A feladás pillanata (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A feladás pillanata
IIIGEN,KOMOLYAN MONDOM,ez annyira hihetetlen?
Kitartani egymás mellett...hm....erről csak annyit tudok nyilatkozni,engem a férfiak többsége csak "használt",ha érted mire gondolok.Van egy mutatós külsejű nő,akit jó meg...Bocs,hogy ilyen trágárul fogalmazok,de idáig ez volt.A mai fiatal férfiak többsége/biztos van kivétel,de én eddig nem találtam/egy csinos nőt,pláne ha az naiv,tapasztalatlan,jóindulatú és érzékeny is mellé,szeretik "használni".
Először is. Ezzel a cikkel nem magamat akartam sajnáltatni, sem pedig engem kitárgyaltatni senkivel.
Csupán első, és mára már nem utolsó cikkemet gyakorolgattam. Elkezdtem több, internetes újság cikktárát bővíteni, akár más-más témával. Ez első lett, és elég pocsék, de egy hónap alatt sokat fejlődtem.
De ami a lényeg. Ez egy sima cikk, nem akarom hogy bárki veszekedjen ezen, pláne ne rajtam, csupán ha van tapasztalat, vagy tettszik, nem tettszik, le lehet írni, ha tettszik, még írok, más témákban, ha nem, akkor meg elbújok világ elől:) Ennyi. És én tényleg csak írtam egy röpke észrevételes cikket, aminek a témája engem is érint.
Ha bárkit bármivel megsértettem, ELNÉZÉST
Ezaz..úgy sem..de a cikk lényege hogy próbáltam kicsit tárgyilagos lenni..de akk nem ment
Inkább próbáltam a dologgal foglalkozni, mintsem magamat sajnáltatni
Igen,ez így van,az frigid,aki önkielégítés során sem képes eljutni a csúcsig.Legalábbis mindenütt ezt olvasni...
Nekem speciel egyetlen férfival sem volt orgazmusom,de úgy veszem észre ez a pasikat nem is zavarja.Jobb esetben.Rosszabb esetben meg tesznek rá magasról...Már beletörődtem és engem tényleg nem érdekel,más dolgok foglalkoztatnak.nem mondom,hogy nem bánt,de ha ez lenne a legnagyobb gondom,összetenném a két kezemet....az meg hogy ügyetlen férfi....hát,nem hinném,ha egy nő,ha egyik partnerével sem élvez el akkor mindig a férfiak lennének bénák,millió és millió oka lehet,ha egy nő nem él át partnereivel orgazmust.
Mindenesetre,sztem rágörcsölni semmiképp nem érdemes,mert oké,hogy fontos a szex egy kapcsolatban,meg szexcentrikus világban élünk,de na...arról nem is beszélve,hogy bizonyított tény,h a nőknek csak egy része él át hüvelyi orgazmust együttlét során,a többi pedig nem!
Ó fr1g1dke most nézem, nagyon fiatal vagy még, remélem, nem lejátszott még részedről ez a meccs!
Most komolyan, képes vagy magadnak örömet szerezni, eltudod magad juttatni a bummig? Mert ha igen, nem vagy frigid...szerintem...
És mi a helyzet a maszturbálással? Ha jól gondolom, az itt feszegetett probléma az, hogy magának sem képes örömet szerezni a nő. Ha csak a partnerrel való együttlétben hiányzik a bumm, akkor biza az ügyetlen férfi esete áll fenn...vagy ügyetlen nőé ugye, manapság...
Szerintem ha valaki magának sem tud örömet szerezni, forduljon orvoshoz. Nem szabad beletörődni...
tetszett a csokis vicc, jót nevettem :D
Milyen a tökéletes szerető?
Hajnali kettőig nyomja, azután csokoládévá válik.
Amikor kívánja a szexet, csak nem jut a csúcsra, az anorgazmia. Aszexuális lehet egy férfi is, frigid viszont nem. Nincs olyan, hogy szerintem a frigiditás....
Pontatlan semmire sem való cikk, ami össze-vissza keveri a fogalmakat.
További ajánlott fórumok:
- A hosszú ünnepnapok kellemes és kevésbé élvezetes pillanatai
- Emlékszel a születésed pillanatára vagy amikor még magzat voltál?
- Mi volt életed legszebb pillanata?
- Életed legszebb pillanatai
- Mi volt a mai nap legszebb és legrosszabb pillanata?:)
- Lenne igény egy olyan klubra, ahova a terhesség első pillanatától lehetne írni?