A Gina egy áldozat tollából (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A Gina egy áldozat tollából
Honnan vett volna ujjlenyomatot a rendőrség? Mire a feljelentést meg tudta tenni, a poharat már elmosták, az üveget kidobták, szóval esélytelen.
Elég egy pillanat egyébként, csak elfordítod a fejed...
Szerencse, hogy túlélted, De nem értem, hogy történhetett meg Veled másodszorra is.
Ha sejtésed van ki tette ezt Veled, a rendőrség miért nem vett ujjlenyomatot?
Az sem logikus, ha van pénze a pasinak, akkor miért rabolt ki, a feltételezett támadód?
Jobbulást kívánok a depresszió, pánik kiheveréséhez!
Tudom, hogy semmire nem emlékszel, de hogy történhetett meg ez kétszer is?
Sose hagyd felügyelet nélkül a poharad vagy utána már ne igyál belőle és senkitől se fogadj el italt! Bár feltételezem, így tettél, de mégis hogyan került az italodba a szer? Hol volt a barátnőd a történtek alatt?
Sajnos, nagyon is igaz a veszély, és már mondhatni mindennapos.
24 éves fiam szintén egy szórakozóhelyről keveredett majdnem reggel haza, fogalma sem volt róla, hogy mi történt, merre járt, hogyan jutott haza.
Szerencsére épségben hazakerült, leszámítva a drog hatását és "csak" 25.000 forintja bánta.
Azóta nem szivesen mozdul ki...
Örülök, hogy szerencsésen megúszta és haza tudott valahogyan jönni, ki tudja, mi történhetett volna vele öntudatlan állapotban.
Szóval aki szórakozóhelyre meg, nagyon figyeljen, hogy ne tehessenek semmit az italába!
A saját történetemet írtam le, egyrészt terápiás céllal, másfelől meg azért, hogy felhívjam az emberek figyelmét a veszélyekre.
Ugrás a teljes írásra: A Gina egy áldozat tollából
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Napló egy edző tollából
- Mit szóltok, hogy az egyiptomi tragédia áldozatainak gyűjtést rendeznek?
- Egy gazember áldozatait keressük
- Valóban azok az anyák, feleségek, akik teszik a kötelességüket áldozatnak számítanak?
- Vajon gina áldozata lettem?