A magány az agyamra megy (beszélgetés)
mi történt?és vmi frissen szerzet ismerösök voltak honlaprol v a környezetedböl?
jol fogadsz elsö mondat add intézetbe
nem-jelent csak közbe 100irok+skype+msn azt igy gyorsabb hehehe
Fogadok, hogy Klárikára mondtak valamit:(
volt olyan aki eljött hozzánk aztán gondolkoztam hogy dobjam ki
találtam már pár embert akivel lehet dumcxsízni
ez igaz,hogy csak rajta múlik..viszont azért neki sem egyszerű a kislány miatt...
Esetleg újságban hírdetés, hogy barátokat keresel.. vannak ilyenek, sztem tökjó ötlet..kapsz majd leveleket, aztán megbeszéltek egy talit, esetleg nálad, és akkor már ki is alakul :)
ja meg persze hoxa... :)
nem járunk hozzánk járnak fejleszteni kiöregedett már a sulibol
100°%hogy itt a hoxán találni fog biztos vok benne non jó csapat ez a több 100ember:)
nekem elég a barát társ ? ugyan ki birna ki velünk egy éjszakát?
:(szegénykém de non aranyosnak tünik a képen:)jártok gondolom fejlesztésre ott no találtál vmi hasonló anyukát v 1xüen ilyet no is akarsz?
Teljesen érthető.
Szerintem akár itt is találhatsz barátokat... Ha társat szeretnél, arra is biztosan van megoldás.
CSAK RAJTAD MÚLIK!
az a baj hogy nincsennek barátaim sajna
klárika vizfejü halmozottan sérült lány aki csecsemö szinten van sajnáéom de nem tudok vele meg beszélni semmit
CSOROCSAJ én full+értelek!hiába szereted a gyereked v bárkidet az embernek kell 1kis kikapcsolodás amikor igenis kirug6ja magát ledob6ja a napi gondjait és persze ha van rá mod olyan emberrel akivel 1 hurron pendülnek.
Ja, mostmár értem...
Esetleg valami hobby-t javasolnék, ami kilendít a monotonitásból, és egyúttal új barátokra is szert tehetsz.
Túl rövid az élet ahhoz, hogy magányosnak érezd magad. Persze, amíg ez ideig-óráig tart, addig semmi gond... de ha már 16 évről beszélsz... nos akkor ezen változtatni kell valahogy.
ajjaj az én lánykámmal bulizni na mind egy
hát az én lányom már 16éves lesz no igazán igénylik h az anyuci a nyakán logjon:(non sok kismama is magányos épp ezért mert a kisgyerekkel no tud ugy dolgokat+beszélni ami mondjuk felnött téma és no tud elmenni vele 1 kis lazitásra bulizni mondjuk.sokan panaszkodnak ez miatt
Sztem teljesen jól gondolod! :-)
nem gondolod rosszul igazad van de a monoton ehyhangu dolgok az agyamra ,mennek 16 éve csínálom
nem vettem sértésnek de a nap 24 orájába mellete vagyok sajna igy hozta az élet de azért vágyom beszélgetni is
Nekem van egy olyan elméletem, elképzelésem, miszerint: ahol van legalább egy gyermek (baba, kisgyermek, kamasz) ott megszűnik a magány érzése, mivel van valaki, akiről gondoskodni kell.
Egy szülő a nap 24 órájában szülő.
Rosszul gondolom?
sorry no a rox indulat beszélt belölem ugyfest te támadásnak vetted.Nekem is van gyerekem igaz már kamasz de tudom h az embernek felnött társaságra is szüksége van gondolom te is ugyan ezt érzed.
jo lex holnap is csak ird meg mikor
de gyerekem van talán látod a képen szüleim nem, élnek barátok lekoptak más kérdés ? ű
Én is! Megpróbállak hívni,remélem sikerül,mert az elöbb próbáltam,és már megint lefagyott,állandóan újra tölt,aztán meg autómatikusan kikapcsolta,meg újraindította a gépet! Meg van zavarodva!
én elég rég vagyok egyedül már szinte magamba beszélek
További ajánlott fórumok: