professzornál + 800 kcal/nap. Konditerem. Fogyi-klub tornával, diétás tanácsadással. Ez utóbbinak volt a legnagyobb kézzel fogható eredménye. Sajnos megszűnt. A próbálkozásokból azt szűrtem le, hogy nekem bizony egyedül nem megy. Ezért keresni kezdtem egy olyan intézményt pl. magán klinikát, ahol hosszabb ideig felügyelet mellett és nem utolsó sorban, hasonló adottságú emberek között segítenek lefogyni. Pontosabban életmódot változtatni. Közben megláttam a hírdetést erre a showra, hát jelentkeztem. Ha sikerül bekerülni, már nyertem. Ha nem, akkor beszállok hozzád Pepe és fogadjuk föl Alexet vagy Norbit.
Egyébként nem is értem. Gyermekeknek, felnőtteknek csinálnak minden féle tábort, ahol a hasonló érdeklődési körrel rendelkezők több hetet is eltölthetnek. Nekünk miért nem csinál senki? Pedig biztosan lenne igény és jó üzlet lenne.
Én tudok olyanról aki "visszaadta" a nyilatkozatot, elköszönt és ment is haza.
SF
medve, a kieső bevételeimből a Béres Alexet is felfogadhatnám :)
Nekem már az az überparaszt hozzáállás nem tetszett, ahogy a válogatáson fogadtak.
A másik, hogy ha valaki beírt őszintén mindent az adatlapra, az már indulhatott is haza. Ugyanis egyy kb 130 vagy feletti súlyú embernek biztos van legalább 2-3 fajta nyavajája a felsoroltak közül.
Itt szerintem az esélyes az kb 20-28 év közötti max 30 kg felesleggel rendelkező, ráérő ( munkanélküli?) jelölt aki ráadásul jól viseli a megaláztatást. Csak remélni tudom, hogy a műsor nem arról fog szólni, hogy hogyan alázzuk meg a kövéreket!
Sziasztok!
Igen érdekes volt a szerződés, az biztos. De ez volt a sorompó. Aláírod és mehetsz tovább, vagy nem írod alá és mehetsz haza. Szerintem akik ott voltunk mindenki aláírta.
Pepe!
A valóságshow esetében a "szokás", hogy a benntartózkodásodra fizetik a kiesett béred. Hogy itt hogy lesz, az majd kiderül :)
A nyilatkozattal kapcsolatosan. Etikátlan, de törvényt SAJNOS nem sért. Ugyanis ha törvényt sértene, támadható lenne. De mivel teljesen "tiszta sor" a nyilatkozat, így nem támadható.
Ennél durvább szerződések és nyilatkozatok is szoktak lenni, sőt szerintem a beköltözőkkel egy igen komoly szerződést is kötnek a műsorkészítők.
De ilyenre számítani lehetett.
SF
Szállás és all inclusive ellátás!
A POHI-ban meg kérj mentességet 3 hónapra a súlyadóra :)
Na szóval én szombaton voltam ott, és elképedtem!
Elémtoltak egy nyilatkozatot, ami sok ponton törvény és etika ellenes. Először is, a produkció semmilyen felelősséget nem vállal érted, másrész Te köteles vagy mindenért felelni. De ez még a kissebbik...
A nagyobb baj, hogy hozzájárulsz, hogy valamennyi adatoddal, beleértve az egészségügyi állapotodat is a produkció szabadon rendelkezhet. Ez kiverte a biztosítékot! Nem csupán arról van szó, hogy a műsor alatt felhasználhatják az ehhez kapcsolódó infókat, hanem korlátozás nélkül, akár évek múlva is. Ennyit a jogi részről!
A másik a mi nem tiszta, hogy jelenleg xFt -ot keresek havonta, fizetem a rezsit, autót stb. Ha bekerülnék (nem fogok) milyen bevételem lenne a verseny idelye alatt? Általányt fizetnek??
További ajánlott fórumok:
- Retro zenei válogatásba a 80-as évek zenéiből. Milyen zenéket és előadókat tennétek bele?
- 90-es évek zenéiből szeretnék válogatást csinálni retro bulihoz, de nem nagyon tudom az előadók nevét és a számok címét. Tudnátok segíteni?
- Volt már valaki próbajátékon az RTL KLUB Széf című műsorában? Hogy zajlik a válogatás?
- Voltál már Mega válogatáson?Vagy esetleg van olyan ismerősöd aki volt?
- Nekem nagyon fájt amikor a nőgyógyászom feltette a hurkot, ez velejárója a dolognak vagy csak én jártam így?
- Használtruha nagykereskedést nyitok! Érdemes válogatási lehetőséget biztosítani vagy a megszokott zsákos rendszert érdemesebb?