A férfiak mennyire veszik figyelembe a külsőt párválasztáskor? (beszélgetés)
Egyedül a fogyást említetted, hogy büszke vagy rá, a többinek maximum örülsz.
Szerintem itt lehet a baj a hozzáállásoddal.
Hmm.
MEgpróbálom.
Örülök, hogy szüzesség problémát megoldottam azzal, hogy elmentem egy p.-hoz. Ettől a tehertől megszabadultam. :)
Nem tudom, eldönteni még, hogy megbántam-e a főiskolát, mert félek, nem lesz kifizetődő a diploma.
Örülök, hogy meglesz az angol nyelvvizsgám.
Örülök, hogy dolgoztam külföldön.
Gitározásra nem tom, hogy lehet-e büszkének lenni.
Jah, amire mindenképp büszke vagyok, hogy fogytam több, mint 15 kg-t. :)
Nem ismerlek, fogalmam sincs.
Bármi, amire büszke vagy, amit te értél el.
Talán nem másoktól kéne függnie az önértékelésednek. A szüleid tolták el valahol, de ideje lenne túllépned ezen. Erről szól felnőttnek lenni.
Soha nem csináltál semmit, amire büszke lehetsz?
Nem voltam sikeres a lányoknál. Nem tartottak rám igényt, bármit is csináltam. Hiába jártam társaságba, bulikba. Igaz nagyon régóta sehol nem voltam, és padlón vagyok nagyon. :((
De mindezek ellenére sem jött össze.
Így hogy legyen önbizlama valakinek?
Csak azt mondom, nagyobb kísértesnek van kitéve valaki, így, s tudja, úgy is talál ugyanilyen valakit, vagy még jobbat is, ergó nem kell belefektetnem a kapcsolatba ANNYIT.
Nem mondom, hogy külsőtől függ. De a "bűnbeesés" esélye nagyobb lehet.
Szerinted ezen múlik?
A megcsalás gerinc kérdése, nem a külsőtől függ.
A "hozzáállás", amit kifogalsolsz ezen alapul.
Kevésbé vonzó nő kisebb eséllyel csal meg, csapják le a kezedről.
Persze, fontos, de ezt már én is írtam. Nekem példáulfontos, hogy magas legyen.
De a szépfiúk sose tetszettek, szépfiúból sose lesz jó pasi.
Csak önbizalom kérdese lenné az egész?
Nem hiszem én azt. :)
Mi bajod vele?
Azt hiszitek csak nektek nőknek van szüksége stabilitásra, érzelmibiztonságra?
Lehet. :)
A párom olyan legyen, hogy szeressek ránézni, hogy szeressek vele megjelenni. Hogy ne kelljen azt hazudni neki, hogy jól néz ki, hanem őszintén mondhassam.
Én így gondolom.
Így lesz, ha eltartod magad, és többet keresel, mint ami ehhez kell.
A szüleidtől sem várhatod el, hogy ha ők is rossz helyzetben vannak még a felnőtt fiuk szórakozását és életét is finanszírozzák.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mennyire veszik figyelembe az autósok, ha látják, hogy "baba az autóban" matrica van egy kocsin?
- Miért van az, hogy bizonyos férfiak kizárólag egy nő külsejét veszik figyelembe?
- A gyerekelhelyezési perben figyelembe veszik, hogy az apa kettős életet él évek óta?
- Állásinterjúkor a felvételizőnél a nagyszülők helyzetét, volt életét is figyelembe veszik?
- A szeretőtartás már nem veszik figyelembe válás során, de ezt?
- Mennyire található olyan munkahely, ahol figyelembe veszik az egyedülálló, kisgyerekes szülő igényeit?