A férfiak általában minden nő ismerőst felköszöntenek nőnapon, vagy csak azokat, akik közel állnak hozzájuk? (beszélgetés)
Lehet kerülgetitek egymást, mint macska a forró kását, mert egyikőtök sem az a kezdeményező, hanem inkább visszahúzódóbb fajta.
Tedd meg Te az első lépést. Meg fogod látni, hogy mit érez irántad. Vesztenivalód nincs.
Sok sikert! :-))
Te ismersz olyan férfit, aki erre unszolás nélkül képes?? Én még nem találkoztam olyannal..
Az tuti állat szerelmes, és az alkalmat várja, hogy ne "csak úgy" írjon, mert akkor nagyon kilóg a lóláb..
De jó, hogy ilyen sokat lettünk! :)
Miért arról mi a véleményetek, hogyan lehet valakiről megállapítani, hogy többet akar tőlem, kedvel engem, ha nem mondja ki esetleg?
Én például soha nem érzem a férfiakon ki kedvel és ki nem. Nekem ahhoz nagyon egyértelműnek kell lenni. Nem tudom miért vagyok így beállítva. :)
Talán sok esetet azzal szúrtam el, hogy kaptam a jeleket, de nem reagáltam rá, ahogy várták.
Ha akar valamit, akkor felköszönt.
Ugyanaz tíz-húsz év múlva: "ma ne mosogass, mert nőnap van, majd elmosogatsz holnap" :D
Nem erre gondolok!
Pl: felhív egy férfi ismerősöd, akivel nagyon jóban vagy, sokat beszélgettek telefonon is. És konkrétan neked kíván boldog nőnapot, vagy az sms konkrétan neked szól, nem kör sms.
Én úgy gondolom , hogy mindenképpen rokonszenves vagy annak a személynek, aki sms-ben felköszönt Téged.
Aztán, hogy ez a rokonszenv baráti, vagy esetleg kicsit több Neked kell kideríteni :-))
Az egyik "nagypárt" is szokott a városban több felé virágot osztani a hölgyeknek, tavaly pedig kaptunk az egyik áruházláncnál is, ha épp ott vásároltunk. Persze ugye Ők is akarnak tőlünk valamit, az egyik a szavazatunkat, a másik a pénzünket.
Akkor ez a nőnap is csak érdek mindenki részéről? :DDD
Régen kb 30-éve a barátnőmmel el mentünk müszakután és vettünk magunknak virágot.
Aztán pár éven keresztül kaptam virágot.
Most megint adok magamnak virágot.
Nincs külömbség közötte.
Nevetünk rajta aztán sírunk eggyet. A barátnőm a régi ő maradt mellettem. És szintén "egyedül"
:DDD
én nem venném annak,hisz ha úgy állna akkor karácsony óta jelezhette volna a szándékát:DD
bocsi ha elkeserítettelek:S nem állt szándékomban..
a férjem amúgy csak azt köszönti fel akit lát aznap és családtag,plusz anyósát mert muszáj:DD senki mást, még a szomszédot se szóban ha belefutna holnap...minek?:DD
Lehet, hogy csak udvaridas:)
Máskor is keres, vagy csak mikor alkalom van?:)
Ha például egy nekem tetsző férfi felköszönt mondjuk sms-ben, akkor azt tekinthetem jó jelnek? :)
Karácskor is felköszöntött, kíváncsi vagyok, holnap fel fog-e?
További ajánlott fórumok:
- Hány órát alszol általában?(éjszaka)
- Te általában mennyit alszol?
- Fontosnak érzed, hogy Nőnapra felköszöntsenek? És ajándékot is vársz? És mit?
- Androidos mobilokról általában...
- Gondolkodó - Mi foglalkoztat általában, és mi bánt és minek örülsz MOST?
- Mit gondoltok arról, hogy egy lány felköszönt egy fiút születésnapján és a fiú ezt írja vissza neki?