A méhészeti termékek gyógyhatásai (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A méhészeti termékek gyógyhatásai
Az jó!
Ez esetben ha megerősítik a kísérletek eredményeit, kezdődhet a jelenség hatásmechanizmusának feltárása. Akár gyógyszer is lehet belőle.
A paradicsom Mexikóból származik ott még vadon élt!!
Először mint dísznövény volt ismert!!
Én még nem láttam csak képen.
De régebb óta tudjuk már azt. Honnan? :)
én sem állítottam soha hogy nem kell a nyugati csittifittiszupermodern orvoslás.. én azt vallom hogy párhuzamosan kell a kettő együtt és úgy a hatékony..
nemrégiben hallottam valamit ami érdekesség. a Chrone betegségre az ORVOSOK bélférgeket kezdtek használni ugyan kísérleti jelleggel de teljes sikerrel. a betegséget ugyan nem tudják gyógyítani de teljesen tünet mentesíthető gyógyszer nélkül. na erre varrjá gombot :)
ennyi, gondoltam!
na megyek majd még visszanézek később, remélem hiányozni fogok!
használd ki h egy darabig tied lehet az utcsó szó, és amíg nem válaszolunk addig azt hiheted nyeregben vagy. Ennyi örömöd legyen :-)
mert láttuk.. :D
de neked biztos még lapos... hihi :)
Moderátor! Moderáááátor!!!
:))
valami nekem is rémlik ha megtalálod a nevét megköszönném ha elküldenéd.
Minden segítség jól jön csak jöjjön rendbe. még szeretném ha látná az unokáit...
Te? sehonnan! :-DDD te sztem azt sem tudod, h fiú vagy vagy lány!
Szánalmas vagy, és nevetséges is, csak emiatt pazarlom rád az időmet, ritka az ilyen szórakoztató személyiség, de azt tudod ugye, h nem veled nevetek, hanem rajtad!
nyugati??? miről beszélsz?!
jelöld már meg melyik hozzászólásunkban írtunk olyat h nem kell orvosi segítséget igénybe venni???
gondolom erre is majd úgy válaszolsz mint a többi 100 kérdésre amire nem tudtál mit írni
Jó példa, szeretem! :)
Honnan tudjuk hogy a Föld gömbölyű?
hát persze mert te mondod és gondolom rengeteg titulus van a neved előtt
az ilyen korlátolt emberek gondolták annak idején h aki azt mondja a Föld gömbölyű az őrült! Büszke lehetsz ám magadra!
a műtétek nem elegek, de most árultad el tudatlanságodat a legnagyobb fokon. Bárcsak úgy lenne, h mindenkit megműtenek és kész, meggyógyult! Ennyire tellett tőled, télleg?
Utána csakis természetes gyógymódokat vettem igénybe, és képzeld segítettek!
Nem is vártam tőled mást amúgy, tudtam h megpróbálsz majd ebbe is belekötni, persze megint sikertelenül.
Viszont egy ilyen embert már nem tudok emberszámba venni! Talán majd egyszer te is megtudod milyen érezés ez, jusson majd eszedbe a mostani hozzáállásod! Nincs rá szó mennyire lesajnállak.
Köszönöm szépen, nagyon bízom benne!
Remélem apukád is felépül! Hallottam egyfajta vízről, de sajnos nem jut eszembe a neve, ezt is a doki ajánlotta, állítólag nagyon sokat segít rákosoknak csak én most nem ihatom mert kismama vok. Megkérdezem a nevét és megírom neked priviben! Nálunk több rokon esküszik rá!
te vagy az élő példa hogy nem csak a vagdosás és a mérgek segítenek! kívánom hogy egészséges is maradj.
nálunk is sajnos igen gyakori betegség a szívbetegség mellett... a nsgyszüleimet (mindet) ez a két betegség vitte el.. mindannyiuknak volt daganata... így nagyon is érint a téma..
apumon látom az eredményét hogy nem hasztalan!
Ezt találtam:
Tehát tartalmaz gyógyhatású anyagot. Kérdés, hogy kivonva jobb-e, vagy bent hagyva a paradicsomban?
De gyógyultak már meg hál'Istennek akár egyetértesz akár nem.
Nekem sajna a családomban elég gyakori ez a betegség, és van aki 15 éve tünetmentes pedig áttétes volt! Ő is a gyógyszereket kiegészítette a természetes immunerősítő gyógymódokkal és ezért élte túl!
Én is rákos voltam, több műtét után kemo és sugár nélkül váltam tünetmentessé! Tudom, miről beszélek, sajnos muszáj voltam beleásni magam a témába. Remélem ebbe nem fogsz belekötni mert bevallom az érzékenyen érintene, nem volt egyszerű az az időszak.
Nem számít, a fórum témája nem az én jellemem.
Ha erről akarsz beszélgetni, nyiss egy másik fórumot!
További ajánlott fórumok:
- Gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, népi-természet gyógyászat
- Fürjtojás gyógyhatása
- Vélemények a Parajdi sóbánya gyógyhatásáról kisgyermek részére
- Mi a neve annak a gyógyhatású készítménynek, amit még szopizós babáknak adnak a bélflóra regenerálására? Ha jól tudom por.
- Tényleg van gyógyhatása a mezei zsurlónak?
- A zöld diónak mik a gyógyhatásai? (befőttként)