A méhészeti termékek gyógyhatásai (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A méhészeti termékek gyógyhatásai
Egyetértek! Személyeskedés, egymás ócsárlása helyett foglalkozzunk inkább a témával. Én eddig is ezt tettem.
Most tartunk a cikk első mondatánál. :)
deeeehogy gyullasztja be! nem, ezt ő viccből írta, csak nem jött össze :-)
pont ez az, h kiszívja a körülötte lévő gennycsomóval együtt ami mélyebben van és csak sebészeti úton lehet eltávolítani!
Egyszer majd próbáld ki egy pattanáson vagy ilyesmin! Meglátod milyen hasznos!
Nekem doki ajánlotta ezt a trükköt és működött!
ez minden???!! na erről beszélek nyuszómuszó
az érveid oly kevesek, mint árvaházban a szülőiértekezlet!
miért? mi vagy te vmi kis felügyelőcske ;-D
inkább arra válaszolnál vmi értelmeset amiről a fórum szól, jah hogy nem tudsz??? hát igen, az gáz
Mert ez nem cél.. mivel annak a sok gyógyszergyárnak is meg kell élni... bteg mindig lesz ezért megél a herbáriás is de megesik hogy meg is gyógyul a parasztja és nem csak tünetileg kezelik a baját mert akármekkora humbug is a természetgyógyászat és társai Szabink szerint :) ahogy mondod a gyógyítás a cél.
jó példa erre apum aki rákos és kap kiegészítő kezelést növényi részeket tartalmazó készítménnyel és érdekes módon nem vágta haza annyira a kemó...
A "természetes" orvoslás is bizonyított már,sokkal több száz évet,mint az újabb vackok.
Evvel nem azt mondom,hogy a kutatásokra,vagy az újabb készítményekre nincs szükség.
Annyi a lényeg,hogy most arra hajtanak,hogy minél gyorsabban legyen egy ember "működőképes",a valódi okok ,bajok pedig csak felteszendők a polcra.
Régen pedig az embert gyógyították álleszcuzámmen....mindent...a testét a lelkét.
Ez ami hiányzik manapság.
Az idő,azt hiszem,amit arra szánnánk,hogy valóban meggyógyuljunk.
Azt hiszem mindjart hanyat vagom magam töled.
Nalunk van par orvos egeszen közel a csaladban, olyan is, aki mort tanul Pesten az orvosin, es igen is nem csupan a szintetikus mergetek alkalmazzak a gyogyitasban, megelözesben föleg.
olyan feltételek amik nincsenek a réten, az erdőben meg a veteményeskertben :-D
tudod, te kis butus?
igen, erre gondoltam, megragadtad a lényeget! :-DDD
na nekem ettől nagyobb bizonyíték nem is kell arra h egyszerűen kifogytál, ez a szellemi szint már nem üti nálam a minimumot, egy ovis is értelmesebb kérdéseket tesz fel
de tudom én, h nem vagy te ilyen kis buta, csak már nem tudsz mit mondani/írni így kötekszel
de erre én már nem vok vevő
valahol R2D2 vagy C3PO és a papucsállatkák közti területen :DDDD
kielégítő válasz? :)
További ajánlott fórumok:
- Gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, népi-természet gyógyászat
- Fürjtojás gyógyhatása
- Vélemények a Parajdi sóbánya gyógyhatásáról kisgyermek részére
- Mi a neve annak a gyógyhatású készítménynek, amit még szopizós babáknak adnak a bélflóra regenerálására? Ha jól tudom por.
- Tényleg van gyógyhatása a mezei zsurlónak?
- A zöld diónak mik a gyógyhatásai? (befőttként)