A férfiak általában minden nő ismerőst felköszöntenek nőnapon, vagy csak azokat, akik közel állnak hozzájuk? (beszélgetés)
Hohóóó, bakot lőttél, nem gyerekekről van szó. :)
23-30
Ilyen egy szerelmes férfi. Nem mer lépni, nem mert nagyon fél az elutasítástól. Ha nem érzett volna irántad semmit, akkor nem vezet ingerülten, hanem úgy, mintha ott sem lettél volna.
Zavarban volt előtted, mert tudta itt lenne az ideje lépni, de mégsem volt mersze hozzá.
Otthon pedig szerintem a falba verte a fejét. Másnap nem voltak kék foltok a szeme körül?:-)))
Ugyanazt érzem. Te 3 éve??? Bíztató rám nézve, én csak lassan 1. :) :)
Ez nevetséges. Én is ezt érzem. Úgy vélem, kedvel, én is őt, így nem értem mi a gond??
Na akkor erre mondok egy példát:
Egy este előadás után azt mondta hazavisz. Este volt, ketten ültünk csak az autóban és semmi. Csak nézett rám komolyan, és éreztem hogy ideges, mert ingerülten vezetett.
Elment.
Éjjel felhívott, beszélgettünk. Normális??
Ma már nem olyan egy suli, mint régen, hogy mindenki ismer mindenkit.. De persze ezt ők eldöntik..
Én arra akartam így felhívni a figyelmet, hogy előbb emberileg próbálják megismerni egymást, mert azért mind a kettő eléggé nem biztos a dolgában..
A kettesben sétával az a baj, hogy túl direkt, ott már ott a kényszer, hogy színt kell vallani.. Nem biztos, hogy ennek itt az ideje, pláne két kicsit "mamlasz" (már bocsánat) gyereknél..
Meg akkor azt most ki szervezi meg?? Az eddig hallottak alapján egyik sem fog odamenni, hogy hali, eljössz velem kettesben sétálni?? Hiszen pont ott a gond, hogy ez nem megy..
Én azt nem mondtam egy szóval sem, hogy mindketten akarjuk!!!!!!
Én akarom, vele kapcsolatban meg csak azt írtam le, amiket mond, tesz.
én örültem,hogy hívott..azt hiszem hallatszott is a hangomon..megköszöntem,hogy gondolt rám..hogy keresett..
három éve játsszuk ezt.
mostanra elértem,hogy tudok rá úgy nézni,mint férfira.
de felháborít,hogy édesemnek hív!
mindegy..én se tudom mit akarok..
mi magázódtunk..felajánlottam a tegeződést..elfogadta,elkérte a számom..megadtam neki.
beszéltük,hogy egyikünk se megy sehová szilveszterezni..ha elhív elmegyek vele..de nem tette meg.annyi lehetőség van előtte..és nem él vele.ugyanakkor látom,hogy egyszerűen meg van értem bolondulva.csak úgy csillognak a szemei,ha rám néz.meg ahogy beszél velem..elismer,mint embert és nőt.
de akkor hol a hiba?
"mint a tojó galamb"
Hát ez édes, és nagyon találó. Most is ezt csinálja, kerüli a lányt jobbról-balról. :-)
Én kihagynám ebből a sulit, már csak azért is, mert lehet, hogy ez a srác közösségben nem merne szintén semmit kezdeni, csak toporogna a a kérdés feltevője körül, mint a tojó galamb.
Mindenképpen egy olyan programot ajánlanék, ahol csak ketten vannak és személyesen tudnak beszélgetni. Egy négyszemközti beszélgetés jó hosszú séta közben.
Mint már írtam, adj esélyt, hogy megismerjétek egymást, mint két ember..
Létezik szerelem második látásra is..
Pl. közös sulis programok, kirándulások, szakmai klubbok, szóval olyan helyek, ahol emberek között tudtok "kettesben" ismerkedni..
Vagy esetleg egy választható tárgy.. Amire megtudja, hogy Te is mész.. Egész véletlenül a fülébe csordogál a hír..
Az érdekelne, hogy erre mi a válaszod?
Úgy talán könnyebben meg tudnám mondani.
Az a gáz, hogy én is ezt várom. :)
Sőt feladtam, egy időben fel sem vettem neki heteken át a telefont. Az hiszem rájött miért, mert nem próbálkozott naponta, de minden héten hívott, nem vettem fel, hívott 3 nap múlva. :)
Egyszer ezt már elsütöttem, akkor megkérdezte amikor felvettem hogy haragszom valamiért rá?
és akkor én is azt kérdem,hogy miért hív és azt mondja nekem..szia édesem..én vagyok..már nem bírtam tovább csak felhívtalak..ezt Te ,mint férfi..hogy értelmezed?
mi nem vagyunk olyan kapcsolatban ,hogy csak így leédesemezzen..nem értem.
Na ez az. Ő is tudja, hogy fontos nekem, egyértelmű voltam.
Én is azt érzem, mindent megtettem, ettől többet nem fogok, mert az közönséges lenne.
Talán nem érti a dolgot, de ez kizárt, csekély az esélye.
Sokkal inkább hiszem azt, hogy vagy nem tudja, mit akar, vagy szórakozik és ő ezt élvezi, de az utóbbit nem akarom elhinni, hónapok óta beszélgetünk, ismerem, nem olyan ember.
További ajánlott fórumok:
- Hány órát alszol általában?(éjszaka)
- Te általában mennyit alszol?
- Fontosnak érzed, hogy Nőnapra felköszöntsenek? És ajándékot is vársz? És mit?
- Androidos mobilokról általában...
- Gondolkodó - Mi foglalkoztat általában, és mi bánt és minek örülsz MOST?
- Mit gondoltok arról, hogy egy lány felköszönt egy fiút születésnapján és a fiú ezt írja vissza neki?