A mosógépben rejtélyes eset-minden kilyukad, mitől lehet? (tudásbázis)
Néztem nagyokat,mikor a fiam pólói lyukadtak,de nem szóltam senkinek,-azt hittem képzelődöm,és tán megérett az anyag,stb ,és nem a gép hibája,hogy lyukasan veszem ki.
Ezek szerint,mégis ott van a hiba.
Szerintem nem árt megkérdezni egy szakembert-hozzáértőt.
Ó,én egy vadiúj,egy hónapos kis telefont mostam ki,de már nem tudták megmenteni...:'( R.I.P.
Bezzeg a hűségnyilatkozat nem tudott utána nyúvadni,hogy veszne meg...:SSS
Sajnos nálam is előfordult,minden kilyukadt.
Felültöltős Whirlpool gépem volt.Szerencsére tönkrement,és lecseréltem egy elöltöltősre.Megszűnt a probléma:D)
úgyhogy ,nem egyedi eset.
ami nálunk van mosógép, abban én már kimostam az egyik mobilomat, egy 3G USB sticket, papírpénzt, több öngyújtót, és minden működött utána :)
úgyhogy én tiszteletben tartom a Mosógép Nagy Szellemét :))
ez is különös....
:)
Sajnos én sem tudom a megoldást:S
De most eszembe jutott, hogy az én gépem meg megette a melegítőnadrágjaim madzagjáról azt a műanyag vackot:D És az egészben az a legszebb, hogy akkora darabokban kötött ki a szűrőben, hogy elvileg ki sem fért volna a dob lyukain! Számomra ez is rejtély:)
Aranyosak vagytok, hogy segíteni szeretnétek, köszönöm!!!!
nincs molylepkém,rosszcsont gyermekem sincs, ennyi véletlen nics....feladom :)))
ha lesz "kedvem" veszek egy új mosógépet :))
holnap pedig felhívok egy mosógép szerelőt, hátha ő tud vmi ötletet adni!!!
mégegyszer köszönöm segítő szándékotokat!!! ígérem, ha rájövünk megírom mindenképp.
vedd fel a lyukas pólót, és teszteld az elméletet :)
ha pont ott a lyuk, ahol a gomb, akkor bingó :D
Én!!!!
Arra gondoltam, hogy munka közben az asztalnak támaszkodom , a nadrágon ott a gomb. A dörzsölés hatására lyukadhat ki. Először csak elvékonyodik az anyag azon a részen, utána kilyukad . Más pihent ötletem nincs.
mindegyik a hasánál lukas?
nincs valami rosszcsont gyerek a háznál akkor? :))
További ajánlott fórumok:
- Dominik rejtélyes eltűnése
- Ecet a mosógépbe a ruhák fehérítéséért, ki mit gondol róla?
- Az ökógolyó tényleg meglágyítja a vizet a mosógépbe és nem fog lerakódni a vízkő?
- Ti mit használtok, hogy a mosógépben mosott fehér ruha ne legyen szürke?
- Melyik a jó márka mosógépben, ami sok éven át megbízható és jó programok vannak benne?
- Éjjel rejtélyes hangokat, morajlást hallottam az égből