A láztalanságnak mi lehet az oka? (tudásbázis)
Nekem még soha nem volt.
Nem is tudom, hogy milyen :)
A szervezet lázzal védekezik a kórokozók ellen.
Az immunrendszer csodafegyvere a láz.
Külön eset vagyok :-)
Amikor 36,5 alatt van a "Lázam" akkor 40- nek érzem , amikor felmegy 37-re sokkal jobban vagyok :-))
Én sem szoktam lázas lenni. Vagyis úgy érzem, mintha lázas lennék, de a hőm sose megy fel 37 fölé.
Ha 37, akkor én már ki vagyok nyúlva.
Felnőtt életemben egyetlen egyszer voltam lázas, de akkor tüdőgyulladásom volt. Akkor 39 körül volt a hőm, de akkor már szinte nem is tudtam magamról. Csak homályos emlékeim vannak arról, hogy jött az orvos, injekciót adott.
Az agyban vagy egy terültem, ami a lázért felel. A tesztoszteron hat rá, ezért átlagban a férfiak láza magasabb ugyanolyan fertőzés esetén.
Amúgy "alkati" kérdés. Én sem szoktam lázas lenni. Régebben megéreztem, ha belázasodok, de most már ezt az érzést követően nem emelkedik a testhőm számottevően, még csak hőemelkedésem sem szokott lenni.
Gyerekoromban voltam utoljára lázas. Az utóbbi 15 évben, soha nem volt lázam, akármilyen beteg is voltam. A max. hőmérsékletem 37,2.
Nagyon szenvedek ettől, mikor betge vagyok. Tudom, ez nem egyedi este, igen sok embere jelemző. De mi áll ennek a hátterében? ez nomrális?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban?
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- 4-betűs értelmes szavakat írj csak egy betűt lehet meg változtatni
- Szó-tag-lánc - az előző szó bármely szótagjával lehet kezdeni és minimum három szótagos szavakat kell írni
- Láz vagy láztalanság?Mi a jobb?