A férfiak mennyire veszik figyelembe a külsőt párválasztáskor? (beszélgetés)
Semmi közöd hozzá. Én sem turkálok a te pénztárcádban.
Mondom az összes pénzem amit keresek, mind a családi kasszába megy bele. Én meg nem fogod tudni sehogy sem kiszabadulni ebből a nyomor börtönből. :((
Még k.rvázni sem fogod tudni így eljárni. Csajozni meg..... hagyjuk....
Ezt benéztem :)
Rád gondoltam. Megmondod?
Hát ez sajnos így van.
Lehet axiómákat gyártani,mellébeszélni,de tényeken nem változtat.
Kíváncsi lennék, a topicindító 27 évesen mennyit ad a szüleinek, amiért cserébe azok a szemetek eltartják, fizetik az iskoláját.
Ha nem tetszik álljon a saját lábára, bár szerintem egy hónap alatt éhen döglene.
Igen. Sokszor elég ha jó testű a nő, a feje meg "átlagos". :)
Kevesebben akarják majd lenyúlni az ember fiától, mintha szép arcú is lenne, meg jó testű.
"De még sok féle van"
Te is az vagy nyugi! :)
Akkor én a te szemedben nem vagyok szép nő.
Így jártam! :-)
Karcsú, 170 cm+, hosszú sötét hajú, sötét szemű, hosszúkás arcú, éles arcvonássokkal.
De még sok féle van.
Hű, de őszinte vagy! :)
Milyen a szép nő?
Mindenkinek számít a külső.
Férfiak esetében azt mondjék, hogy vizuális lények, tehát náluk sajnos nagyon is meghatározó. :(
Én nem vagyok jó pasi, de mégis ámulom bámulom a szép nőket.
Úgy tapasztaltam, hogy nagyon. Sőt, nem is nagyon, hanem nagyon-nagyon-nagyon.
Mivel a női átlaghoz képest is kevésbé hat rám szimpátia és/vagy vonzalom szempontjából egy férfi (vagy bárki) testi tulajdonságai, így az én szemszögemből óriási az eltérés.
:DDD miért mit lehetne még?????
A májszerkezetét???? :D
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mennyire veszik figyelembe az autósok, ha látják, hogy "baba az autóban" matrica van egy kocsin?
- Miért van az, hogy bizonyos férfiak kizárólag egy nő külsejét veszik figyelembe?
- A gyerekelhelyezési perben figyelembe veszik, hogy az apa kettős életet él évek óta?
- Állásinterjúkor a felvételizőnél a nagyszülők helyzetét, volt életét is figyelembe veszik?
- A szeretőtartás már nem veszik figyelembe válás során, de ezt?
- Mennyire található olyan munkahely, ahol figyelembe veszik az egyedülálló, kisgyerekes szülő igényeit?