A kevés szex tönkreteheti a kapcsolatot? Vagy jöhet valtozás? (beszélgetés)
háát,nem irigyellek.
azazhogy öt...
Szerintem feszélyezi a férfiakat, ha megmondják nekik mit és mikor csináljanak, főleg ha 2 perce van :)
Szavak nélkül kellene közölni mit is szeretnél. :)
Na ez a fáradt vagyok duma...
Jaj mik a pasik ma már?? Nyugdíjas papókák???
Elhiszem hogy sz.r érzés.
egy igazi ffi megérzi,ha egy nő nem kapta meg amit szeretne.A csúcsnak biztos jelei vannak!Még a szem is másként ragyog:) A lelki kiegyensúlyozottságró nem is beszélve:
Annyi árnyalata van a dolgoknak,kár,h.e rövid életem alatt nem tudok végigmenni e szivárvány teljes színskáláján:)
Szerinted ettől megjön a kedve a pasinak?
Hát ha nekem ilyet mondana egy pasi...nem tudom...
Az a baj, hogyha már ilyen szintre jutott a kapcsolat, onnan elég nehéz felfele.
és mi ebben a probléma? Jobb lenne neki ha más pasival csinálnád?
Én lehet kijelenteném neki, hogy "vagy te csinálod, vagy én vagy egy harmadik" aztán lehet pampogni
sssssssssz. én úgy érzem, elég messzire elmentetek. én tuti felrobbantam volna és a barátom is. nem tudom, szerintem ez tök sértő.
egyébként tuti ő is vágja, hogy ez neked kevés, tényleg azt tudom elképzelni, hogy az ilyenekkel az őrületbe kergetted már..:) bocsi de ez a véleményem:D
Egyébként van férfi akinek igencsak letudja lohasztani a kedvét az a nő aki telhetetlen :D inkább törekedj a mínőségre mint a mennyiségre, és ne rágd párod fülét mert ezzel csak azt éred el hogy munkának fogja érezni, akkor pedig még kevesebb lesz és még rövidebb.
Véleményem szerint ha egy kapcsolatban az egyik fél sokkal sexcentrikusabb mint a másik az nem fog hosszútávon zökkenö mentesen müködni. Az egyik fél - szinte mindig - az lép félre és keres mást magának aki nem érzi kielégítve magát teljesen a mennyiségtől vagy a mínőségtől.
Neked kell eldöntened ha párod nem változik ez ügyben és még mindig kevesled: vagy keresel mást aki eleget tesz neked, vagy megelégszel azzal ami van :O :D
Szia!
Ha meg akarjátok beszélni de nem tudjátok akkor jól jöhet valaki aki párterapeuta és ezekhez a helyzetekhez nagyon ért. Mi egyszer voltunk amikor ilyen tanácstalan voltam de meg volt bennünk az hogy együtt akarunk maradni. És ha csak kommunikációs a probléma azon nagyon könnyű segíteni. Kitartás!
mondjuk ez durva.:)
és mit szólt??
oké és addig gyorsan egyet? Folyt köv meg ha a tesó elment
Mit csinálnátok egy gyerek mellett? Aki 24 órában ott van
nem lehet, hogy te többet akarsz mint amennyi az ő igénye?
vagy pedig "cseszegetted" eleget és emiatt elege van a témából egy időre? simán lehet.
További ajánlott fórumok:
- Anyagi, és hagyománybeli különbségek. Tönkreteheti a kapcsolatot?
- Kivel élek együtt és miért? Energiaváltozás a kapcsolatainkban.
- A Titok tönkretehet egy kapcsolatot?
- Milyen változást vezetnek be január 1-től a gyerekülésekkel kapcsolatban?
- A barátnőm egyre kevésbé "kíván". Mi lehet az oka? Veszélyben a kapcsolat, mit tegyek?
- Egyre kevésbé tartom a kapcsolatot a bántó családtagokkal....