A kevés szex tönkreteheti a kapcsolatot? Vagy jöhet valtozás? (beszélgetés)
A sex fontos egy kapcsolatban,ezért jó,ha jó mert igen csak össze kovácsolható lehet és akkor is ha kevés.
Szerintem a szexben is lényeg a minőség és nem a mennyiség.
Ha kevés is de minőségi az ember a minőségre vágyik és nem másra,tehát visszahúzó erő lehet!
Szerintem..:-) Úgyhogy a válaszom :Nem teheti tönkre!
De gondolj bele, reggeltől estig szinte együtt vannak, egy munkahely, együtt élés.. nem csodálom komolyan, hogy nem tépi le róla minden nap a ruhát mint egy állat..föleg ha azt veszem még alig 8 hónapos kapcsolat. Itt valami nem kerek...
De még mindig közhelyes KINEK - MI a sok vagy KEVÉS :P
Alkoholról, cigiről, drogról stb sosem lehet leszokni, csak nem használni.
Aki egyszer függő lett, az az is marad. Csak max kordában tartja.
hát oké 1-2-szer ez így van, de hogy "felizgult" állapotban, mindent félbeszakítva inkább kimegy szívni egyet pffff
én 12 éve nyúzom ugyanazt az embert még sosem tudott olyan fáradt lenni vagy sosem tudott annyira fájni a feje, hogy én "éhen" maradjak és ez kölcsönös, mert azért mi sem vagyunk mindig összhangban
Arra nem gondolsz, hogy párodnak valamikor kellene pihennie is?
Itt nem a pároddal van gond, hanem veled. Túl sokat akarsz. :D Nem gépállat szegény.. Gondolj bele egész nap dolgozik - ahogy írod sokat kell neki. Semmi pihenés, de az mellett neked is tegyen a kedvedre mindig.
A férfinak azért töltödnie is kell ám :D
nem ám.!
Egészségi és mentális problémát okoz!
pedig a jó libidó kincs!
Nagy kincs!!
azért ez már nem kevés!
a minőséggel van baj.
rendicsek!! tényleg nagyon köszi Mindegyikőtöknek a hasznos tanácsokat!
Brigi, remélem nektek is jobb lesz! igyekezni kell! beszélj vele!
most mentem, szép délutánt, és köszönöm, hogy jöhettem ide.:)
Oké :)
A NÉHA az még belefér. De ahol nincs szex rendszeresen esetleg ez miatt, az már nem néha szív.
De tegyünk is itt pontot a függőség végére.
Az is lehet, hogy csak majd az elején kell kicsit jobban nyomulnod, amíg beáll a megfelelő mennyiség és minőség. Vagy csak akkor kell majd közbeavatkoznod, amikor hiányérzeted lesz. Idővel ezt is szépen a tudtára kell adni, hogy Te milyen apró kis jelekkel tudod neki a tudtára adni, hogy vágyol rá, amit még Te sem érzel nyomulásnak, de ő már kapcsol. Tudasd vele, hogy Te felszabadultabb vagy, ha azt érzed, hogy kíván Téged. Esetleg azt is hozzáteheted, hogy Te eddig is kívántad őt, de belátod, nehezen tudod kifejezni, ezért adjon Ő esélyt arra, hogy viszonozd a vonzalmát. Valami ilyesmivel kéne közelíteni, amiből talán nem érezné magát kellemetlenül, hogy nem jól csinálja. Tudod, kicsit az áldozati bárány szerepét magunkra kell vállalni. :DDDDD
Nem akarom azt se sugallni, hogy most minden áron neked kell itt megfeszülni azért, hogy működjön, de úgy gondolom hogy az esélyt meg kell adni, ha akarod.
Tűzz ki magadban egy reális időintervallumot, hogy mégis mennyi időt adsz a javulásra. Ha később is úgy érzed, hogy nem működik a dolog, akkor viszont hiába minden megbeszélés, sajnos nem lesz jobb.
További ajánlott fórumok:
- Anyagi, és hagyománybeli különbségek. Tönkreteheti a kapcsolatot?
- Kivel élek együtt és miért? Energiaváltozás a kapcsolatainkban.
- A Titok tönkretehet egy kapcsolatot?
- Milyen változást vezetnek be január 1-től a gyerekülésekkel kapcsolatban?
- A barátnőm egyre kevésbé "kíván". Mi lehet az oka? Veszélyben a kapcsolat, mit tegyek?
- Egyre kevésbé tartom a kapcsolatot a bántó családtagokkal....