Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » A melleim elfogadása (hogyan?), vagy mellimplantátum fórum

A melleim elfogadása (hogyan?), vagy mellimplantátum (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7 8 9
42. MZsanett (válaszként erre: 40. - Lapbarna)
2017. jún. 5. 14:32
Igen, de csak akkor, ha már nagyon nagy a baj, ha már kórósan csúnya valami. De szerintem a fórumindítónak csak az a baja, hogy nem néz ki úgy, mint egy topmodell. Átlagos nőként nem tudja elfogadni magát. Most akkor mindenki feküdjön kés alá, aki teheti? És mi lesz, ha megöregszik, akkor is folyton kés alá fog feküdni, vagy akkor már minden mindegy lesz?
41. Flóra76 (válaszként erre: 37. - 04424e865e)
2017. jún. 5. 14:30
Ezek a legszebb éveid pedig...:)
40. lapbarna (válaszként erre: 35. - MZsanett)
2017. jún. 5. 14:29

Tévedsz!

Az önbecsülésen igenis nagyon sokat tud változtatni egy (helyreállító) plasztikai műtét.

Ha valaki úgy érzi, akkor tudna felszabadultan örülni magának/a párjának/az életnek, ha megcsináltatja a cicijét, akkor csináltassa meg, ha van rá lehetősége.

39. Epresturmix (válaszként erre: 37. - 04424e865e)
2017. jún. 5. 14:29
Bocsi, de ez látszik. Brad Pitt...pfujj... tiniként is ocsmány volt.
38. 04424e865e (válaszként erre: 34. - Epresturmix)
2017. jún. 5. 14:28
Ezért vagyok egyedi. :))
37. 04424e865e (válaszként erre: 33. - Flóra76)
2017. jún. 5. 14:27
De jó, hogy nem vagyok fiatal! :))
36. Pengő Gyöngyi (válaszként erre: 25. - K-né Zsóka)
2017. jún. 5. 14:25
Akár sekélyes egy pasi, akár nem, a jó nőket nézik meg az utcán. Ha melletted ébred, akkor is.
35. MZsanett (válaszként erre: 32. - Lapbarna)
2017. jún. 5. 14:25
Olyan eredménye nem is lesz, mint egy műtétnek, aki ebbe beleéli magát, az álomvilágban él. Az önbecsülésén meg nem a műtét fog segíteni, hanem az, ha elfogadja magát átlagosnak, minden hibájával együtt. Szerintem semmi értelme annak, hogy mindenki kés alá fekszik, akinek alacsony az önértékelése. Lassan úgy néznek ki az emberek, mintha futószalagon gyártanák őket, alig van egyéniség, mert mindenki egy sémára akar hasonlítani.
34. Epresturmix (válaszként erre: 31. - 04424e865e)
2017. jún. 5. 14:21

Annyira de annyira szarul látod ezt. Huhh...

Rémes.

33. Flóra76 (válaszként erre: 31. - 04424e865e)
2017. jún. 5. 14:20

Én ahogy látom, tapasztalom, a mai fiataloknak( de sokszor nemtől, kortól függetlenül) párválasztás terén a legfontosabb a külső és az egzisztencia.

Minden más csak utána jön, ha egyáltalán számít.

Persze vannak kivételek, de azok vannak elenyésző számban.

32. lapbarna (válaszként erre: 30. - MZsanett)
2017. jún. 5. 14:14

Mi a jobb?

Hogy csinálja a mellizomtornát, és latja, hogy nincs eredménye?

Kés alá feküdni : van, akinek minőségi változást hoz egy ilyen műtét. Lehet, hogy más szerint minden oké vele, de ő annyira rosszul érzi magát tőle, hogy minden pillanatát memérgezi. Én pártolom. Ennyi erővel éljen mindenki elálló fülekkel, sasorral (nekem tetszik), stb.

Hozzáteszem: nem tudom, a fórumindító ilyen szinten van már, vagy csak nyűgizik.

31. 04424e865e (válaszként erre: 17. - Pengő Gyöngyi)
2017. jún. 5. 14:14

A nők is általában Bratt Pittről és a hozzá hasonló külsővel rendelkező férfiről álmodoznak, aztán jön egy pocakosodó, netán kopaszodó férfi, és valami miatt beleszeret az a nő.

Fontos a külső, de ha valaki azt kompenzálni tudja a belső értékeivel máris nyert ügye lehet.

Persze vannak olyan férfiak és nők akik akkor veszik az emberszámba a másikat, ha tökéletes alkattal rendelkezik, és nem fér bele sem a pocak, sem a lógó mell, sem pedig / esetleg/ a kopaszodás. Szerencsére ez csak egy kevés réteg.

Ahogy azok is remélem elenyésző számban vannak, akik azt nézik mennyi pénze van a másiknak.

30. MZsanett (válaszként erre: 29. - Lapbarna)
2017. jún. 5. 14:07
Nem, de mégiscsak jobb, mint kés alá feküdni.
29. lapbarna (válaszként erre: 21. - MZsanett)
2017. jún. 5. 14:03
Most komolyan mondod, hogy szerinted a logó mell feszes, kerek alma lesz a mellizomtornától?
2017. jún. 5. 14:03

Ha nem vagy megelégedve a melleiddel és megcsináltatnád, akkor sem lenne elég jó.

Mindig találnál valami nem megfelelôt magadon.

Testképzavar.

27. MZsanett (válaszként erre: 24. - Anna.manna)
2017. jún. 5. 14:00
Lehet, hogy nem lesz tőle tökéletes, de mégiscsak javít rajta. Amúgy meg miért kell mindenkinek úgy kinéznie, mint egy modellnek? Szerintem nagyon kevés embernek adatott meg, hogy természetesen olyan szép legyen, mindenkiben van egy kis hiba.
26. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Anna.manna)
2017. jún. 5. 13:55
Próbálj kibékülni magaddal,szeretni a tested úgy ahogy van. Persze megcsináltathatod,de aztán jön egyéb amit kifogásolni fogsz magadon. Nem a szike a jó megoldás, pláne nem az implantátum szerintem.
25. K-né Zsóka (válaszként erre: 17. - Pengő Gyöngyi)
2017. jún. 5. 13:51
Igazán sajnálatos ha csak ilyen sekélyes férfiakat ismersz. Igaz megnézik a kerek fenekű, ruganyos labdamellű nőket a férfiak,sőt le is fekszenek velük,de korántsem biztos, hogy ébredni mellettük akarnak-e egy életen át.
24. anna.manna (válaszként erre: 21. - MZsanett)
2017. jún. 5. 13:25

De az csak a mell zsírszövetei alatti izmot formázza ami nem hinném hogy annyira látványos, főleg ha ott egy lógó mell rajta. Azt a bőrt meg nem tudja megformázni és kitölteni vagy eltüntetni a mellizom. Ha a zsírszázalékom a minimumot csapkodná vagy afelett nem sokkal mozogna, akkor nyilván látványosabb az eredmény.

Tervben van a fogyás, alakformálás egyébként.

2017. jún. 5. 13:24
Belenéztem a naplódba. Szerintem túlzol.
22. anna.manna (válaszként erre: 20. - A03dd05915)
2017. jún. 5. 13:21
De igen, kolis voltam 4 évig, de valahogy csak olyan lányok mellét láttam akik nem szégyellték mutogatni őket mivel formásak. De ez sem volt gyakori, simán megoldható volt, hogy ne egymás szeme láttára öltözködjünk, akkor miért tettük volna?
21. MZsanett (válaszként erre: 14. - Anna.manna)
2017. jún. 5. 13:17
Mellizom torna? Az ingyen van.
20. a03dd05915 (válaszként erre: 14. - Anna.manna)
2017. jún. 5. 13:16
Nem jártál soha olyan közösségekbe, ahol egymás előtt öltözködnek a lányok? Kollégium, edzőterem..., ahol találkozhatsz azzal, hogy mások sem azokat a tökéletes melleket viselik, mint a reklámok?
19. MZsanett (válaszként erre: 11. - Andi6020)
2017. jún. 5. 13:16
Pont erre gondoltam, hogy találtad ki.
18. MZsanett (válaszként erre: 8. - Lapbarna)
2017. jún. 5. 13:15
Inkább te engem. Ne legyetek már ennyire...:D
17. Pengő Gyöngyi (válaszként erre: 12. - 04424e865e)
2017. jún. 5. 13:15
De a férfiak is a jó mellű csajokat nézegetik. Meg a vékonyakat, kerek seggűeket. Nem? Hogy nyerjen egy átlagos külsejű nő önigazolást, ha észre sem veszik az utcán?
2017. jún. 5. 13:08
Az elcseszett plasztikákról nem szól a reklám, annak nézz utána!
2017. jún. 5. 13:07
Nehogy már ezért szabdaltasd szét magad! Enyim is lóg, de a boldogságom nem ezen múlik. Melltartót hordok évek óta. :)
2017. jún. 5. 13:02

Igen, én is így érzem, hogyha ezen a problémán túlesnék, akkor a másik is megoldódna. Csak nem tudom, hogy milyen úton kell járnom, hogy elfogadjam magam.

Egy jó melltartó meg egy kis photoshoptól én még ugyanazt fogom látni egy felöltözés vagy tusolás előtt. Persze szeretném ha másnak is tetszek, de addig ezt nem tudom elhinni vagy ténylegesen bóknak venni amíg nem tudtam magam elfogadni.

13. a03dd05915 (válaszként erre: 1. - Anna.manna)
2017. jún. 5. 12:57

A másik fórumot is olvasva biztos vagyok benne, hogy eltúlzod a dolgot.

Nem kéne magad a reklámokhoz, topmodellekhez hasonlítgatni. Azok már agyon vannak plasztikázva.

Próbálj meg ezekről a gondolatokról leszállni, fordítsd a figyelmed másra, hasznosabb dolgokra.

Szerintem a szexben is ez jelenthet problémát, hogy nem fogadod el, így nem is tudod átadni magad.

Egyszer is említette már a barátod, hogy lóg a melled? Szerintem nem. Neki te tetszel, olyan mellekkel, ami van. Így vagy egész, így vagy te.

Nézd csak szét az utcán! Mennyi nő szaladgál még rosszabb adottságokkal! És boldogok, szerelmesek.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook