Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » A férfiak általában minden nő ismerőst felköszöntenek nőnapon, vagy csak azokat, akik közel állnak hozzájuk? fórum

A férfiak általában minden nő ismerőst felköszöntenek nőnapon, vagy csak azokat, akik közel állnak hozzájuk? (beszélgetés)

1 2 3 4
19. f1e23b97ee (válaszként erre: 14. - Csirivirir)
2012. márc. 7. 14:28

Lehet kerülgetitek egymást, mint macska a forró kását, mert egyikőtök sem az a kezdeményező, hanem inkább visszahúzódóbb fajta.

Tedd meg Te az első lépést. Meg fogod látni, hogy mit érez irántad. Vesztenivalód nincs.

Sok sikert! :-))

2012. márc. 7. 14:28

Te ismersz olyan férfit, aki erre unszolás nélkül képes?? Én még nem találkoztam olyannal..

Az tuti állat szerelmes, és az alkalmat várja, hogy ne "csak úgy" írjon, mert akkor nagyon kilóg a lóláb..

2012. márc. 7. 14:26

De jó, hogy ilyen sokat lettünk! :)

Miért arról mi a véleményetek, hogyan lehet valakiről megállapítani, hogy többet akar tőlem, kedvel engem, ha nem mondja ki esetleg?

Én például soha nem érzem a férfiakon ki kedvel és ki nem. Nekem ahhoz nagyon egyértelműnek kell lenni. Nem tudom miért vagyok így beállítva. :)

Talán sok esetet azzal szúrtam el, hogy kaptam a jeleket, de nem reagáltam rá, ahogy várták.

16. 814f8b8f23 (válaszként erre: 14. - Csirivirir)
2012. márc. 7. 14:26
nem jelent semmit.
15. globus (válaszként erre: 14. - Csirivirir)
2012. márc. 7. 14:25

Ha akar valamit, akkor felköszönt.

Ugyanaz tíz-húsz év múlva: "ma ne mosogass, mert nőnap van, majd elmosogatsz holnap" :D

2012. márc. 7. 14:24

Nem erre gondolok!

Pl: felhív egy férfi ismerősöd, akivel nagyon jóban vagy, sokat beszélgettek telefonon is. És konkrétan neked kíván boldog nőnapot, vagy az sms konkrétan neked szól, nem kör sms.

13. f1e23b97ee (válaszként erre: 1. - Csirivirir)
2012. márc. 7. 14:24

Én úgy gondolom , hogy mindenképpen rokonszenves vagy annak a személynek, aki sms-ben felköszönt Téged.

Aztán, hogy ez a rokonszenv baráti, vagy esetleg kicsit több Neked kell kideríteni :-))

12. Csirivirir (válaszként erre: 3. - 74740b7c7c)
2012. márc. 7. 14:22
Mindig keres. Sokat beszélgetek vele. Karácsonykor boldog karácsonyt kívánt, felhívott, aranyos volt tőle. :)
11. a31cf0fa6a (válaszként erre: 1. - Csirivirir)
2012. márc. 7. 14:19
A körsms-t? :)
2012. márc. 7. 14:19

Az egyik "nagypárt" is szokott a városban több felé virágot osztani a hölgyeknek, tavaly pedig kaptunk az egyik áruházláncnál is, ha épp ott vásároltunk. Persze ugye Ők is akarnak tőlünk valamit, az egyik a szavazatunkat, a másik a pénzünket.

Akkor ez a nőnap is csak érdek mindenki részéről? :DDD

2012. márc. 7. 14:17
idén is elmarad, érdeklődés hiányában. :)))))
8. 4c30444687 (válaszként erre: 1. - Csirivirir)
2012. márc. 7. 14:16
Kb. annyira jó jel, mint a karácsonyi üdvözlő lap meg egy illedelmes jó napot.
2012. márc. 7. 14:15

Régen kb 30-éve a barátnőmmel el mentünk müszakután és vettünk magunknak virágot.

Aztán pár éven keresztül kaptam virágot.

Most megint adok magamnak virágot.

Nincs külömbség közötte.

Nevetünk rajta aztán sírunk eggyet. A barátnőm a régi ő maradt mellettem. És szintén "egyedül"

2012. márc. 7. 14:12
Szerintem nem mindenkit, csak a közelieket, családtagokat, esetleg munkatársakat. Akik fontosak :)
2012. márc. 7. 14:10

:DDD

én nem venném annak,hisz ha úgy állna akkor karácsony óta jelezhette volna a szándékát:DD

bocsi ha elkeserítettelek:S nem állt szándékomban..

a férjem amúgy csak azt köszönti fel akit lát aznap és családtag,plusz anyósát mert muszáj:DD senki mást, még a szomszédot se szóban ha belefutna holnap...minek?:DD

2012. márc. 7. 14:09
Szerintem egyén függő, én ismerek olyat, aki az összes női ismerősét, munkatársait "felköszönti", meg olyat is, aki a szűk hozzátartozóit.
2012. márc. 7. 14:09

Lehet, hogy csak udvaridas:)

Máskor is keres, vagy csak mikor alkalom van?:)

2012. márc. 7. 14:08
Jajj aranyom, még ha csak felköszöntenék őket. :D
2012. márc. 7. 14:07

Ha például egy nekem tetsző férfi felköszönt mondjuk sms-ben, akkor azt tekinthetem jó jelnek? :)

Karácskor is felköszöntött, kíváncsi vagyok, holnap fel fog-e?

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook